• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne denir bilmiyorum

Günaydın arkadaşlar...
Dün ki olayını biliyorsunuzdur..aksam 11 e doğru geldi beyimiz...bende oturdum ne oluyor böyle dedim amacın ne gibisinden.yok amacım falan dedi ama sırıtarak.bana para bırak yarın anneme gidicem ya dedim.yok param dedi saçmalama herşeye paran var bana yok dedim evetvsana yok dedi...neyse yine konuşmaya calisiyrm bana sen tilki gibi düşünüyorsun kavgacisin iğrenç bi insansın dedi...tilki demesinin sebebine gecen kendime hesap açıdan dedim olmaz benim hesabım var dedi tartıştık bende kendimi güvence altına almak istiyrm iki üç kurusun olsun demistim...bu ba seninle hafta sini çıkmak istemiyrm eve geldiğimde tek başıma oturmak istiyrm dedi..bende madem bunları istiyordum neden evlendin benimle dedim ses yok...ben senin istediğin gibivsrninle ilgilenemem dedi ben kötü bişey mi istiyrm dedim birbirini seven insanlar birbirine dokunmak ister sarılmak ister dedim...bi tek pazar günümüz var birlikte zaman geçirmek için dedim...bi yandanda gözümden yaş geliyor...bir kere sormuyorsunuz dedim senin neyin car diye... Bu üstünü silkeliyor üstümde çok toz var ya dedi yanibseni onemsrmiyrm der gibi bende kalktım yatağa gittim arkamdan geldi itiyor beni ileri git ben geniş geniş yatmak istiyrm dedi ben tabi zaten agliytk bi ara yüzünü ona döndüm baktım bana bakiye kapadim gözümü uyuduk sabahta kahvaltı hazırlamadim çıktı gitti...esim seve benden bekloyr herşeyi kendisine dedim hep benden adım bekliyrsin sen hiç adım atmiyorsun diye...az evvel annemi aradım ben gelemicem sen gel dedim tamam dedi...
yazdıklarınız çok karışık biraz özenli yazarsanız daha iyi algılarız.

hayır tabiki ama bekar bir kızın da bu kadar çekmesi mantıklı mı neden böyle yaralı gibi bu mevzuyu saptırıyorsunuz ben bunu anlamıyorum..yahju bu kız bekar bir erkekle evlenseydi yada çocuksuz bir adamla daha iyi değilmiydi..banahuzurgerek adlı üyenin en başından beri tüm konularına vakıf oalrak yorum yapıyorum ben ..sizde deneyin..yoksa boşanmışla boşanmış bekarla bekar diye takılmıyorum ama denklik denilenb bir şey var yahu..el insaf lütfen..yoksa benim en yakınım boşanmış boşanmışlara düşmanlığım yok şiddeti hiçbir şekilde meşrulaştırmıyorum...imkan yok böyle yorum yapmama..
Denklik konusunda size katılıyorum ama istisna olarak hoşgörülü harika insanlar da var .Bak bir örnek vereyim .Bir rus arkadaşım var eşi Türk .ikisi de ilk eşlerinden ayrılmış .Eşi C.. çok iyi bir insandır bize herşeyini anlatır .Ben özellikle çocuğu olan birini istedim dedi aslında çok mantıklı .Rus kadının hiç çocuğu olmasaydı bu adamdan illa ki çocuk isteyecekti .Hem şimdi oğlanları da akran gibi eşit muamele ediyorlar ister istemez ikisi de .Aksi takdirde kadın çocuk sevgisini tatmadığı için belki bizimkinin çocuğuna kötü davranacaktı bilinmez .Arkadaşımız çok akıllılık etti aslında .

Annenin yerinde olsam seni odaya kitlerdim hiçbir yere göndermez seni boşardım bu adamdan
Bu ne böyle ya kısacık ömründe işkence çekmeye mi geldin
Neyin mantığındasın neyin kafasını yaşıyorsun ne duruyorsun daha ?

Denklik konusunda size katılıyorum ama istisna olarak hoşgörülü harika insanlar da var .Bak bir örnek vereyim .Bir rus arkadaşım var eşi Türk .ikisi de ilk eşlerinden ayrılmış .Eşi C.. çok iyi bir insandır bize herşeyini anlatır .Ben özellikle çocuğu olan birini istedim dedi aslında çok mantıklı .Rus kadının hiç çocuğu olmasaydı bu adamdan illa ki çocuk isteyecekti .Hem şimdi oğlanları da akran gibi eşit muamele ediyorlar ister istemez ikisi de .Aksi takdirde kadın çocuk sevgisini tatmadığı için belki bizimkinin çocuğuna kötü davranacaktı bilinmez .Arkadaşımız çok akıllılık etti aslında .
haklısın bende böyle bir örnek verdim zaten istisnalar dışında diye de ekledim banahuzurgerek te durum çok farklı az çok biliyorsunuz...

Günaydın arkadaşlar...
Dün ki olayını biliyorsunuzdur..aksam 11 e doğru geldi beyimiz...bende oturdum ne oluyor böyle dedim amacın ne gibisinden.yok amacım falan dedi ama sırıtarak.bana para bırak yarın anneme gidicem ya dedim.yok param dedi saçmalama herşeye paran var bana yok dedim evetvsana yok dedi...neyse yine konuşmaya calisiyrm bana sen tilki gibi düşünüyorsun kavgacisin iğrenç bi insansın dedi...tilki demesinin sebebine gecen kendime hesap açıdan dedim olmaz benim hesabım var dedi tartıştık bende kendimi güvence altına almak istiyrm iki üç kurusun olsun demistim...bu ba seninle hafta sini çıkmak istemiyrm eve geldiğimde tek başıma oturmak istiyrm dedi..bende madem bunları istiyordum neden evlendin benimle dedim ses yok...ben senin istediğin gibivsrninle ilgilenemem dedi ben kötü bişey mi istiyrm dedim birbirini seven insanlar birbirine dokunmak ister sarılmak ister dedim...bi tek pazar günümüz var birlikte zaman geçirmek için dedim...bi yandanda gözümden yaş geliyor...bir kere sormuyorsunuz dedim senin neyin car diye... Bu üstünü silkeliyor üstümde çok toz var ya dedi yanibseni onemsrmiyrm der gibi bende kalktım yatağa gittim arkamdan geldi itiyor beni ileri git ben geniş geniş yatmak istiyrm dedi ben tabi zaten agliytk bi ara yüzünü ona döndüm baktım bana bakiye kapadim gözümü uyuduk sabahta kahvaltı hazırlamadim çıktı gitti...esim seve benden bekloyr herşeyi kendisine dedim hep benden adım bekliyrsin sen hiç adım atmiyorsun diye...az evvel annemi aradım ben gelemicem sen gel dedim tamam dedi...

eşinin senden gönlünün geçmesi bi yana artık senden rahatsız olur hale gelmiş , böyle nereye kadar gideceksin ? bir işe girmeyi para biriktirmeyi düşünmedin mi hiç

Konularınıza açtığınız konudan devam etseniz tekrar tekrar yorum almak için konu açmasanız iyi olmaz mı çünkü devamı niteliğinde konu açmak yasak aynı şeyleri yazıyorsunuz çünkü. hani konu hakkındaki gelişme olarak konunuza yazabilirdiniz son sayfasına çünkü zor oluyor önceki konunu okumayanlar anlamıyor bir şey.

Ne hali varsa görsün.
Birak kendi haline , asla ilgilenme ...

Ve kendine hemen bir is bul , ona muhtac olma..

Adamin sana karsi hic saygisi kalmamis malesef. Saygisi kalmadigi gibi bir de kucumsemeye, itip kakmaya baslamis. Sen onun karsisinda agladikca gozunde daha da kuculeceksin, seni daha da asagilayacak emin ol. Acik acik da soylemis zaten seni istemedigini. Soyleyebilecegi her sekilde hem de. Ayrilmadikca kendini daha da ayaklar altina aldiracaksin. Bu adam eninde sonunda bosanir senden. Onu mu bekleyeceksin? Bence kendine yeni bir hayat kur. Her seyden once de ekonomik ozgurluge sahio ol. Ister az ister cok kazan, ama kazan.

Bence bir iş bulun çalışmaya başlayın en azından ortamınız değişir kafanız rahatlar. Sürekli eşinizle bağlantılı kalmazsınız. O da yaptığını anlar umarım. Kendine çok guveni gelmiş anlaşılan sizi kendisine muhtaç görüyor.. Hele bir muhtaç olmayın bakın o zaman nasıl dank ediyor. Baksanıza kendinizi güvence altına almanızı istemiyor.

Senin bu kocanı iyi bir dövmek lazım.
Dilinden dayak düşmez, uyuz herifin teki.

Git çalış temizlik yap, merdiven sil de şundan para isteme Allah aşkına!

Back
X