- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
- 123
- Konu Sahibi incirkusum
-
Bende bu aralar öyle düşündüğümden konu açtım. Acaba yanlış mı düşünüyorum diye.
Annen ne kadar rahat ya !
Kestim de beni en çok üzen onun hakkında hissettiklerim...bi daha istediklerinde bu kadar saf olmazsınız (ağzınız yanmış). ayrıca gelecek paradan ümidi kesin. harcamalarınızı hiç para gelmeyecekmiş gibi yapın. gelirse ne ala..
o kısım da sineye çekmeye giriyor..Kestim de beni en çok üzen onun hakkında hissettiklerim...
Yok ne eşime nede kardeşime bir şey demedim diyemem ki. İçime ata ata bir hal oldum. En sonunda buraya yazayım rahatlayayım dedim. Bir daha tövbe kimseye kendi ödeyemeceğim kadar para vermem.Demelisin ..
De yani ..
Sen demezsen daha bu cici babanin cok borcunu odersin ..
Aaa aaa agzim acik kaldi ..
Koca ne onemliymis
Kardesinin montuna kadar sen aliyorsun
O dugun dernek pesinde
Agzim acik kaldi
Bi yasima daha girdim ..
Kardesine belli etme ama ona uzuldum yavrum ya
Yok ne eşime nede kardeşime bir şey demedim diyemem ki. İçime ata ata bir hal oldum. En sonunda buraya yazayım rahatlayayım dedim. Bir daha tövbe kimseye kendi ödeyemeceğim kadar para vermem.
O borç artık 5000 değil maalesef... Kredi kartından çekip ödeyemediğimiz için kendi borcumuzla birleştirip kredi çekmiştik. Sonra kardeşim geldi onun masrafları için yine kartı kullandık.Yok artık ya.
Kardeşiniz de sizde ve onunla bile ilgilenmiyor mu ihtiyaçlarıyla?
Resmen anneniz evlenmiş ve çocuksuz gibi davranıyor.
Krediyi ödeyemiyoruz icra gelecek 5 bin tlyi acilen gönderin diye rest çekin.
Bir daha da sağlık sorunu olmadığı sürece para göndermeyin.
Ya ben ona kızarak değilde bak sizden gelecek parayı şuraya yatıracağız, burayı ödeyeceğiz diye anlatıyordum ama bugün dumur oldum resmen.Verme tabi ..
Annene soyle ama hic cekinme
O senin annen
Sen onun annesi degilsin ..
Seni takdir ettim ama kardesine yaptiklarin icin
Annene ve kocasina sefa surcekler diye 1 lira vermem
Manyak mi ne o adamda ?
Bence niyeti belli de iste
Kut diye hemen borc cikarmasindan
Allah yardimcin olsun
Sefa süremiyor çünkü adam batmış evlenmeden birbirimize destek olarak mis gibi yaşıyorduk...paramız yok gönder diyecektin yanlış yapıyorsun yeni kocasıyla sefa sürüyor kızıda senin başına atmış ne garip bir anne
Ya ben ona kızarak değilde bak sizden gelecek parayı şuraya yatıracağız, burayı ödeyeceğiz diye anlatıyordum ama bugün dumur oldum resmen.
OhooO borç artık 5000 değil maalesef... Kredi kartından çekip ödeyemediğimiz için kendi borcumuzla birleştirip kredi çekmiştik. Sonra kardeşim geldi onun masrafları için yine kartı kullandık.
Borcu ödeyemiyorlar çünkü kendi bekledikleri para da gelmemiş.
Yok ben onu çok savundum eşime ama hep eşim haklı çıktı. Utanıyorum böyle...Canım benim. Sen anne,annen evlat sanki .
Senin bu anaç tavrın bence onu biraz rahatlatmış kardeşini de senin ustune yıkmış biraz
Eşinle aranızi bozma boşanma falan bu tur sözleri çok dillendirmeyin muhakkak bi çare bulunur
Ama dediğin gibi hislerin ne olacak..
Normalde fazla saf bir kadındı şimdi bilemiyorum inan ki. Gerçi ben kimseyi tanıyamıyormuşum onu anladım.Boyle bi anne omrumde gormedigim icin yardimci olamiyorum
Saf mi biraz ?
Yoksa dunya yansa umrunda mi degil ?
Yoksa kizkardesine nasil yardimci olmuyor
Dogurdugunu mu unuttu bu kadin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?