ne denir bilmiyorum

banahuzurgerek

yalniz kalmayi ogrendim..
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
968
43
43
35
Günaydın arkadaşlar...
Dün ki olayını biliyorsunuzdur..aksam 11 e doğru geldi beyimiz...bende oturdum ne oluyor böyle dedim amacın ne gibisinden.yok amacım falan dedi ama sırıtarak.bana para bırak yarın anneme gidicem ya dedim.yok param dedi saçmalama herşeye paran var bana yok dedim evetvsana yok dedi...neyse yine konuşmaya calisiyrm bana sen tilki gibi düşünüyorsun kavgacisin iğrenç bi insansın dedi...tilki demesinin sebebine gecen kendime hesap açıdan dedim olmaz benim hesabım var dedi tartıştık bende kendimi güvence altına almak istiyrm iki üç kurusun olsun demistim...bu ba seninle hafta sini çıkmak istemiyrm eve geldiğimde tek başıma oturmak istiyrm dedi..bende madem bunları istiyordum neden evlendin benimle dedim ses yok...ben senin istediğin gibivsrninle ilgilenemem dedi ben kötü bişey mi istiyrm dedim birbirini seven insanlar birbirine dokunmak ister sarılmak ister dedim...bi tek pazar günümüz var birlikte zaman geçirmek için dedim...bi yandanda gözümden yaş geliyor...bir kere sormuyorsunuz dedim senin neyin car diye... Bu üstünü silkeliyor üstümde çok toz var ya dedi yanibseni onemsrmiyrm der gibi bende kalktım yatağa gittim arkamdan geldi itiyor beni ileri git ben geniş geniş yatmak istiyrm dedi ben tabi zaten agliytk bi ara yüzünü ona döndüm baktım bana bakiye kapadim gözümü uyuduk sabahta kahvaltı hazırlamadim çıktı gitti...esim seve benden bekloyr herşeyi kendisine dedim hep benden adım bekliyrsin sen hiç adım atmiyorsun diye...az evvel annemi aradım ben gelemicem sen gel dedim tamam dedi...

konunuzu tam bilmiyorum ama eşinize çok kızdım ya, siz ağlıyorsunuz ilgi için sanırım ve sizi itmesi çok ayıp

keşke çalışsanız annenize giderken bile eşin parasına muhtaç olmak kötü. hele, böyle bir kocanın.
bu adam sizi eziyor resmen.
fazlasıyla kötü hemde...çalışmama izinbvermiyor sen ders çalış diyor ..ama anway yahut oriflame yapmayı düşünüyorum...o kadar agrima gidiyor ki...

Bilerek siizi çalıştırmıyor işte, kıskandığından çok sevdiğinden değil. Sizi kendisine mahkum bırakıyor, eve bir köle almış kendince. Ah işte ah diyorum çok sinir oldum eşinize. Çalışıcam deseniz büyük sorunlar çıkarır kesin. Evlenmedenönce de çalıştırmam seni diyen erkeklerle evlenmeyin bayanlar. evlenmeyi, evlenmeyin, evlenmeyinnnnn. Evde oturmak iyi bir şey değilll.!

senin yapamadığını kocan yapmak üzere huzur sen daha bizi dinlememekte diret bakalım..yarın pis bi sırıtışla seni kapı önüne koyacak..dost acı söylermiş biliyorsun ama darbeyi yemek için ısrarla bekliyorsun hadi bakalım sonun hayrolsun.

offffff.içim karardı okurken.şimdi size şöyle söyleyeyim.böyle model adamlar var.benim eşimde böyleydi ve biraz azalsa da hala böyle sayılır.yani ilgisiz, umursamaz.gençliğimde sizin gibi imkanlarım yoktu.ayrılmak çok ağır bir yüktü benim için.üstelik lise mezunu olmama rağmen çalışmıyordum ve param yoktu.bu yüzden ayrılamadım.şu anda 32 yıllık evliyim.yıllar benden çok şey götürdü ama çok ta şey öğretti.şimdi asla taviz vermiyorum.o çıkıyorsa ben de çıkıyorum.ondan bağımsız,kendime ait bir hayatım var ve bunu yaşıyorum.eskiye oranla,daha çok şey paylaşıyoruz evet ama buna değermiydi diye sorguladığımda,kafamda kocaman bir soru işareti...

ha bu evlilik mi diye soruyorsanız sizin yorumunuza kalmış.bana göre de evlilik bu değildi.ama yapmadım, yapamadım.yani ayrılamadım.hayatımı,ailemin onurundan ve oğlumun hayatından daha değersiz gördüm.şimdi iyi sayılırız.para konusuna gelince artık yüzsüzleştim.rahat rahat istiyorum.ama değer miydi?aslaaaaa...

ben öyle dışarı çıksam bulur sürükleyerek eve getirir..bide üstüne beni herkese rezil eder...ama bende anladım eşime hiç bişey degmiyor

Ağlamayın! Çekin kendinizi, mesafeli olun. O öyle davranıyorsa siz de o taraflı olmayın. Asla ciddiye almayın. Şikayet dahi etmeyin, çiviyi çivi söker.
bende zaten çekmeyi düşunuyorum kendimi...ama esimde şunun rahatlığı var ben er yada geç dayanamayıp konuşurum rahtligi içinde gidemem rahatlığı içinde..bu düşüncesini bititicem

sen daha 1 yıllık evlisin. ve konularına baktımda,bu adam seni dövmüşte. hala ne bekliyorsun. adam sana hep kaba kuvvet kullanıyor hemde şiddet uyguluyor.
çalışöma diyor birde. evde onun dediğini yapan bir köle istiyor adam. çocuk falan yokken boşan bence.
şu konuna bak sana
Günaydın arkadaslar..
Dün eşimle o kadar şiddetli kavga ettik ki saçımdan geçerek sürükledi yerlerde attığı tokat ve tekmeleri solemiyorum bile...suan vücudumda morluklar var sol kolumu kaldiramiyfm bile..ve her yerim o kadar çok ağrıyor ki.. yerlerde tutam tutam saç topladım..ve ben bu adama yemek hazırladım meyve hazırladım dün gece...üstüne birde beni başka odada yatırdi... ben anneme bile gidemem çünkü gitsem beni geri yollar. Başka gidebilecegim ne amcam ne teyzem var malesef...suan tek düşüncem biraz zaman geçirip bi iş bulup çıkıp gitmek..allah aşkına soleyin ya ben hatalimiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…