Ne desem bilemedim ki :(

incirkusum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2014
625
369
123
İyi geceler bayanlar,
Konum biraz uzun o yüzden kusura bakmayın içimi dökmem lazım.
Evet hemen konuya giriyorum.
Annem 4-5 ay önce evlendi. Kendisi buldu bi arkadaşının akrabasıymış. Biz görüştüğü biri olduğunu biliyorduk 1.5 - 2 yıldır ama bir anda ben evleniyorum diye çıktı. Ve 1-2 hafta içinde evlendi. Biz adamı o ara gördük.
Neyse başka bir şehre taşındı. Bende kardeşimi yanıma aldım okul için.
Onlar yeni evli rahat etsin istedim.
Vee bize bir sürpriz adamın bir sürü borcu çıktı. Bizden 5 bin kadar kadar borç istediler 1 hafta içinde ödemek kaydıyla. Eh bide safız ya kredi kartından çektik verdik.
Sonra şimdi bulamadım yarın, yine bulamadım 1 hafta sonra bulamadım diye diye oldu 4 ay kadar.
Tabi bu arada kıyametler koptu annem ve eşim arasında çünkü adam telefonlarımızı açmıyor.
Biz ödemedikleri ve kendi borcumuz da olduğu için kredi çekmek zorunda kaldık ve bir anda kendimizi ortalama 20.000 lira borcun içinde bulduk. Tam da borcumuz bitiyordu çocuk düşünmeye başlamıştık.
Şimdide 2 ay daha kredi kartına toplamda ortalama 600 - 700 lira daha ödersek en azından o bitecek ve sadece kredi ödememiz kalacak aylık 400 lira kadar bayağı rahatlayacağız yani.
Annemle konuştuğumuzda bana kardeşimin nafakasını göndereceğini söylemişti. Bizde hesapladık biraz biz biraz o para 2 aylık krediyi ödeyeceğiz diye.
Ama bugün konuştuk bana diyor ki burada çok bunaldım memlekete gideceğim arkadaşının kızının düğününe ( kardeşi gibidir).
Paran var mı dedim size bu ay göndermem gelecek ay yardım ederim dedi
Hiçbir şey diyemedim.
Nolur şimdi beni paragöz olarak görmeyin biz ona sürekli yardımda bulunduk yemin ederim 1.5 yıllık evliyim sürekli birilerine koşmaktan daha evimde bir sürü eşyam yok halım bile yok. E kardeşimde geldi kazağı, montu, ayakkabısı bir sürü alışveriş yapmak zorunda kaldık. Her gün okul harçlığı bizde zor durumdayız.
Eşimin ameliyat olması gerekiyor olamadı.
Ya aslında parayı çok sorun etmiyorum da annemden soğuyorum sanki. Ben ona o kadar düşkünken o bizi düşünmüyor galiba artık
Başınızı ağrıttıysam kusura bakmayın. Ben mi yanlış düşünüyorum fikrinizi almak istedim.

bi daha istediklerinde bu kadar saf olmazsınız (ağzınız yanmış). ayrıca gelecek paradan ümidi kesin. harcamalarınızı hiç para gelmeyecekmiş gibi yapın. gelirse ne ala..

Demelisin ..
De yani ..
Sen demezsen daha bu cici babanin cok borcunu odersin ..
Aaa aaa agzim acik kaldi ..
Koca ne onemliymis
Kardesinin montuna kadar sen aliyorsun
O dugun dernek pesinde
Agzim acik kaldi
Bi yasima daha girdim ..
Kardesine belli etme ama ona uzuldum yavrum ya

Yok artık ya.
Kardeşiniz de sizde ve onunla bile ilgilenmiyor mu ihtiyaçlarıyla?
Resmen anneniz evlenmiş ve çocuksuz gibi davranıyor.
Krediyi ödeyemiyoruz icra gelecek 5 bin tlyi acilen gönderin diye rest çekin.
Bir daha da sağlık sorunu olmadığı sürece para göndermeyin.

paramız yok gönder diyecektin yanlış yapıyorsun yeni kocasıyla sefa sürüyor kızıda senin başına atmış ne garip bir anne

Yok ne eşime nede kardeşime bir şey demedim diyemem ki. İçime ata ata bir hal oldum. En sonunda buraya yazayım rahatlayayım dedim. Bir daha tövbe kimseye kendi ödeyemeceğim kadar para vermem.

Yok ne eşime nede kardeşime bir şey demedim diyemem ki. İçime ata ata bir hal oldum. En sonunda buraya yazayım rahatlayayım dedim. Bir daha tövbe kimseye kendi ödeyemeceğim kadar para vermem.

Verme tabi ..
Annene soyle ama hic cekinme
O senin annen
Sen onun annesi degilsin ..
Seni takdir ettim ama kardesine yaptiklarin icin
Annene ve kocasina sefa surcekler diye 1 lira vermem
Manyak mi ne o adamda ?
Bence niyeti belli de iste
Kut diye hemen borc cikarmasindan
Allah yardimcin olsun

O borç artık 5000 değil maalesef... Kredi kartından çekip ödeyemediğimiz için kendi borcumuzla birleştirip kredi çekmiştik. Sonra kardeşim geldi onun masrafları için yine kartı kullandık.
Borcu ödeyemiyorlar çünkü kendi bekledikleri para da gelmemiş.

Canım benim. Sen anne,annen evlat sanki .

Senin bu anaç tavrın bence onu biraz rahatlatmış kardeşini de senin ustune yıkmış biraz

Eşinle aranızi bozma boşanma falan bu tur sözleri çok dillendirmeyin muhakkak bi çare bulunur

Ama dediğin gibi hislerin ne olacak..

Ya ben ona kızarak değilde bak sizden gelecek parayı şuraya yatıracağız, burayı ödeyeceğiz diye anlatıyordum ama bugün dumur oldum resmen.

Ya ben ona kızarak değilde bak sizden gelecek parayı şuraya yatıracağız, burayı ödeyeceğiz diye anlatıyordum ama bugün dumur oldum resmen.

Boyle bi anne omrumde gormedigim icin yardimci olamiyorum
Saf mi biraz ?
Yoksa dunya yansa umrunda mi degil ?
Yoksa kizkardesine nasil yardimci olmuyor
Dogurdugunu mu unuttu bu kadin

Ohoo
Bence oyun oynayın saolun sayenizde borca battık ve boşanıyoruz vs diye.
Belki biraz tırsar anneniz eyvah boşanırlarsa yanıma gelir kızlar diye.
Resmen onlar keyif çatıyor siz borç ödüyorsunuz.

Yok ben onu çok savundum eşime ama hep eşim haklı çıktı. Utanıyorum böyle...
Kardeşimi bana atmadı aslında ben istedim yanıma 16 yaşında ergen üvey babayla yapamaz. Ama işlerine geldi o başka.

Esimle boşanma asamasina geldik laf soyletmedim diyorsun sanki yaptigin iyi biseymis gibi. Anneysede anne gibi davransin. Pat diye bi adam cikarip evleniyorum diyip evleniyor birde sizden borc istiyor. Kusura bakmada esinin ne zorunlulugu var senin annenin yeni kocisinin borcunu kapatip ceremesini cekmeye?

Benim esimin annesi bu sekilde evlense ve ne oldugu belli olmayan insana 5 lira borc verse eşim ve buyuzden bu durumlara düşsek onu gebertirim, boşarım bile. Muhtemelen o borcu verirken başta esin karsi cikmadi diye dusunuyorum. Ama yaptiginiz ayip cidden. Kardesiniz sizle yasiyor ona para veriliyir, alisverisi yapiliyor, uvey babaya para... Evlendim diye esimin tum sulalesini doyuramazdim ben sahsen.

Boyle bi anne omrumde gormedigim icin yardimci olamiyorum
Saf mi biraz ?
Yoksa dunya yansa umrunda mi degil ?
Yoksa kizkardesine nasil yardimci olmuyor
Dogurdugunu mu unuttu bu kadin
Normalde fazla saf bir kadındı şimdi bilemiyorum inan ki. Gerçi ben kimseyi tanıyamıyormuşum onu anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…