Ne Demektir ??? Ne demek oluyo bu yani ...

Cevap vermiyor kaza mi geçirdi öldü mü çok telaslaniyorum de . Ama asla evine gitme sakin bak
:D telaşlandığımı kendisine de mesaj atıyorum ama adam tııııııııııın şekerim...
Arkadaşı da dese ona summe korkmuş telaşlanmışş gene tıııın olucaktır .
Bu sefer aynen araya başkasını sokuyorum diye de bana kızıp trip ata bilirrr...
Ben kamufle edicektm olayı süpriz yapcam diycektm . Adresi almasını isticektm.

Meseleyi anlatıp açıkça sorsan mi konu ne başına bir şey mi geldi diye merak ediyorum de. Hem gururu biraz kurtarmış olursun . Barışmak istiyor gibi değil de merak etmiş gibi olur
Ya o zaman kesin araya arkadaşını sokmuş olurum. ay bilmiyoruuuuuuuuum

Kızlar ben ne diym arkadaşına şimdi , durduk yere neden eklenir bi insan
Kaldı ki bi mesaj attm zaten başlangıç maayetinde ne diym kıvırıym .
Bir akıl da diyor meseleyi anlat gitsin için soğur en azından diye deeeee

Acil kıvırıcak bi bahane bulmam lazım arkadaşına ne diycemi bulmam lazım....
Bu arada tüm gün ne o online olduuu ne de hala ablasından cvp geldi bana. İyi veya kötü bi şekilde.

Acil kıvırıcak bi bahane bulmam lazım arkadaşına ne diycemi bulmam lazım....
Bu arada tüm gün ne o online olduuu ne de hala ablasından cvp geldi bana. İyi veya kötü bi şekilde.
Ablasına ne yazdın ?

Bi kaçgundur X den haber alamıyorum basına bıse gelmesınden korkuyorum .sizin bılgınız varmı falan dıyebılırsınız

Bi kaçgundur X den haber alamıyorum basına bıse gelmesınden korkuyorum .sizin bılgınız varmı falan dıyebılırsınız
en mantıklısı bu sanırım ilk mesajımı görsün cvp versin böyle bi şi dicem. sonra da o pislik x i aramicam.

Günlerdir bana yaptığına bakın ya elin oğlundan medet umar hale geldim ç Gözlerim kan çanağı gibi.

Hadi ya aynı benimki gibyimiş demek , tatile gittiğimiz zaman konuşmicam onunla karar verdim. Oyundan face den takip edemem zaten ..
Bizde böyleyiz. Bir süre ararım mesaj atarım tınlamaz, en son net bir mesaj atarım. Madem bunu istiyorsun tamam artık hodri meydan istediğin kadar sus bende susuyorum gibi :)
Ama sonrasında sözünün arkasında dur ve bekle. Hem şunu düşün en fazla ne kadar bu sekilde devam edebilir, er ya da gec sana bişey söylemeli.

Bizde böyleyiz. Bir süre ararım mesaj atarım tınlamaz, en son net bir mesaj atarım. Madem bunu istiyorsun tamam artık hodri meydan istediğin kadar sus bende susuyorum gibi :)
Ama sonrasında sözünün arkasında dur ve bekle. Hem şunu düşün en fazla ne kadar bu sekilde devam edebilir, er ya da gec sana bişey söylemeli.
Evet bana o kadarcık saygısı olmalıç

Ya dönmezse bana haksız yere sırt çevirirse diye çok korkuyorum ama.

Size deger verıyorsa dönecektır ..İnsanlar sevdıklerı ugruna ne hatalara katlanıyorlar ..benım arkdsım kaç kere aldatıldı ama affettı ..kı sızınkı küçük bir olay

sevgisinden ya da sevmediğinden bi emin olabilsem .

seni sevse kaybedeceğini düşündüğü an nefesi daralır. insan sevdiği tişörtünü bile yanından ayırmaz ne bileyim. seni ayırıyorsa anla işte. illa açık açık yüzüne demesini bekleme. onlar türk filmlerinde oluyor..

Hiç ihtimal vermiyorsunuz size yalan söyleyecek olmasına. Çok seviyorsunuz ama gözünüzün bu denli kararmış olması sizi sadece üzer. Acı gerçekler bunlar...

Back
X