- 23 Eylül 2021
- 222
- 94
- 18
- 43
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
-
fibromiyalji, kalp ritim bozukluğu, demir anemisi, çölyak, miğde ülseri, migren hayatla bağımı koparıyorlar.Birçok hastalıktan kastınız nedir?
neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatırOlmaz diyorum ben.
ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilirOlur ama cok zorlar..
11 yil hayatinizda cogu seyi degistirir.
40'larinda hayata bakan bir gozle 29'larinda bakan bir goz cogu zaman ayni goremeyebilir..
Olabilir evet,ama zor.
kıskanç kısıtlayıcı yapısı var. sanki dünyada bi tek ben kalmışım gibi. bu huyu beni sıkıyor şimdilik normal arkadaşız teklifini kabul etmiyorum. ama iyi birisi de oda ayrı bi konuanlaşabileceğinizi sanmıyorum.
Kanı hızlı akabilir ama insanoglu bence o anın verdigi heyecan ile ileriye dönük plan yapmayı pek beceremiyor.neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır
ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
enerjim zaten düşük iyice düşürür mü yoksa güç mü verir bilemiyorum ki. bide 16 yaşında kızım varYas farki az olsa kadının erkekten büyük olmasi bence problem degil. Ama 11 yas farkla erkek buyuk olsa bile bence olmamali.
Kesinlikle uzak dur bu adamdan.kıskanç kısıtlayıcı yapısı var. sanki dünyada bi tek ben kalmışım gibi. bu huyu beni sıkıyor şimdilik normal arkadaşız teklifini kabul etmiyorum. ama iyi birisi de oda ayrı bi konu
Hele ki 16 yasında kızınız var bence bu işe hiç girişmeyin.enerjim zaten düşük iyice düşürür mü yoksa güç mü verir bilemiyorum ki. bide 16 yaşında kızım var
Kesinlikle uzak dur bu adamdan.
keşke aynı yaş aralığında olsaydık diyorum ama yinede kafam karışıkBen de çok genç gösteriyorum, bekar olsam olurum valla, genç talibim de çokama ben öylesine takılırım tabi ciddi düşünmem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?