- 4 Temmuz 2016
- 3.335
- 10.503
- 208
- Konu Sahibi balkonkusu
-
evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmiaile size fikir danıştı mı,konudan size ne ki ?
valla kusura bakmayında dedesinin suratına tüküren bi torun babasına kumanda fırlatan birisimi şımarıktır yoksa her başları sıkıştığında yardımcı olanlarmı. şımarıktır..
o ailesinin bileceği iş eğer kardesiniz kuzeniniz vs değilse uzak durun yorum dahi yapmayınbenm takıldığım yer kızın kaçması değil zaten ailesine karşı tavırları yaptığı terbiyesizlikler ve saygısızlığı ..
yoksa bnde diyorum bi cahillik etmiş karşısındaki kandırmış etmiş oralara bişey dediğim yok..
20 yaşında genç bir insandan bahsediyoruz,hata yapmış,hangimiz yapmadık ki.Barışmalarıni istemiyorsunuz,ne yapsınlar sokakta mı bıraksınlar çocuklarını,hata üstüne hata yapmasını mı seyretsinler..evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmi
ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...
anlatamadım heralde işler umdukları gibi gitmeyince bize geliyolar yardımcı olun diye..
anlatamadım heralde işler umdukları gibi gitmeyince bize geliyolar yardımcı olun diye..
Size ne ya pardon da siz kimsiniz onlarin iliskisini sorguluyorsunuz. Dogru sizin doğrunuz. Onlarin doğrusu bu demek ki. Barisirlar kuserler affederler siz niye burnu surtsun diyorsunuz. Anasi babasi affetmis size nemerhabalar kk arkadaşlarım malesef burdan başka konuşacak dertleşecek yerim kimsem yok..
konuya gelecek olursam neresinden tutarsanzı elinizde kalıyo ..çok yakın bi akrabamızın kızı netten tanıştığı biriyle kaçtı ve bu kişi evlenmiş boşanmış kendisindende 20 yaş büyük ve kızımız konuşma engelli...
ve aile kızı çok şımarttığı için kızı naparsa yapsın affediyolar kızın ailesinden kimseye ne saygıısı var nede sevgisi sadece maddi anlamda ve işi düştüğü için ailesini resmen kullanıyo..ve şimdide tekrar ailesiyle barışıyo ve bnde buna karşıyım ...neden derseniz en azından ailesinin kıymetini anlasın başkalarının yanında yaşayınca zorlukları öğrensin istiyorum ..en azından üstünden biraz zaman geçsin burnu sürtsün ailesinin kymetini anlasın diye..sizce haksızmıyım...ayrıntıları anlatsam sayfalar yetmez o nedenle kısa tutmaya çalıştım sorunuz olursa cevaplarım ...şimdiden teşekkürler..
E sizde yardimci olmayin. Bu sizin tercihiniz.anlatamadım heralde işler umdukları gibi gitmeyince bize geliyolar yardımcı olun diye..
+1Valla kendi kardeşim olmadığı sürece beni ilgilendirmez kendi aile sorunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?