- 22 Temmuz 2014
- 206
- 236
- 113
- Konu Sahibi kevserrrrr
-
çocuklarımın büyümesini keza annesi bakıyor.ve benim ailem yok ve işim askıda hatta çıkartacaklardı bu sebeplerden acıyıp başka göreve verdiler .Gökhanın k.çına tekmeyi basmak için hala neyi bekliyorsunuz?
ne yaparsam boş . aklınıza gelebilecek her yolu denedim . sonuç değişmedigökhan a gö.han (tyi siz koyun) gibi davranmanızın vakti gelmiş
o günü bekliyorumKendisi neymiş peki?
Bu nasıl bir karaktersizliktir ya.
Anlayamıyorum gerçekten. Insan ömrünü geçireceği birine nasıl böyle şeyler söyleyebiliyor.
O zaman sizde hayvana hayvan gibi davranıp vurun kicina tekmeyi ...
annesi kabul etmiyor zaten konuşmuyorum kendisi ile istiyorlar ki çocuklarımı bırakıp ben gideyim evdenÇocuklara annesi bakmaya devam etsin.Sen de ayrıl bi düzen kur.Sonra çocuklarını alırsın.
evet kesinlikle katılıyorumO kendisine baksın diyeceğim de hayvanlara hakaret olacak.
Ozaman kadin sığınma evine başvurun oraya gidin ama bu adamı çekmeyin bu adama katlanmayin sizinle uyumayan ayrı odada takılan teli eliden dusmeyen size psikolojik şiddet uyguyalayan ve dayak olan bu evliliği yürütmeyin. ..çocuklarımın büyümesini keza annesi bakıyor.ve benim ailem yok ve işim askıda hatta çıkartacaklardı bu sebeplerden acıyıp başka göreve verdiler .
ne yaparsam boş . aklınıza gelebilecek her yolu denedim . sonuç değişmedi
onu da araştırdım. devlette ne düzgün ki. dedim ya çocukların en azından ilk okullarını bitirmelerini bekleyeceğim böyle plan yaptımOzaman kadin sığınma evine başvurun oraya gidin ama bu adamı çekmeyin bu adama katlanmayin sizinle uyumayan ayrı odada takılan teli eliden dusmeyen size psikolojik şiddet uyguyalayan ve dayak olan bu evliliği yürütmeyin. ..
Ama Kevser hanim sizde bi degisiksiniz gerçekten .. devlette ne düzgünki diyorsunuz peki sizin evde ne düzgün? Hangisi normal? Eşinizin sizden ayrı odada elinde telle takılmasımı? Sizle uyumamasimı? Size psikolojik şiddet uygulamasimi? Size dayak atmasimi yoksa sizi Hayvan yerine koymasimi hangisi normal ve düzgün!onu da araştırdım. devlette ne düzgün ki. dedim ya çocukların en azından ilk okullarını bitirmelerini bekleyeceğim böyle plan yaptım
yorumsuzAma Kevser hanim sizde bi degisiksiniz gerçekten .. devlette ne düzgünki diyorsunuz peki sizin evde ne düzgün? Hangisi normal? Eşinizin sizden ayrı odada elinde telle takılmasımı? Sizle uyumamasimı? Size psikolojik şiddet uygulamasimi? Size dayak atmasimi yoksa sizi Hayvan yerine koymasimi hangisi normal ve düzgün!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?