• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne demeli?

Otelle konuştuğunuzu ve kabul etmediklerini ek yatak veremeyeceklerini söylediler bir dahaki sefere beraber gideriz de arama bir daha

Bu bir reklamdır.
Yeni nesil portatif kaynana!
Tatile mi gideceksiniz!
Kaynananız gelmek istiyor ama yer bulamıyormusunuz!
O koca göbeğine bakmadan Oraya buraya yatağa sıkışırım diye sizi mi kandırıyor!

Artık bunlara son!
Özel katlanabilir mekanizmalı kaynana tutacağı ile bu dertlerden kurtulun!
Mekanızmayı kaynananıza gecirin ve katlayın.
İster koltukaltınızda ister arabada ister cantanızda kolaylıkla kaynananızı taşıyabilirsiniz.
Evde ,komşuda ve tatilde cok rahat edeceksiniz.
Sıkışma derdi yok ve kurulumu cok kolay.Üstelik o katlanmış durumdayken dırdır edemeyicek ve sizi bir dertten daha kurtaracak.
İnanılmaz bir ürün!!
Üstelik eğer 10 dk içerisinde ararsanız yanında horlamaya karşı ağız burun tıkamacı hediye!
Üstelik bu hediyeyle kaynananızın gece uykusunda ölmesi süpriz olabilir.
İnanılmaz bir ürün.
Hadi hemen arayın ve portatif kaynana tutacağını alın.
Telefon:0900678 334467331199

Kadındaki ısrara bak :KK57::KK57::KK57:
40 yılın başı bi tatile çıkacaksınız pes yani.
Siz çekilin aradan da kocanız halletsin.
Sonra "Canım oğluşum benim her şeyimi düşünür de gelin izin vermiyor"a dönmesin.

Boyle bir kadina oyle bir tatil yapilacagi soylenir mi hic? Is gezisine gidip gelicez deyin niye detay veriyorsunuz?

Anne kivrilmayla olmaz zaten evlilik yildonumumuz ki kutlama basbasa olacak ihtiyacimiz var seninlede baska bir yere gideriz tadini cikara cikara egleniriz vs soyleyin laf anlamayan bir tip belli sevmem...kirici olmadan acik konusun kirilirsada kendi bilir

3 kişilik odada 4 kişi kalamazsınız yasak.
akraba evi mi ki bu bir köşeye kıvrılacak.
hadi oda olsa neyse de yok artık.

siz bir şey demeyin adınız kötü geline çıkar
eşiniz desin sonuçta kendi annesi.
bir yolunu bulur söyler

Bence Kocanızı çocuğunuzla bırakın evde kaynananızı alın gidin kafanızı dinleyin...
Kocanızda annesine hayır demeyi öğrenir belki.

tek kişilik yatağı kaldırmışlar deyin, çocukları yanımızda yatırcaz odamızı değiştirmişler sadece çift kişilik yatak var deyin. Gelip aranıza gireyim demez heralde, yani öyle umuyorum:KK14:

Ne reklamı yahu :) derdimi paylaştım burada.. Arkadaslar son durumu yazayım. Eşim kv yi aramış, demiş oda yok, sığmayız baska bi sefere beraber gidelim demiş. O da kem küm etmiş. Sonra beni aradı.. Sen oteli bi daha ara bakayım. Mutlaka yatak koyuyolardır dedi.. Anne odanın kapasitesine göre insan alıyolar dedim. Sonra fiyat sordu söyledim. Tüh pahalıymış o kadar param yok dedi. Olsaydı yer benim için sorun değildi. Bi şekilde uyurduk dedi. Hmm o zaman napalım siz gidin.. Tüüüh pek de heveslendiydim. E kızım sende taa yarışmayı kazandığın zaman söyleseydin ona göre bi ayarlama yapılırdı bana da dedi.. Dedi de dedi... nihayet napalım siz gidin bari dedi kapattı en son.. Gelmiyo yani.. Tesekkürler hepinize..

Bu bir reklamdır.
Yeni nesil portatif kaynana!
Tatile mi gideceksiniz!
Kaynananız gelmek istiyor ama yer bulamıyormusunuz!
O koca göbeğine bakmadan Oraya buraya yatağa sıkışırım diye sizi mi kandırıyor!

Artık bunlara son!
Özel katlanabilir mekanizmalı kaynana tutacağı ile bu dertlerden kurtulun!
Mekanızmayı kaynananıza gecirin ve katlayın.
İster koltukaltınızda ister arabada ister cantanızda kolaylıkla kaynananızı taşıyabilirsiniz.
Evde ,komşuda ve tatilde cok rahat edeceksiniz.
Sıkışma derdi yok ve kurulumu cok kolay.Üstelik o katlanmış durumdayken dırdır edemeyicek ve sizi bir dertten daha kurtaracak.
İnanılmaz bir ürün!!
Üstelik eğer 10 dk içerisinde ararsanız yanında horlamaya karşı ağız burun tıkamacı hediye!
Üstelik bu hediyeyle kaynananızın gece uykusunda ölmesi süpriz olabilir.
İnanılmaz bir ürün.
Hadi hemen arayın ve portatif kaynana tutacağını alın.
Telefon:0900678 334467331199
Harikasınız ya. Çok güldüm çok :))

B
Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldı :KK43: ne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz :KK43:
Benimkide sizinle balayına gelecem diyordu ;(;(;(

Sizin cocuklari ona birakip gitmeniz 2 gunluk basbasa bi tatil yapmaniz guzel olurmus aslinda. Ne isi var ya hasbinallaaah. Cocuklara ben bakayim siz rahat edin demiyo da biyere skisirim diyo. Seni yere atar kendi yatakta yatar valla oyle bi tipe benziyo. Ayip denen bisey var koca kadin bi ciftin odasinda yatmayi nasil dusunuyo aklim almiyo. Ki baska oda olsa bile gelmesini cok yanlis buldum. Bu arada yapilacak sey cok basit dusunecek bisey yok. Esin arayip anne bizim odaya skismak ne demek allah askina olmaz oyle sey ayip denen bisey var diycek.

Allah askina gidip gitceginize pisman olucaksiniz size devremulk satacaklar tum dertleri bu...bizede nedense yilda 5 kere hediye tatil çıkıyor. ..tatil çıkanlara uyup tatile gitsek isimizden olucaz:KK14:

Merhaba arkadaslar. Ben bi tatil firmasının slogan yarışmasından Afyon ikbal termal otelde 2 gece çift kişilik tatil kazandım. Eşim ben ve çocuklarım yarın gideceğiz kısmet olursa.. Eşim anneme soyle gideceğimizi haberi olsun dedi. Bugun söyledim bende. Bende geleceğim parası neyse ben veririm dedi. Aradım oteli otel dolu. Hiç oda yok. Kaynanama oda yokmuş dedim
Ne olacak sizin odada bi yere sıkışırım dedi. Bizim kalacağımız odada da bir cift kişilik yatak bir de tek kişilik yatak var. O tek kişilik yatağı da çocuklar için koymuşlar. Kayınvalidem olsun ben kıvrılırım bir köşeye diyor. Sabaha kadar da horluyor. Uyumak mümkün değil.. Evlilik yıldönümüze denk geldi bu hediye. Beraber vakit geçirmiş olacaktık ama hevesim kursağımda kaldı :KK43: ne desek gelmekten vazgeçer sizce. Direk gelme de diyemiyoruz :KK43:
2 kişilik odaya 3 kişi almazlar zaten.

Back
X