• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

Aldatılma travması olan birinin sizi rahat bırakacağını düşünüyor musunuz?

Söylemişsiniz zaten çok kıskanç kısıtlayıcı diye.
Siz çalışan bir kadınsınız, iş yemeğiniz olur gidersiniz sıkıntı çıkarır, sokakta kafede vs herhangi bir yerde iş arkadaşınla karşılaşırsın tokalaşırsın problem olur, güzel giyinip makyajını yaparsın işe gidersin problem olur, telefonun çalar problem olur.
İşten gelip makyajını siler eşofmanlarını giyersin, herkese süsleniyorsun Eve gelince makyajını siliyorsun der. Bakın bunları bizzat çok yakınımda gördüm, çok seviyorum kıskanıyorum dedi hep bunları yaptı, onun da geçmişte ağır bir travması varmış aşamıyor, şimdi o kadın dayanamadı 10 yıllık evlilik bitiyor boşanıyorlar.

Kendi öz evladını bile görmeyip size zaman ayırmak isteyecek kadar sevdiğini (!) özlediğini (!) söyleyen biri benim gözümde takıntılıdır net.

Ayrıca konunun diğer boyutu 16 yaşında kızınız var, bu adam sizden küçük olduğu kadar da kızınızın yaşına yakın, bu güven veriyor mu size hiç, yapmayın lütfen.

Siz şu an tam hayatınızı yaşayıp keyfinize bakacağınız dönemdesiniz, ne gerek var sorunlu bir ilişkiye dahil olmaya.
Enerjim düşük demişsiniz, bu kıskançlıklar daha da düşürecek enerjinizi. Bir süre sonra ne olduğunu bile anlamadan sürekli size surat asan otu b.ku kıskanan bir adam olacak karşınızda.
Sabah uyanacaksınız adamın suratı yerlerde, sebep ne, hadi bakalım anlayana kadar uğraş dur ne gerek var.

Yazdıklarımın hiçbiri tahmin değil, seviyorum ayağına 10 yıl yapılan şeyler. Bakın sonu şimdi boşanma oldu.
her bir kelimenizi beynime kazıdım. evet çoğunu öngördüm şuan yapacak potansiyeli var. çok teşekkür ederim .konuşabileceğim kimsem olmadığı için yazdım buraya. sevgili yada evlenme tekliflerini reddettim hep. engelliyorum fake hesaplardan yazıyor vs vs . ruj eyeliner süremez oldum arkadaş olduğumuz halde bide. bassın gitsin dengini bulsun. aynen böylede yazdım ona defalarca. anlamıyordu ama anlıcak başka yolu yok. benim bi kızım var bi dünya aşkı sevgiyi feda ederim kızım için. emsal ilişkisi olanlar varmıdır diye yazmıştım ama varmış. sonuda kötü bitiyormuş. tekrar çok teşekkür ederim.

her bir kelimenizi beynime kazıdım. evet çoğunu öngördüm şuan yapacak potansiyeli var. çok teşekkür ederim .konuşabileceğim kimsem olmadığı için yazdım buraya. sevgili yada evlenme tekliflerini reddettim hep. engelliyorum fake hesaplardan yazıyor vs vs . ruj eyeliner süremez oldum arkadaş olduğumuz halde bide. bassın gitsin dengini bulsun. aynen böylede yazdım ona defalarca. anlamıyordu ama anlıcak başka yolu yok. benim bi kızım var bi dünya aşkı sevgiyi feda ederim kızım için. emsal ilişkisi olanlar varmıdır diye yazmıştım ama varmış. sonuda kötü bitiyormuş. tekrar çok teşekkür ederim.
Uzaklasin ,fazla düşünmeye gerek yok

oğlu annesinde kalıyor aslında kafamı karıştıran şeylerden biride bu konu. benim iteklememle gidip oğlunu avm ye falan götürüyor. hep bizimle olmak istiyor öz çocuğunu biz için ertelemesi bizim kavga meselemiz oluyor. ben çok sinir oluyorum. 5 yaşında çocuk ertelenmez ki
Off göz boyuyor aklınca, sizin olduğunu sanın diye. Evlenirseniz o çocuk bi kıymetlenecek bi kıymetlenecek, evinizden çıkmayacak o çocuk, aranıza yatacak. Mazereti de zamanında çok boşladım, vicdan azabı çekiyorum.
kestirip atıyorum sabah kapıya çiçekler bırakmış çöpe atıyorum . ısrar falan huyu da varya beni sinir ediyor. şuan konuşmuyorum dün arabayı vurmuş arkadaşından resim atmış serum takılmış falan üzüldüm ama kapıyı aralayamıyorum da ayrıca. bazen çok ergen
18 yaş ergen davranışı, onlar bile yapmıyor bunu artık ama, kusuciiim. 🤢

Off göz boyuyor aklınca, sizin olduğunu sanın diye. Evlenirseniz o çocuk bi kıymetlenecek bi kıymetlenecek, evinizden çıkmayacak o çocuk, aranıza yatacak. Mazereti de zamanında çok boşladım, vicdan azabı çekiyorum.

18 yaş ergen davranışı, onlar bile yapmıyor bunu artık ama, kusuciiim. 🤢
onun hevesi kalsın kursağında benim hayatım tekrar mahvolana kadar dimi.:anneadayı:

Ay bu adam takıntılı hasta manyak.
Lütfen arkadaş olarak bile kalmayın

Orta vadede sorun olacağını düşünüyorum ben.

Bir de bence kanının hızlı aktığı dönemi geçmiştir artık. Tv lerde haberlerde izliyoruz,niyetinin temiz olduğuna emin olmalısınız bence.

Ben olmaz diyorum. Bu kadar yaş farkı bence her ilişkide sorun. Ama sizin yaştan daha ciddi sorunlarınız var bence. 30 yaşına gelmiş baba olmuş, boşanmış yani bazı duygusal olgunlukları yaşamış birisi kısıtlayıcı, bunaltıcı kıskanç olması olgunlaşamadığını, daha kişiliğinin oturmadığını gösteriyor. Kıskandığı insan da çocuk değil bu arada 40 yaşında, işi gücü boyunca çocuğu olan kadın. Kıskanmak, kısıtlamak çocuk veya gençlerde olmalı en fazla. benim sevgim ikimize de yeter gibi bir cümle kurması bile hayattan ders almadığını gösterilen bana göre. Yani kendini geliştirememiş, aklı hala 17 de çalışan birinin size ve kızınıza olumlu bir katkı sağlayacağını sanmıyorum. Bence uzaklaşın bu kişiden.

Yaşıtın erkek bile üzme konusunda canına okuyorken bu kadar yaş farkındaki erkek için mazoşist olmak lazım 🤦‍♀️

Mahvolacağının farkındasınız bu iyi bir şey.
Böyle kısa yoldan sorulan ve hakikaten tercübelerden kendine pay çıkarabilen üyeleri çok seviyorum ya.
Gerçekten net olmak güzel şey.
Şu siteyi 11 yıldır biliyorum ama keşke diyorum çok daha önceleri bulsaydım.
Anam o zamanlar da herkes sevgi pıtırcıgı idi.
Aşktan delirenlere bile aşkına sahip çık, sevdam dağlarda gezer, adını dağlara yazdım, aşkına eşkiya, asmalı konak, adını feriha koydum, aşk bir vişne ye ye kişne mantalitesi ile öneriler geliyordu.

Böyle kısa yoldan sorulan ve hakikaten tercübelerden kendine pay çıkarabilen üyeleri çok seviyorum ya.
Gerçekten net olmak güzel şey.
Şu siteyi 11 yıldır biliyorum ama keşke diyorum çok daha önceleri bulsaydım.
Anam o zamanlar da herkes sevgi pıtırcıgı idi.
Aşktan delirenlere bile aşkına sahip çık, sevdam dağlarda gezer, adını dağlara yazdım, aşkına eşkiya, asmalı konak, adını feriha koydum, aşk bir vişne ye ye kişne mantalitesi ile öneriler geliyordu.
Ya bi tane metres konusu hortladıydı, aboov herkes ne kadar ponçiiik. Hain adam, şerefsiz seni kandırmış falan diyorlardı, yanlış yoldasın guzuuum dön tövbe et diyorlardı, evliye gönül verme eve gider unutur, sen kullanıldığınla kalırsın yapma etme diyorlardı. Şimdi olsa kavga dövüş, hakaret, beddua, ban ve kapanış. 😀

Ya bi tane metres konusu hortladıydı, aboov herkes ne kadar ponçiiik. Hain adam, şerefsiz seni kandırmış falan diyorlardı, yanlış yoldasın guzuuum dön tövbe et diyorlardı, evliye gönül verme eve gider unutur, sen kullanıldığınla kalırsın yapma etme diyorlardı. Şimdi olsa kavga dövüş, hakaret, beddua, ban ve kapanış. 😀
Hakikaten sonra düşündüm ulan dedim o zaman soru sorsam alayı ponçikmiş yine yanlış şeylere ikna edilecektim :)

Back
X