- 8 Kasım 2019
- 16
- 9
- 1
- 27
- Konu Sahibi sekizononalti
-
doğru aklıma hiç gelmemişti :) ama kaynanam onada laf söyler iyi birisi ama herşeye laf söyluyor ben değil çocuğumu o büyütüyor laflarıylaiki ismi birden kullanın ?
söylemediği örnek kalmadı kadının sırf tek koyalım dıye ben ayıp olmasın dıye tek olsun dedım eşim istemedi bir tanede bizim istediğimiz olsun dedi :)isim konusuna karışılmasından nefret ediyorum ya kime ne
istediğimi koyarım ben taşıdım büyüttüm doğurdum
adam da istememiş hem kv niye inceden mesaj veriyorsa
aynen valla birde bebek kucuk doğru ama biraz buyutugunde kızar gibi laf söylesem kp ismiyleAdini sorduklarinda, ne koyduysaniz soyleyin.
Bebeginize ismi ile hitap etmeyeceginize gore, cokta sıkmayin caninizi.
ah eski kafalılar anlasalar eşim kendi koymak istediğ ismi sadece bana sundu ben kendi istediğimi koydum ama eşimede danıştım.bence bebeğe isim koymak sadece annenin hakkı. 9 ay gün be gün ağırlaşan birşeyi taşıyor kolay mı ? rahme düştüğü an başlıyor paniği, sevgisi, heyecanı.
baba zaten soyadını veriyor.
başka kimse karışmasın şu isim işlerine valla ya.
bende öyle demek istedim hatta oğlum ağlıyor oğlum açıktı gibi ama kayınvalidem meraklı duymak ister o devamlı kocasının ısmını söyluyor daha hıc benım koydugumu soylemedı 1 kere 2 ısmını söyledı o kadar50 günlük bebeğin ismini söyleme gereği ve ihtiyacı duyacaginizi sanmıyorum bebek ağlıyor,bebek açıktı diyin yeter
kp kendi ismi ile hitap bile etmiyor benim koyduğum ismi kullanıyor adam ama dogru hangısı soylersem devamli onu duymak ısterler kv unutmus gibi yapar zaten ama hep içinde bırakır bir ukteYarın hangi isimle hitap ederseniz sürekli o ismi duyma.konusunda beklentiye girecekler. Ya iki ismini ya kendi koyduğu ismi kpderinizi seviyorsanız da onun ismiyle hitap edin. Ben de kvdemin ismini ikinci isim koydum,ama kendi koyduğum isimle seslendim hep KV tavır yaptı gönlünü aldım geçti gitti.
kp eşime kendi babasının ısmını koymus sadece bizde ilk erkek torun diye koydukKeşke koymasaydınız, adam da istememiş zaten.
Siz neyi kullanmak istiyorsanız onunla hitap edin.
Onların yanında başka,farklı yerlerde başka değil.
İkisi birden söylenebiliyorsa iki ismi de söyleyebilirsiniz.
Kendi koydugun ismi kullan,koderin anlayışlı adammis.kp kendi ismi ile hitap bile etmiyor benim koyduğum ismi kullanıyor adam ama dogru hangısı soylersem devamli onu duymak ısterler kv unutmus gibi yapar zaten ama hep içinde bırakır bir ukte
evet cok ıyı bırı kendı ısmnı hıtap edeyım daha dogru olur belkiKendi koydugun ismi kullan,koderin anlayışlı adammis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?