Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Kızlar erkek arkadaşım konusunu çoğunuz biliyorsunuzdur .
Çok acı bunu söylemek benim için ama . 3 gün boyunca bir erkek tek kelime etmezse bu ne demektir ?
Sinirli midir hala yoksa kafasında bitirmiş midir ?
Ağlamaktan içim şişti . Gece fenalaştım . Ne yapıcam bilmiyorum. Yardım ..

Col gururludur ya da bitirmistir, taniyorsunuzdur onu heralde cok gururlu bir insan midir kendisi?

Çok acı bunu söylemek benim için ama . 3 gün boyunca bir erkek tek kelime etmezse bu ne demektir ?

kişiden kişiye değişir bu.ikiside olabilir.böyle düşüneceğinize sorup rahatlayın ikilemde kalmak daha kötü değil mi hiç değilse bir sonuca bağlanır.

kişiden kişiye değişir bu.ikiside olabilir.böyle düşüneceğinize sorup rahatlayın ikilemde kalmak daha kötü değil mi hiç değilse bir sonuca bağlanır.

Soruyorum ama kendisinden bi cevap alamıyorum sorun bu. Faceden çıkarmıyo , giriyo ama mesajlarıma bakmıyo bile. Arıyorum meşgule bile atmıyo çalıyo çalıyo susuyo , Mesaj atıyorum cvp yok .
Deliricem yani.

Col gururludur ya da bitirmistir, taniyorsunuzdur onu heralde cok gururlu bir insan midir kendisi?
Evet gurur yapar , ama bu kadar uzun sürer mi .
Bu şekilde sürer mi hep dayanamaz arardı . Hiç bi tepki yok .

En sevemediğim insan tipi sorununu söylemeden köşesine çekilen insan tipi... Ne demek canım hayatındaki insana karşı o kadar zaman susmak. konuyu bilmiyorum ben daha önce okumadım nasıl bir sorun yaşadınız ama 3 gündür aramıyorsa, kendinizi toparlamanızın zamanı gelmiş demektir...:KK55:

cocukken derdikya kavga ettigimizde sananeyse banane diye... o hesap yapacaksin cnm iste... yoksa bu dha byle surer gider... demedi deme. hep ayni sey hep aynii

yabancı numaradan ara
Zaten kendi telefonumda dkm bitti diye kardeşimden arayıp duruyorum. Farklı numara sayılır hiç bi şekilde açmıyo. Bi hayat belirtisi yok adamda.

Kızgındır siz arayınca bir iki tripten sonra barışır.
Bizde öyle oluyor yani.
Ya tamam kızgın ama korkutuyor beni , kafamda binbir tür senaryo kuruyorum ister istemez.
Titreme geliyor ya ço kötü oluyorum .
İnsan bi konuşmak istemiyorm der dimi , yada seni istemiyorm der.
Hiç bişi demiyo knuşmuyo kendine kapandı sanki. Tepki yok .

En sevemediğim insan tipi sorununu söylemeden köşesine çekilen insan tipi... Ne demek canım hayatındaki insana karşı o kadar zaman susmak. konuyu bilmiyorum ben daha önce okumadım nasıl bir sorun yaşadınız ama 3 gündür aramıyorsa, kendinizi toparlamanızın zamanı gelmiş demektir...:KK55:

Kendimi nasıl toparlayacağım bilemiyorum . Bu şekilde çok zor . Uyku ilacı filan alıp uyusam mı sürekli diye düşünüyorum .

Kesinlikle aramaa :KK20::KK20::KK20:
Zaten kendi telefonumda dkm bitti diye kardeşimden arayıp duruyorum. Farklı numara sayılır hiç bi şekilde açmıyo. Bi hayat belirtisi yok adamda.
yok yok hayat belirtisi olmasa faceye de girmez. o zaman ilgisini çekecek bişy yaz msj olarak cok acil bişy dycm aç önemli fln de genelde işe yarıyor..

Yanına gitme şansınız yok mu?
Yanına gidicektim , farklı şehirlerdeyiz şu an otogarda elimde biletle kala kaldım . Dedim geliyorum bak yola çıkıcam vs mesaj attım ona bile dönmedi cevap vermedi.
Kardeşim dün tutturdu x abi x abi diye bişi göstercem diye. Bişi de diyemedim. İçim buruldu ama .
Tahminimce köşesine kabuğuna çekildi. Bakmıyor bile mesajlara aramalara .

yok yok hayat belirtisi olmasa faceye de girmez. o zaman ilgisini çekecek bişy yaz msj olarak cok acil bişy dycm aç önemli fln de genelde işe yarıyor..
Ya kaç saatlik yol bak yanına gelcem dedim bilet aldım dedm ona bile tepki vermedi.
Korktum gidemedim ben de.
Kala kaldım öyle .
Buna bile tepki vermedi.

cocukken derdikya kavga ettigimizde sananeyse banane diye... o hesap yapacaksin cnm iste... yoksa bu dha byle surer gider... demedi deme. hep ayni sey hep aynii
Aynen öyle. Biliyorum ki barışırsak eğer ki gözümde çok cılız bi ihtimali kaldı artık ne yazık ki.
Sürekli hayat boyu böyle yapıcak bana . Bir kere yaptı işe yaradı ya çünki .

Back
X