- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi incirkusum
-
Kötü olduğumuz dönemde çok ağladı benim yüzümden diye. Anne bu kıyamıyorsun ki sen ağlama bunu da atlatırız dedim. İyice rahat ettiler galiba.Ohoo
Bence oyun oynayın saolun sayenizde borca battık ve boşanıyoruz vs diye.
Belki biraz tırsar anneniz eyvah boşanırlarsa yanıma gelir kızlar diye.
Resmen onlar keyif çatıyor siz borç ödüyorsunuz.
Amacımız sadece yardımcı olmaktı. 1 hafta sonra ödenecek diye verdik. Yoksa niye verelim.Esimle boşanma asamasina geldik laf soyletmedim diyorsun sanki yaptigin iyi biseymis gibi. Anneysede anne gibi davransin. Pat diye bi adam cikarip evleniyorum diyip evleniyor birde sizden borc istiyor. Kusura bakmada esinin ne zorunlulugu var senin annenin yeni kocisinin borcunu kapatip ceremesini cekmeye?
Benim esimin annesi bu sekilde evlense ve ne oldugu belli olmayan insana 5 lira borc verse eşim ve buyuzden bu durumlara düşsek onu gebertirim, boşarım bile. Muhtemelen o borcu verirken başta esin karsi cikmadi diye dusunuyorum. Ama yaptiginiz ayip cidden. Kardesiniz sizle yasiyor ona para veriliyir, alisverisi yapiliyor, uvey babaya para... Evlendim diye esimin tum sulalesini doyuramazdim ben sahsen.
İyi de eşin birgün ehh yeter diyebilir yani.Kötü olduğumuz dönemde çok ağladı benim yüzümden diye. Anne bu kıyamıyorsun ki sen ağlama bunu da atlatırız dedim. İyice rahat ettiler galiba.
5 bin tlyi haftaya bulacaksa o zaman ödeseydi resmen keklemiş adam sizi kusura bakmayın da. Çok borcu olan adam her yere borç yapıp ödemeyen adamdır apaçık.Amacımız sadece yardımcı olmaktı. 1 hafta sonra ödenecek diye verdik. Yoksa niye verelim.
Kardeşime yaptığımız harcama asla gözümüze gelmez.
Bende öyle hissettim sonra dedim saçmalıyorsun incirkusum anneni mi kıskanıyorsun yoksa... Kendi kendime kurup duruyorum sürekli.seni paragòz olarak degil olsa olsa iyi niyeti suistimal edilen biri olarak gordum konunda. bir anne icin oncelik cocuktur. hele hele cocugunun babasi bile olmayan kisi (suan ki esi) hic bi sebeple oncelik olamaz. yeni evlendigi kisiyi daha ön planda tutuyo gibi geldi bna.
kiskanclk olarak dusunmedim. annelerde zaten olmasi gereken o anac ve sorumluluk ruhundan bahsettm. ben yazdginiz kadaryla goremedim onu. bu olmayinca da diger sorunlarn olmasi normal.Bende öyle hissettim sonra dedim saçmalıyorsun incirkusum anneni mi kıskanıyorsun yoksa... Kendi kendime kurup duruyorum sürekli.
Eşime gerek yok ben yeter dedim bile.İyi de eşin birgün ehh yeter diyebilir yani.
Hem kardeşe harcan hem yeni kayınpedere borç ver hem kredi çek herkes katlanmaz.
Boşanıyoruz sayenizde evde yer açın orada kalıcaz kardeşimi de oraya yakın bir okula yazdırırız borcunuzu ödemediniz şu hale bakın diye net konuş.
Ya da boşu boşuna borç ödemeye devam.
Onu da anlamaya çalışıyorum ben kendimi bildim bileli tek başına çalıştı asgari ücretle 2 çocuk büyüttü. Artık rahat etmek isteyebilir ama bu kadar da olmaz değil mi?kiskanclk olarak dusunmedim. annelerde zaten olmasi gereken o anac ve sorumluluk ruhundan bahsettm. ben yazdginiz kadaryla goremedim onu. bu olmayinca da diger sorunlarn olmasi normal.
Bizde aynen bunu düşünüyoruz maalesef.5 bin tlyi haftaya bulacaksa o zaman ödeseydi resmen keklemiş adam sizi kusura bakmayın da. Çok borcu olan adam her yere borç yapıp ödemeyen adamdır apaçık.
İki saf birbirimizi bulduk. Allah sonumuzu hayır etsin.Ben eş durumundan bahsetmek istiyorum. Gerçekten çok temiz iyi bir adammış eşiniz. Helal olsun. Ameliyatını bile olamamış. Vallahi bravo.
Benden de bi oha kendimeSen ne desen bilememissin ama musaadenizle ben bir oha demek istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?