Aldatılma travması olan birinin sizi rahat bırakacağını düşünüyor musunuz?
Söylemişsiniz zaten çok kıskanç kısıtlayıcı diye.
Siz çalışan bir kadınsınız, iş yemeğiniz olur gidersiniz sıkıntı çıkarır, sokakta kafede vs herhangi bir yerde iş arkadaşınla karşılaşırsın tokalaşırsın problem olur, güzel giyinip makyajını yaparsın işe gidersin problem olur, telefonun çalar problem olur.
İşten gelip makyajını siler eşofmanlarını giyersin, herkese süsleniyorsun Eve gelince makyajını siliyorsun der. Bakın bunları bizzat çok yakınımda gördüm, çok seviyorum kıskanıyorum dedi hep bunları yaptı, onun da geçmişte ağır bir travması varmış aşamıyor, şimdi o kadın dayanamadı 10 yıllık evlilik bitiyor boşanıyorlar.
Kendi öz evladını bile görmeyip size zaman ayırmak isteyecek kadar sevdiğini (!) özlediğini (!) söyleyen biri benim gözümde takıntılıdır net.
Ayrıca konunun diğer boyutu 16 yaşında kızınız var, bu adam sizden küçük olduğu kadar da kızınızın yaşına yakın, bu güven veriyor mu size hiç, yapmayın lütfen.
Siz şu an tam hayatınızı yaşayıp keyfinize bakacağınız dönemdesiniz, ne gerek var sorunlu bir ilişkiye dahil olmaya.
Enerjim düşük demişsiniz, bu kıskançlıklar daha da düşürecek enerjinizi. Bir süre sonra ne olduğunu bile anlamadan sürekli size surat asan otu b.ku kıskanan bir adam olacak karşınızda.
Sabah uyanacaksınız adamın suratı yerlerde, sebep ne, hadi bakalım anlayana kadar uğraş dur ne gerek var.
Yazdıklarımın hiçbiri tahmin değil, seviyorum ayağına 10 yıl yapılan şeyler. Bakın sonu şimdi boşanma oldu.