- 21 Nisan 2016
- 3.737
- 7.084
- 158
- 27
- Konu Sahibi IMPOSIBLE NOTTING
Anneler kulubüne üyesiniz, annesiniz muhtemelen. Çocuk(ların) yaş kaç? 29 yaşındaki bir adamla aralarında çok fazla yaş olmayacağını düşünüyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi 20 yasindaki bir kadinin olgunluk duzeyi 40 yasindaki bir erkekle denk benim gozum.neden olmaz ki ne gibi şeyler büyük sıkıntı yaşatır
ona kalırsa onun sevgisi her engeli aşarmış. kanı hızlı akıyor ondan olabilir
kesinlikle haklısınız bende zaman zaman aynen böyle düşünüyorum ama 7 yıldan sonra ilk defa biri çıktı karşıma. ama akıllı olsam iyi olurHele ki 16 yasında kızınız var bence bu işe hiç girişmeyin.
Yaşınıza uygun ve olgun biriyle bir hayat düşünün.
Siz sizi kısıtlayacak adama degil, nefes aldıracak adama ihtiyacınız var.
16 yaşında ablası kızım varAnneler kulubüne üyesiniz, annesiniz muhtemelen. Çocuk(ların) yaş kaç? 29 yaşındaki bir adamla aralarında çok fazla yaş olmayacağını düşünüyorum.
Kafanızı netleştirin lütfen.keşke aynı yaş aralığında olsaydık diyorum ama yinede kafam karışık
ikimizin ortak kaderi eşler tarafından aldatılmak. benim kızım 16 yaşında onun oğlu var 5 yaşında.ikiniz de daha once evlendiniz mi, cocuklar var mi, meslekleriniz denk mi vs bence onemli. 30lu yaslar bence insanin en hizli yaslari. cok ustun koru yorum yaparsam bence saglikli olmaz ama degisken bircok sey var.
son konumu oku :) mesele yaş falan değil o zaman. oku bak beni bir iki haftada nasıl boğmuş.kıskanç kısıtlayıcı yapısı var. sanki dünyada bi tek ben kalmışım gibi. bu huyu beni sıkıyor şimdilik normal arkadaşız teklifini kabul etmiyorum. ama iyi birisi de oda ayrı bi konu
bu yaştan sonra heyecan yaşama lüksüm yokki. tavsiyenizi dinlicem.Kafanızı netleştirin lütfen.
İnanın bu adamla aranızdaki anca olsa olsa heyecan olur ama ilerisi için ben açıkçası çok hoş bakamıyorum.
16 yaşında gencecik bir kız. Aralarında 13 yaş var yani adamla. Evlat edinilirken bile anne baba ve evlat edinen arasında 18 yaş olması aranıyor ki nahoş durumlar yaşanmasın. Bu kız serpilecek büyüyecek. Hele bir de z kuşağı ekstra kocaman. Yani ben öncelikle kızınızın geleceğini düşünmenizi ve daha olgun biriyle konuşmanızı tavsiye ediyorum.16 yaşında ablası kızım var
Erkekler kadınlar tarafından aldatıldıgında biz kadınlar kadar olayları iyi irdeleyemiyorlar.ikimizin ortak kaderi eşler tarafından aldatılmak. benim kızım 16 yaşında onun oğlu var 5 yaşında.
ben yaşanmışlıklarım yüzünden sürekli hasta biriyim çalışıyorum muhasebe finans mesleğim. bende kıskancım ama dozunda kalbi bana aitse göğsümü gere gere gurur duyarım bakımlı olmasyla. o tam tersi aman kimse bakmasın kafasında.Kişileri tanımadan buna cevap vermek zor. Bazısı yürütebilir bazısı kesinlikle yürütemez. İki tarafın karakterine, hayattan beklentisine bağlı
fibromiyalji, kalp ritim bozukluğu, demir anemisi, çölyak, miğde ülseri, migren hayatla bağımı koparıyorlar.
Hayata bakış açınız çok önemli. Ben 38 yaşındayım, iki kızım var, bekar olsaydım mutlu olmaya bakardım. Mesela gelip burada fikir almaz, dener olmazsa ayrilirdim. 2. Evlilik asla dusunmedigim için anın tadını çıkarırdim kimse de umrumda olmazdi. Ama siz kafaya takip ileriyi çok düşünen birine benziyorsunuzkeşke aynı yaş aralığında olsaydık diyorum ama yinede kafam karışık
Yok yok hanımefendi.ben yaşanmışlıklarım yüzünden sürekli hasta biriyim çalışıyorum muhasebe finans mesleğim. bende kıskancım ama dozunda kalbi bana aitse göğsümü gere gere gurur duyarım bakımlı olmasyla. o tam tersi aman kimse bakmasın kafasında.
kesinlikle bende öyle düşünüyorum. söylüyorum bu yaşıma kadar kimse kısıtlayamadı çekemem ben bak arkadaş kalalım kimse yıpranmasın diyorum. ben kendimi düzeltirim bize şans ver diyor.Hele ki 16 yasında kızınız var bence bu işe hiç girişmeyin.
Yaşınıza uygun ve olgun biriyle bir hayat düşünün.
Siz sizi kısıtlayacak adama degil, nefes aldıracak adama ihtiyacınız var.
Kısıtlama istemleri tamamiyle kendi bencilliğinden.
Yani siz kısıtlayacagı ve kıskanacagı ne gibi bir hayat yaşıyor olabilirsiniz de bu hakkı kendinde reva görüyor.
kadınlarımız kıskanılmayı ve kısıtlanmayı kafalarında çok seviyor beni ondan böyle diyerek kodladıkları için maalesef gerçeklere olgun gözle bakmayı beceremiyor.
bende 2. evliliği düşünemiyorum bazen anne olmak istiyorum kzıım baskı yapıyor kardeş istiyor sonra bi sağlığıma bakıyorum yok ben sana bakayım bana ömür boyu yeter annem diyorum.Hayata bakış açınız çok önemli. Ben 38 yaşındayım, iki kızım var, bekar olsaydım mutlu olmaya bakardım. Mesela gelip burada fikir almaz, dener olmazsa ayrilirdim. 2. Evlilik asla dusunmedigim için anın tadını çıkarırdim kimse de umrumda olmazdi. Ama siz kafaya takip ileriyi çok düşünen birine benziyorsunuz
Çok ısrarcı belli ki.kesinlikle bende öyle düşünüyorum. söylüyorum bu yaşıma kadar kimse kısıtlayamadı çekemem ben bak arkadaş kalalım kimse yıpranmasın diyorum. ben kendimi düzeltirim bize şans ver diyor.
oğlu annesinde kalıyor aslında kafamı karıştıran şeylerden biride bu konu. benim iteklememle gidip oğlunu avm ye falan götürüyor. hep bizimle olmak istiyor öz çocuğunu biz için ertelemesi bizim kavga meselemiz oluyor. ben çok sinir oluyorum. 5 yaşında çocuk ertelenmez kiYok yok hanımefendi.
Bu adama gerçekten yol verin, arkadaş olarak da tutmayın bence, hırs yapar.
Hadi bu birinci sorun ama çocuguyla alakalı olmakta sizi yorar.
O çocuk büyüyecek, bir sürü detaylarla boguşmak zorunda kalacaksınız.
Siz hani derlerya ununu elemiş elegini duvara asmış bir bayansınız evlat konusunda.
Kızınız artık büyümüş, hayatını çizebilecek bir yaş olgunluguna sahip olması çokta uzakta degil.