NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

Bu adamın karısının başka erkekle mesajlarını bile sana göstermesi büyük zevzek olduguna delilmiş zaten, ucuz kurtuldun aman aman.
Bende öyle düşünüyorum artık. şansım olaydı erkek doğardım. yada ana baba sevgisi tadardım.

Konu sahibesi;Zaten bir kizin varmis(yeni ogrendim) ikinci bir cocuga gerek yok bence :\
az önce aynını yazdım . eski kaynanam derdiki var erkeğin gencine her gün göynün incine var erkeğin kartına otur gönül tahtına. haklıymış

düzenli seks hayatı istiyor olabilir. Kesinlikle olmaz diyorum.
Çok geçerli bir sebebi yoksa kadının büyük olduğu ilişkiler yürümüyor ne yazık ki.
anam gözüm ondan çok korkuyo değil karı koca sevgili bile olamam. sakin biri gerek bana. enerjim yüksek cıvıl cıvıl olsam belki. ama

az önce aynını yazdım . eski kaynanam derdiki var erkeğin gencine her gün göynün incine var erkeğin kartına otur gönül tahtına. haklıymış
Ya hajajajhh çok iyiymiş eşim benden 6 yas büyük cidden buna çok uyuyoruz. Maşallah diyim ne yapmasam/yapsam gözüne gözükmez hep el üstünde tutuyor ama 6 yas büyük bence karta kaçmıyor ya hu 36-30 uz

Üç örnek olarak dememissiniz ki bal gibide olur demissiniz. Ondan dolayı herkes olmaz demiş haliyle. Ne diye her alintilayana atarlanip(!) le ksrsilik veriyorsunuz?
Üç değil aslında beş
En uç örnek olarak verdim ve o oluyorsa bu da olur dedim, hatam şu ki anlarlar nasıl olsa diye bunu parantez içinde yazmadım. Hayırdır, sen çok mu incindin de sinirle yazacağım diye kelimeleri birbirine karıştırdın?

Evet biraz büyük olmali hatta erkek.
Bizim de aramızda var yaş farkı,benden büyük. Kart denecek kadar değil ama

Pardon hangi konuda incinmiş olabilirim sürekli ! le cevap vermissiniz insanlara.
Uc örnek demek istediğimi anlayamayacak kadar misin? vah vah durum vahim.. Telefon bazen böyle düzeltmeler yapar bunu akıl edebilecek kapasite yok demekki ne yapsak ki. Ne demişler akıl olmayınca neylesin fikir çalsın Abdurrahman oynasın Bekir sizi artık gozardi ediyorum ben ya gereksizlikten başka bişey değilsiniz. Ne yazmışım cevap olarak ne yazmışsınız.
Üç değil aslinda besmis zeka duzeyiniz gözlerimi kanattı espri bile belli bı zeka istiyor cidden boylesi

Erkekler zaten yaslarinin gerisinde bir zekaya ve olgunluga sahip oluyor once bunu bir kabul edelim. Cok kucuk bir kismi yasinin ilerisinde olgunlukta ve zekada oluyor bence. Kadinlar ise tam tersi. Bence bir iliskide erkek kadindan en az 3-4 yas buyuk olmali ki denge saglanabilsin.Bir siger sorun ise 11 yas fazla bence. Kadinlar erkeklerden daha once çöküyor bence. E erkeklerde maymun istahli olunca ilerde gozu disari kayabilir. (Erkekleri iyi gomdum yalniz. Dun gece esimle kavga ettim suan butun erkeklerden nefret ediyorum )

Üç örnek olarak dememissiniz ki bal gibide olur demissiniz. Ondan dolayı herkes olmaz demiş haliyle. Ne diye her alintilayana atarlanip(!) le ksrsilik veriyorsunuz?
! le cevap vermişsin dediğin işaret ünlem işaretidir ve dikkat anlamına gelir. Yani ben aslında şunu söylemek istedim, dikkatinizi çekerim anlamında! Telefonun düzelttiği kadarı buysa gerisini düşünmek bile istemiyorum, muhatabım değilsin haydi sen işine bak!

+1 katiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…