- 28 Mart 2020
- 6.358
- 24.757
- 348
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
-
Aldin mi başına belayiBen bunu, en uç örnek olarak verdim!
Almadım da, yorum yaparken parantez içerisinde açıklama yapmam ya da ünlem işareti koymam gerektiğini bir kez daha anladım.Aldin mi başına belayi
Bende öyle düşünüyorum artık. şansım olaydı erkek doğardım. yada ana baba sevgisi tadardım.Bu adamın karısının başka erkekle mesajlarını bile sana göstermesi büyük zevzek olduguna delilmiş zaten, ucuz kurtuldun aman aman.
zaten bir tane ergen kızım var ikinciyi bünye kadırmaz galibaKendinize güveniyorsanız olur,yapabilirmisiniz onun sevgisi aşar ya sizinki...
Bence herşeyin farkındasınız
az önce aynını yazdım . eski kaynanam derdiki var erkeğin gencine her gün göynün incine var erkeğin kartına otur gönül tahtına. haklıymışKonu sahibesi;Zaten bir kizin varmis(yeni ogrendim) ikinci bir cocuga gerek yok bence :\
anam gözüm ondan çok korkuyo değil karı koca sevgili bile olamam. sakin biri gerek bana. enerjim yüksek cıvıl cıvıl olsam belki. amadüzenli seks hayatı istiyor olabilir. Kesinlikle olmaz diyorum.
Çok geçerli bir sebebi yoksa kadının büyük olduğu ilişkiler yürümüyor ne yazık ki.
dur kız aklımdaki dengeler yeni yeni oturdu . Rabbim onları mutlu etsin .Olur benim kuzenim hatta evlendi
Üç örnek olarak dememissiniz ki bal gibide olur demissiniz. Ondan dolayı herkes olmaz demiş haliyle. Ne diye her alintilayana atarlanip(!) le ksrsilik veriyorsunuz?Ben bunu, en uç örnek olarak verdim!
Ya hajajajhh çok iyiymişaz önce aynını yazdım . eski kaynanam derdiki var erkeğin gencine her gün göynün incine var erkeğin kartına otur gönül tahtına. haklıymış
Üç değil aslında beşÜç örnek olarak dememissiniz ki bal gibide olur demissiniz. Ondan dolayı herkes olmaz demiş haliyle. Ne diye her alintilayana atarlanip(!) le ksrsilik veriyorsunuz?
Evet biraz büyük olmali hatta erkek.Ya hajajajhh çok iyiymişeşim benden 6 yas büyük cidden buna çok uyuyoruz. Maşallah diyim ne yapmasam/yapsam gözüne gözükmez hep el üstünde tutuyor ama 6 yas büyük bence karta kaçmıyor ya hu 36-30 uz
Pardon hangi konuda incinmiş olabilirimÜç değil aslında beş
En uç örnek olarak verdim ve o oluyorsa bu da olur dedim, hatam şu ki anlarlar nasıl olsa diye bunu parantez içinde yazmadım. Hayırdır, sen çok mu incindin de sinirle yazacağım diye kelimeleri birbirine karıştırdın?
Pardon hangi konuda incinmiş olabilirimsürekli ! le cevap vermissiniz insanlara.
Uc örnek demek istediğimi anlayamayacak kadar misin? vah vah durum vahim.. Telefon bazen böyle düzeltmeler yapar bunu akıl edebilecek kapasite yok demekki ne yapsak ki. Ne demişler akıl olmayınca neylesin fikir çalsın Abdurrahman oynasın Bekirsizi artık gozardi ediyorum ben ya gereksizlikten başka bişey değilsiniz. Ne yazmışım cevap olarak ne yazmışsınız.
Üç değil aslinda besmis zeka duzeyiniz gözlerimi kanattıespri bile belli bı zeka istiyor cidden boylesi
! le cevap vermişsin dediğin işaret ünlem işaretidir ve dikkat anlamına gelir. Yani ben aslında şunu söylemek istedim, dikkatinizi çekerim anlamında! Telefonun düzelttiği kadarı buysa gerisini düşünmek bile istemiyorum, muhatabım değilsin haydi sen işine bak!Üç örnek olarak dememissiniz ki bal gibide olur demissiniz. Ondan dolayı herkes olmaz demiş haliyle. Ne diye her alintilayana atarlanip(!) le ksrsilik veriyorsunuz?
+1 katiliyorumErkekler zaten yaslarinin gerisinde bir zekaya ve olgunluga sahip oluyor once bunu bir kabul edelim. Cok kucuk bir kismi yasinin ilerisinde olgunlukta ve zekada oluyor bence. Kadinlar ise tam tersi. Bence bir iliskide erkek kadindan en az 3-4 yas buyuk olmali ki denge saglanabilsin.Bir siger sorun ise 11 yas fazla bence. Kadinlar erkeklerden daha once çöküyor bence. E erkeklerde maymun istahli olunca ilerde gozu disari kayabilir. (Erkekleri iyi gomdum yalniz. Dun gece esimle kavga ettim suan butun erkeklerden nefret ediyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?