NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır

ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
Simdi 20 yasindaki bir kadinin olgunluk duzeyi 40 yasindaki bir erkekle denk benim gozum.
Yani erkekler buyumuyor.
Sahsim adina benden daha buyuk kisileri tercih etme nedenim bu.
Senden kucuk oldugu icin her hareketi batacak gozune.Bir sure sonra seninde sinirlarini zorlamaya baslayacak.
Evet iste kani hizli akiyor..Aramizda dag var desen,delerim der.. :) Ama ya gercekler ?

Hele ki 16 yasında kızınız var bence bu işe hiç girişmeyin.
Yaşınıza uygun ve olgun biriyle bir hayat düşünün.
Siz sizi kısıtlayacak adama degil, nefes aldıracak adama ihtiyacınız var.
kesinlikle haklısınız bende zaman zaman aynen böyle düşünüyorum ama 7 yıldan sonra ilk defa biri çıktı karşıma. ama akıllı olsam iyi olur

ikiniz de daha once evlendiniz mi, cocuklar var mi, meslekleriniz denk mi vs bence onemli. 30lu yaslar bence insanin en hizli yaslari. cok ustun koru yorum yaparsam bence saglikli olmaz ama degisken bircok sey var.
ikimizin ortak kaderi eşler tarafından aldatılmak. benim kızım 16 yaşında onun oğlu var 5 yaşında.

kıskanç kısıtlayıcı yapısı var. sanki dünyada bi tek ben kalmışım gibi. bu huyu beni sıkıyor şimdilik normal arkadaşız teklifini kabul etmiyorum. ama iyi birisi de oda ayrı bi konu
son konumu oku :) mesele yaş falan değil o zaman. oku bak beni bir iki haftada nasıl boğmuş.

16 yaşında ablası kızım var
16 yaşında gencecik bir kız. Aralarında 13 yaş var yani adamla. Evlat edinilirken bile anne baba ve evlat edinen arasında 18 yaş olması aranıyor ki nahoş durumlar yaşanmasın. Bu kız serpilecek büyüyecek. Hele bir de z kuşağı ekstra kocaman. Yani ben öncelikle kızınızın geleceğini düşünmenizi ve daha olgun biriyle konuşmanızı tavsiye ediyorum.

Ha bir de ek olarak enerjim yok heyecanım yok diyorsunuz 29 yaşındaki adam enerji heyecan arar. Sizden çabuk bıkabilir yarın bir gün evlenirseniz bu yönden anlaşamayabilirsiniz.

ikimizin ortak kaderi eşler tarafından aldatılmak. benim kızım 16 yaşında onun oğlu var 5 yaşında.
Erkekler kadınlar tarafından aldatıldıgında biz kadınlar kadar olayları iyi irdeleyemiyorlar.
Kıskanması ve kısıtlaması inanın güvensizliğinden.
Bence 5 yasındaki bir çocugun sorumlulugu da almanız büyük mesele
Ben alamam mesela.
14 yasında kızıma bile bazen zor dayanıyorken 5 yasındaki bir çocuga ablalık edip, onun da geleceği ile alakalı planlarla alakalı olmak açıkçası beni yorar.
Emin olun sizi de yorar.
Değmez yani, boş verin.
Yaşınıza uygun, olgun ve ne istedigini bilen sevginin her şeyi yendiği yalanına sizi inandırmaya çalışmayan bir adamla beraber olun.

Kişileri tanımadan buna cevap vermek zor. Bazısı yürütebilir bazısı kesinlikle yürütemez. İki tarafın karakterine, hayattan beklentisine bağlı
ben yaşanmışlıklarım yüzünden sürekli hasta biriyim çalışıyorum muhasebe finans mesleğim. bende kıskancım ama dozunda kalbi bana aitse göğsümü gere gere gurur duyarım bakımlı olmasyla. o tam tersi aman kimse bakmasın kafasında.

fibromiyalji, kalp ritim bozukluğu, demir anemisi, çölyak, miğde ülseri, migren hayatla bağımı koparıyorlar.

Ee yani? Birçok hastalığınız var diye yaşıtınız bir erkekle evlilik sizin için engel mi? Ya da daha genç biriyle evliliği hak etmediğinizi mi düşünüyorsunuz hastalıklarınız yüzünden? Anlamadım bu kısmı.

Bence uyumsuz olur. Arada 11 yıl gibi bi fark var, az buz değil ya.

keşke aynı yaş aralığında olsaydık diyorum ama yinede kafam karışık
Hayata bakış açınız çok önemli. Ben 38 yaşındayım, iki kızım var, bekar olsaydım mutlu olmaya bakardım. Mesela gelip burada fikir almaz, dener olmazsa ayrilirdim. 2. Evlilik asla dusunmedigim için anın tadını çıkarırdim kimse de umrumda olmazdi. Ama siz kafaya takip ileriyi çok düşünen birine benziyorsunuz

Yok yok hanımefendi.
Bu adama gerçekten yol verin, arkadaş olarak da tutmayın bence, hırs yapar.
Hadi bu birinci sorun ama çocuguyla alakalı olmakta sizi yorar.
O çocuk büyüyecek, bir sürü detaylarla boguşmak zorunda kalacaksınız.
Siz hani derlerya ununu elemiş elegini duvara asmış bir bayansınız evlat konusunda.
Kızınız artık büyümüş, hayatını çizebilecek bir yaş olgunluguna sahip olması çokta uzakta degil.

kesinlikle bende öyle düşünüyorum. söylüyorum bu yaşıma kadar kimse kısıtlayamadı çekemem ben bak arkadaş kalalım kimse yıpranmasın diyorum. ben kendimi düzeltirim bize şans ver diyor.

bende 2. evliliği düşünemiyorum bazen anne olmak istiyorum kzıım baskı yapıyor kardeş istiyor sonra bi sağlığıma bakıyorum yok ben sana bakayım bana ömür boyu yeter annem diyorum.

kesinlikle bende öyle düşünüyorum. söylüyorum bu yaşıma kadar kimse kısıtlayamadı çekemem ben bak arkadaş kalalım kimse yıpranmasın diyorum. ben kendimi düzeltirim bize şans ver diyor.
Çok ısrarcı belli ki.
Arkadaş olarak kalmanız da o adamın kafasında kısmi sevgililik olarak kodlanmış :)
Yani konuşmaya devam ettiginiz müddetçe onun için hırs olarak devam edeceksiniz.
Erkeklerin genel olarak hükmetme heveslisi canlılar oldugunu biliyoruz :)
Boş verin.
Dertsiz başınıza dert, yakındıgınız hastalıklarınıza yeni hastalıklar eklemeyin.
Adam aldatılmış ve dogal olarak güvensiz bir tip. Kendimi düzeltirim de tam bir sümen altı.
Yalan yani, düzeltirim felan hikaye geçsin onu.

oğlu annesinde kalıyor aslında kafamı karıştıran şeylerden biride bu konu. benim iteklememle gidip oğlunu avm ye falan götürüyor. hep bizimle olmak istiyor öz çocuğunu biz için ertelemesi bizim kavga meselemiz oluyor. ben çok sinir oluyorum. 5 yaşında çocuk ertelenmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…