ne denirki bu durumda

Kız daha ergen sayılır. Sanırım sen de öylesin. Zor günlerinde size yardıma koşuyorlar diye iyi günlerinde her olaya müdahil olma hakkınız mı doğuyor ki ben anlamadım

valla kusura bakmayında dedesinin suratına tüküren bi torun babasına kumanda fırlatan birisimi şımarıktır yoksa her başları sıkıştığında yardımcı olanlarmı. şımarıktır..

Yardim eder ya da etmezsiniz ama size akil dansitilar diye kızlarına nasil davranacaklarinin kararını siz veremezsiniz..
Mesela ders olsun diye ne gibi öneri sundunuz?
Kimse baskasinin sözüyle evladindan geçmez konusma engeli var derken nasil birşey konuşamıyor mu hic belki ondan dolay bu kadar öfkesi

o ailesinin bileceği iş eğer kardesiniz kuzeniniz vs değilse uzak durun yorum dahi yapmayın

evet efendim danıştı özellikle kızları okulda sorun çıkardığında araba lazım olduğunda para lazım olduğunda gelecek misafirlerine hizmet edileceği zaman .bilmem anlatabildimmi
20 yaşında genç bir insandan bahsediyoruz,hata yapmış,hangimiz yapmadık ki.Barışmalarıni istemiyorsunuz,ne yapsınlar sokakta mı bıraksınlar çocuklarını,hata üstüne hata yapmasını mı seyretsinler..
Çok olumsuzsunuz bırakın gereken kararı aile versin.

Bakin herkes ayni seyi soyluyor cunku dogru..
Bu olay ne kadar tuhaf ve cirkinse sizin olaya bi kadar karisip icinde olmanizda bu kadar tuhaf...sizlik hic bisey yok uzak durun yani herkes ayni fikirdeyse demekki sizde bi tuhaflik var demi ama
Sizden akil almaya gelirlersede cekilin odabiza karismayin mudahil olmayin herkesin anasi var babasi var onlar oyle yada boyle cozeniyosa siz hic bisey yapamazsiniz bu konu sizi asar aile icinde cozulur yada cozulemez siz uzak durmalisiniz

pardon kızın annesi misiniz?
sizi alakadar etmeyen konuları çok dert etmişsiniz kendinize.
insanların aile içlerine bu kadar müdahil olmayın.

Kendi çocukları tabi ki sahip çıkacaklar.
Atsan atılmaz satsan satılmaz misali..
Siz bu durumdan rahatsızsanız; aile içi ilişkilerine karışmak yerine size yardım için geldiklerinde yardımcı olmayın, bu kadar basit.

anlatamadım heralde işler umdukları gibi gitmeyince bize geliyolar yardımcı olun diye..

siz de yardımcı olmayın o zaman canım! söylediğiniz dinlenmiyorsa ne diye yardımcı olacakmışsınız?
ayrıca bu konuda bir boşluk var gibi, böyle bir durumda kardeşim ya da yakın kuzenim için kaygılanırım ben
"bi yakınımız" için değil...
ayrıca sorun nedir nasıl bir çözüm önerisi bekliyorsunuz bunlar da pek net değil.

Herkes sadece ilk mesajı okuyup yazmış orada gerçekten tam anlatamamissin. Yakınlık dereceniz önemli bence.

Bu kızın annesi babası teyzen hakan amcan ise can cigerseniz ve sizi de üzüyor etkiliyorsa ailenin durumları bence gayet yorum yapma hakkın var.

Size ne ya pardon da siz kimsiniz onlarin iliskisini sorguluyorsunuz. Dogru sizin doğrunuz. Onlarin doğrusu bu demek ki. Barisirlar kuserler affederler siz niye burnu surtsun diyorsunuz. Anasi babasi affetmis size ne

Bu kadar sahiplenip olayı yaşamaya gerek yok bence sizin diyeceğiniz tek cümle var siz daha iyisini bilirsiniz sonuçta evlat sizin...Bu kadar.

Aile affetmeli ve sahip çıkmalı zaten.
Normali budur. Yarın öbür gün çaresiz kalıp daha büyük hatalar yapmasına engel olur bu hal. Yada dayak yese bile aileme dönemem dememesi için. Diğer insanların onu sahipsiz görmemesi için...
Kızın şımarıklığı engeli olabilir, aileler böyle durumlarda çocugun her dediğini yapmaya çalışır, o eksikliği kapatma çabası yanlış sonuçlar verir bazen.
Yada kız hayatının bir döneminde engeli yüzünden bir travma yaşadıysa huzursuz birine dönüşmüştür. Herkesi suçluyor ve sürekli olarak hayata kızgınlığını yakınlarından çıkarıyor olabilir.
Eğer aile sizden yardım istiyorsa ve bu konuda isteksizseniz etmeyin. Yada aileye barışmasını ve kızı psikolojik destek almaya ikna etmesini söyleyin. Bu surede de kaçtığı kiliyle yaşamak istiyorsa karışmasınlar. 20 yaşında kız doverek eve getirecek değiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…