- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.177
- 798
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
16 yaşındaki kızınızı bir yabancıyla aynı eve sokmayın.enerjim zaten düşük iyice düşürür mü yoksa güç mü verir bilemiyorum ki. bide 16 yaşında kızım var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
16 yaşındaki kızınızı bir yabancıyla aynı eve sokmayın.enerjim zaten düşük iyice düşürür mü yoksa güç mü verir bilemiyorum ki. bide 16 yaşında kızım var
kestirip atıyorum sabah kapıya çiçekler bırakmış çöpe atıyorum . ısrar falan huyu da varya beni sinir ediyor. şuan konuşmuyorum dün arabayı vurmuş arkadaşından resim atmış serum takılmış falan üzüldüm ama kapıyı aralayamıyorum da ayrıca. bazen çok ergenÇok ısrarcı belli ki.
Arkadaş olarak kalmanız da o adamın kafasında kısmi sevgililik olarak kodlanmış :)
Yani konuşmaya devam ettiginiz müddetçe onun için hırs olarak devam edeceksiniz.
Erkeklerin genel olarak hükmetme heveslisi canlılar oldugunu biliyoruz :)
Boş verin.
Dertsiz başınıza dert, yakındıgınız hastalıklarınıza yeni hastalıklar eklemeyin.
Adam aldatılmış ve dpgal olarak güvensiz bir tip.
Çekmeye değer mi sizce ?
Ohoooo.oğlu annesinde kalıyor aslında kafamı karıştıran şeylerden biride bu konu. benim iteklememle gidip oğlunu avm ye falan götürüyor. hep bizimle olmak istiyor öz çocuğunu biz için ertelemesi bizim kavga meselemiz oluyor. ben çok sinir oluyorum. 5 yaşında çocuk ertelenmez ki
Iyyyyyyyyy iğreniyorum bu tiplerden ben ya.kestirip atıyorum sabah kapıya çiçekler bırakmış çöpe atıyorum . ısrar falan huyu da varya beni sinir ediyor. şuan konuşmuyorum dün arabayı vurmuş arkadaşından resim atmış serum takılmış falan üzüldüm ama kapıyı aralayamıyorum da ayrıca. bazen çok ergen
Yaşı değil ama karakteri sıkıntılı bence . Tehlikeli gibi geldi nedense.kestirip atıyorum sabah kapıya çiçekler bırakmış çöpe atıyorum . ısrar falan huyu da varya beni sinir ediyor. şuan konuşmuyorum dün arabayı vurmuş arkadaşından resim atmış serum takılmış falan üzüldüm ama kapıyı aralayamıyorum da ayrıca. bazen çok ergen
bu konuya hep dikkat ettim. asla erkek kardeşim dahi evime adım atamaz. dışarı çıkınca geliyor kızım oda üfff ergen gibiisniz deyip eve gidelim anam diyor.16 yaşındaki kızınızı bir yabancıyla aynı eve sokmayın.
kızımın fikrini aldım anne seni üzmeyecekse tamam dedi ama kesinlikle üzecek ilerde. önünü derhal kessem iyi olcak16 yaşında gencecik bir kız. Aralarında 13 yaş var yani adamla. Evlat edinilirken bile anne baba ve evlat edinen arasında 18 yaş olması aranıyor ki nahoş durumlar yaşanmasın. Bu kız serpilecek büyüyecek. Hele bir de z kuşağı ekstra kocaman. Yani ben öncelikle kızınızın geleceğini düşünmenizi ve daha olgun biriyle konuşmanızı tavsiye ediyorum.
Ha bir de ek olarak enerjim yok heyecanım yok diyorsunuz 29 yaşındaki adam enerji heyecan arar. Sizden çabuk bıkabilir yarın bir gün evlenirseniz bu yönden anlaşamayabilirsiniz.
Açıkçası ben sizin ilişkinizin sağlam bir şekilde yürüyeceğine ihtimal vermiyorum. Yaş farkınız çok. Yaş aldıkça kıskanan kişi siz olmaya başlayabilirsiniz.bu konuya hep dikkat ettim. asla erkek kardeşim dahi evime adım atamaz. dışarı çıkınca geliyor kızım oda üfff ergen gibiisniz deyip eve gidelim anam diyor.
evlenirseniz birlikte mi yasayacaksiniz? neredeyse adamla sizin yas farkiniz kizinizin adamla yas farkiyla ayni. ben anne olsam asla yapmam boyle bir sey. yasi daha buyuk olan adamdan sapik cikmaz mi tabi cikar ama bilmiyorum benim aklima hic yatmadi. sizin de zaten kafaniz net degil, ortada cok buyuk bir ask veya guven yok galiba.ikimizin ortak kaderi eşler tarafından aldatılmak. benim kızım 16 yaşında onun oğlu var 5 yaşında.
Kıskanc, kisitlayici kendinden 11 yaş büyük bir kadınla ilişkisi var.kıskanç kısıtlayıcı yapısı var. sanki dünyada bi tek ben kalmışım gibi. bu huyu beni sıkıyor şimdilik normal arkadaşız teklifini kabul etmiyorum. ama iyi birisi de oda ayrı bi konu
malesef anne baba sevgisi yaşamayan kadınlar kızlar bi gıdım sevgi görünce kafa karışıyor fakat benim hata yapma lüksüm yok kızıma rol modelim. arkadaş kalma taraftarı değilim . Rabbim sevdiği kulalrını çıkarsın karşımıza.Çok ısrarcı belli ki.
Arkadaş olarak kalmanız da o adamın kafasında kısmi sevgililik olarak kodlanmış :)
Yani konuşmaya devam ettiginiz müddetçe onun için hırs olarak devam edeceksiniz.
Erkeklerin genel olarak hükmetme heveslisi canlılar oldugunu biliyoruz :)
Boş verin.
Dertsiz başınıza dert, yakındıgınız hastalıklarınıza yeni hastalıklar eklemeyin.
Adam aldatılmış ve dogal olarak güvensiz bir tip. Kendimi düzeltirim de tam bir sümen altı.
Yalan yani, düzeltirim felan hikaye geçsin onu.
:)) Evlenince, 2 başınıza kalınca, sorumluluklar başına çökünce aynı düşünmeyecek. Bir de kızınız varmış galiba. İstemeden yapıyor ama size hayal satıyor, izin vermeyin.neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır
ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
Ay aynı şeyi yazmışımevlenirseniz birlikte mi yasayacaksiniz? neredeyse adamla sizin yas farkiniz kizinizin adamla yas farkiyla ayni. ben anne olsam asla yapmam boyle bir sey. yasi daha buyuk olan adamdan sapik cikmaz mi tabi cikar ama bilmiyorum benim aklima hic yatmadi. sizin de zaten kafaniz net degil, ortada cok buyuk bir ask veya guven yok galiba.
he beni zincire vur oldu olacak diyorum laf cambazlığı yapıyo kendinceKıskanc, kisitlayici kendinden 11 yaş büyük bir kadınla ilişkisi var.
Normal değil gibi
Aldatılma travması olan birinin sizi rahat bırakacağını düşünüyor musunuz?oğlu annesinde kalıyor aslında kafamı karıştıran şeylerden biride bu konu. benim iteklememle gidip oğlunu avm ye falan götürüyor. hep bizimle olmak istiyor öz çocuğunu biz için ertelemesi bizim kavga meselemiz oluyor. ben çok sinir oluyorum. 5 yaşında çocuk ertelenmez ki
Iyyy leş resmen. Neyine kafanız karıştı bunun?kestirip atıyorum sabah kapıya çiçekler bırakmış çöpe atıyorum . ısrar falan huyu da varya beni sinir ediyor. şuan konuşmuyorum dün arabayı vurmuş arkadaşından resim atmış serum takılmış falan üzüldüm ama kapıyı aralayamıyorum da ayrıca. bazen çok ergen
+1Aldatılma travması olan birinin sizi rahat bırakacağını düşünüyor musunuz?
Söylemişsiniz zaten çok kıskanç kısıtlayıcı diye.
Siz çalışan bir kadınsınız, iş yemeğiniz olur gidersiniz sıkıntı çıkarır, sokakta kafede vs herhangi bir yerde iş arkadaşınla karşılaşırsın tokalaşırsın problem olur, güzel giyinip makyajını yaparsın işe gidersin problem olur, telefonun çalar problem olur.
İşten gelip makyajını siler eşofmanlarını giyersin, herkese süsleniyorsun Eve gelince makyajını siliyorsun der. Bakın bunları bizzat çok yakınımda gördüm, çok seviyorum kıskanıyorum dedi hep bunları yaptı, onun da geçmişte ağır bir travması varmış aşamıyor, şimdi o kadın dayanamadı 10 yıllık evlilik bitiyor boşanıyorlar.
Kendi öz evladını bile görmeyip size zaman ayırmak isteyecek kadar sevdiğini (!) özlediğini (!) söyleyen biri benim gözümde takıntılıdır net.
Ayrıca konunun diğer boyutu 16 yaşında kızınız var, bu adam sizden küçük olduğu kadar da kızınızın yaşına yakın, bu güven veriyor mu size hiç, yapmayın lütfen.
Siz şu an tam hayatınızı yaşayıp keyfinize bakacağınız dönemdesiniz, ne gerek var sorunlu bir ilişkiye dahil olmaya.
Enerjim düşük demişsiniz, bu kıskançlıklar daha da düşürecek enerjinizi. Bir süre sonra ne olduğunu bile anlamadan sürekli size surat asan otu b.ku kıskanan bir adam olacak karşınızda.
Sabah uyanacaksınız adamın suratı yerlerde, sebep ne, hadi bakalım anlayana kadar uğraş dur ne gerek var.
Yazdıklarımın hiçbiri tahmin değil, seviyorum ayağına 10 yıl yapılan şeyler. Bakın sonu şimdi boşanma oldu.
Evlenirseniz adamla ayrı evlerde mi yaşayacaksınız?bu konuya hep dikkat ettim. asla erkek kardeşim dahi evime adım atamaz. dışarı çıkınca geliyor kızım oda üfff ergen gibiisniz deyip eve gidelim anam diyor.