• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

NE DERSİNİZ OLUR MU SİZCE?

bende hep öyle teselli ettim kendimi ama ne bileyim erkek işlerine de ben koşuyorum sağlık berbat kızımın eğitimi iş hayatı sinir stres falan insan istiyorki hayatını kolaylaştıracak biri olsun .ama kader kısmet galiba henüz çıkamadı karşıma
Doğru zaman gelmemiştir.
İnşallah hayatınızı her anlamda kolaylaştıracak kendinize uygun bir adamla birleştirirsiniz yaşamınızı.
Sizin için hayırlısı olsun

Olmaz bence siz daha olgun oturaklı farklı bakış açıları edinmiş birisinizdir o daha ancak olgunlaşıyordur zamanla o fark daha gözle görülür olur hastalıklar sorun değil de bunlar problem

Olmaz bence siz daha olgun oturaklı farklı bakış açıları edinmiş birisinizdir o daha ancak olgunlaşıyordur zamanla o fark daha gözle görülür olur hastalıklar sorun değil de bunlar problem
bende inanmıyordum bizden olacağına ama bi umut işte. belki başından güzel birliktelik geçiren vardır diye şaaptım ama yokmuş.

50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!

O da olmuyor zaten, adam parasını verip yanında çocuğu gibi duran bir kızı koluna takıyor. Kız da adamın sunduğu maddi olanaklar karşılığında bedenini sunuyor. Bu düzgün bir ikili ilişki mi sizce, parasını verip mal satın alan bir adam, parasını kabul edip bedenini satan bir insan evladı mide bulandırıcı:KK51:

evlenirseniz birlikte mi yasayacaksiniz? neredeyse adamla sizin yas farkiniz kizinizin adamla yas farkiyla ayni. ben anne olsam asla yapmam boyle bir sey. yasi daha buyuk olan adamdan sapik cikmaz mi tabi cikar ama bilmiyorum benim aklima hic yatmadi. sizin de zaten kafaniz net degil, ortada cok buyuk bir ask veya guven yok galiba.

++++
+++++
+++++

O da olmuyor zaten, adam parasını verip yanında çocuğu gibi duran bir kızı koluna takıyor. Kız da adamın sunduğu maddi olanaklar karşılığında bedenini sunuyor. Bu düzgün bir ikili ilişki mi sizce, parasını verip mal satın alan bir adam, parasını kabul edip bedenini satan bir insan evladı mide bulandırıcı:KK51:
O oluyor demedim, en uç örnek olarak verdim onu!

50 yaşında adam 20 yaşında kiz:kusmuk::kusmuk:etleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..

50 yaşında bir erkek kişisi ile 20 yaşında bir kadın oluyor da, 40 yaşında bir kadınla 29 yaşında bir erkek neden olmasın? Sevgi, saygı, anlayış ve aynı kafa yapısı olduktan sonra bal gibi de olur, ama sırt sırta verip çevre baskısına dayanabilirseniz!
Allasen hangi 20 yaşındaki kız yakisikli erik gibi citirlar dururken egerki Brad Pitt değilse gider babası yaşındaki orasi burasi sarkmış adamın yanina para yoksa🤣🤣🤣

50 yaşında adam 20 yaşında kiz:kusmuk::kusmuk:etleri yumusamistir adamın pardon dedenin.
Hepimiz yaslanicaz ,buruşacagiz ama arada o kadar çok yaş farkı olan iki kişinin evlenmesi eziyet ..
bugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu . :KK12:

bugün magazinde vardı kemal gülman ın sevgilisi 50 küsür yaş küçükmüş avukatıymış.adam inkar etti o çocuk sayılır dedi ama resimler öyle demiyordu . :KK12:

Yani Allah akıl fikir versin, avukatsın , kendi paranı kazanıyorsun ne gerek var bu şekilde para için kendini rezil etmeye ... gerçekten utanç verici.

Back
X