• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!

yani size ve ona bağlı bir durum. bence olmama olasılığı %95 olma olasılığı %5. çabuk bağlanmayan biri olsam öylesine takılırdım. duygusal biri olsaydım riske girmezdim.

50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!
O da olmuyor aslında. Erkek kişisinin 20 yaş kadında ne bulduğu, kadın kişisinin de 50 yaş adamda ne bulduğu aşağı yukarı belli. Erkek kişisine 20 yaşında karısı çocuksu gelecek, o da sohbeti için daha olgun kadın arayacak, kadın kişisine de 50 yaşında kocası cinsel olarak yeterli gelmeyecek bir yerden sonra, daha genç bedenleri özleyecek.

O da olmuyor aslında. Erkek kişisinin 20 yaş kadında ne bulduğu, kadın kişisinin de 50 yaş adamda ne bulduğu aşağı yukarı belli. Erkek kişisine 20 yaşında karısı çocuksu gelecek, o da sohbeti için daha olgun kadın arayacak, kadın kişisine de 50 yaşında kocası cinsel olarak yeterli gelmeyecek bir yerden sonra, daha genç bedenleri özleyecek.
Kesinlikle haklısın, ben de senin gibi düşündüğüm için verdim o örneği. O oluyorsa, diğeri daha güzel olur anlamında, neticede kadın anatomisi erkeğe göre daha dayanıklı, hiç yoktan belli bir yaştan sonra cinsel yönden yetmeme gibi bir sorunumuz yok :oops:

Kesinlikle haklısın, ben de senin gibi düşündüğüm için verdim o örneği. O oluyorsa, diğeri daha güzel olur anlamında, neticede kadın anatomisi erkeğe göre daha dayanıklı, hiç yoktan belli bir yaştan sonra cinsel yönden yetmeme gibi bir sorunumuz yok :oops:
Evlilik çok yönlü bir olay, cinsellik iyi bile olsa yetmeyecek.

16 yaşında kızınız varsa buraya soracak kadar bile kafanızı kurcalamaması gerekirdi bu konunun.
Bence yaşınıza daha uygun, bu saatten sonra size mutluluk verecek insanla olmalısınız.
Ve öyle biri mutlaka çıkacaktır 😉

Ay bu adam takıntılı hasta manyak.
Lütfen arkadaş olarak bile kalmayın
Az önce başkasından aradı bende çalışıyorum ya normal firma sandım açtım. görürsün ben çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı ergen s.lak

Merhaba kızlar fikirlerinize ihtiyacım var. Sizce 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkeğin sağlıklı ilişkisi olur mu?
İlişkiye başlarsam ne gibi şeyler bekliyor beni. Bu arada dış görünüş olarak yaşımdan gencim fakat bir çok hastalığım var . Yorumlarınızı bekliyorum. Ne dersiniz bizden olur mu?
Bence olmaz.Ben de eşimden 3 4 yaş büyüğüm ama şimdi ki aklım olsa benden en az 5 yaş büyük biriyle olurdum.İnanin bir yerden sonra sinirleriniz oynuyor.Görunüs olarak eşim benden büyük görünse de hayat, tecrübe yönünden gerçekler ortada🤷

16 yaşında kızınız varsa buraya soracak kadar bile kafanızı kurcalamaması gerekirdi bu konunun.
Bence yaşınıza daha uygun, bu saatten sonra size mutluluk verecek insanla olmalısınız.
Ve öyle biri mutlaka çıkacaktır 😉
bende hep öyle teselli ettim kendimi ama ne bileyim erkek işlerine de ben koşuyorum sağlık berbat kızımın eğitimi iş hayatı sinir stres falan insan istiyorki hayatını kolaylaştıracak biri olsun .ama kader kısmet galiba henüz çıkamadı karşıma

Bence olmaz.Ben de eşimden 3 4 yaş büyüğüm ama şimdi ki aklım olsa benden en az 5 yaş büyük biriyle olurdum.İnanin bir yerden sonra sinirleriniz oynuyor.Görunüs olarak eşim benden büyük görünse de hayat, tecrübe yönünden gerçekler ortada🤷
aradı başka numaradan işteyim firma sandım açtım. çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı. ergen yahuuu. :skandal:

evlilik dusunulmuyorsa iliski yasanabilir belki,

kiziniz buyukmus, evde yalniz kalabiliyordur.

arada gidip sevgilinizle gec saate kadar goruserek bir iliski dusunebilirsiniz belki.
ama tamamen hayatlari birlestirmek ikinize de zor gelir.

onun kucuk cocugu var, sizin buyuk cocugunuz,
onlarin birbiri ile iliskisini ayarlamak bile yillarin emegini ister, istiyor musunuz hayatinizda bu kadar fazla sorumluluk cidden?

zaten tek basina annelik yaparak baya zor bir hayatiniz olmus, ben yerinizde olsam daha cok keyfimin kahyasi olurdum.

Az önce başkasından aradı bende çalışıyorum ya normal firma sandım açtım. görürsün ben çok güzel kızlarla olcam deyip kapattı ergen s.lak
Karısı onu boşamıştır
İnan aldatma olayı da hikaye bence.
Gerizekalı

Karısı onu boşamıştır
İnan aldatma olayı da hikaye bence.
Gerizekalı
Böyle uzun süre kısıtlanan, kıskançlık krizine maruz kalan kadınlardan bazıları aldatıyor cidden en sonunda, kafalarında bari gerçekten aldatayım da işlediğim suçun cezasını çekeyim düşüncesi oluşuyor olabilir.

Back
X