- 4 Temmuz 2019
- 620
- 549
- 103
- Konu Sahibi senvarsindiye
-
Demek ki size karşı yoğun duygular beslemiyordu.o yüzden kısa bir süre değilİyi geceler herkese
Biri vardı 4 ay önce bana ilanı aşk etmişti ama öyle allı dallı kelimlerle yaptı ki bunu. Çekingen biri gibiydi hem bu yüzden hem de çevreden dürüstlüğü ile bilinen biri olduğu için uzun zaman sonra birine ilk defa inandım. Bir sebepten ötürü konuşma bitti. Az önce öğrendim ki 2 ay önce başkasını almış hayatına. Çok kısa değil mi bu süre? Tabiki hayatına bakacaktı ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Çok üzgünüm...
Hayır kısa bı sure değil, bu süre önceki kişiyi hayatında nereye koyduğunla orantılıİyi geceler herkese
Biri vardı 4 ay önce bana ilanı aşk etmişti ama öyle allı dallı kelimlerle yaptı ki bunu. Çekingen biri gibiydi hem bu yüzden hem de çevreden dürüstlüğü ile bilinen biri olduğu için uzun zaman sonra birine ilk defa inandım. Bir sebepten ötürü konuşma bitti. Az önce öğrendim ki 2 ay önce başkasını almış hayatına. Çok kısa değil mi bu süre? Tabiki hayatına bakacaktı ama bu kadar çabuk olmasını beklemiyordum. Çok üzgünüm...
çekingen biri olsa zaten o şekilde sana kendini açamazdı. ayrıca erkeklerin çok aşırı yoğun duygu beslediğini de düşünmüyorum duygusal olan kadınlar o yüzden boşver dert edecek bir şey yokİyi geceler herkese
Evet ama soylediklerine bakarak bana yoğun hisleri var sandım. Sahici gelmişti. Hemen herkese inanan biri de değildim. Bilemiyorum belki de ona inanmak istediğim içindirDemek ki size karşı yoğun duygular beslemiyordu.o yüzden kısa bir süre değil
Demek ki her şey sizi elde edene kadarmış. Bazı insanlarda bu durum varEvet ama soylediklerine bakarak bana yoğun hisleri var sandım. Sahici gelmişti. Hemen herkese inanan biri de değildim. Bilemiyorum belki de ona inanmak istediğim içindir
NedenDürüstlükle hiç alakası yok
Haklısınız. Keşke bizlerde onlar gibi olabilseydik. Teşekkür ederim cevabınız içinGayet normal. Bir erkek sırılsıklam aşık olsun, derin duygular beslesin onların ruhsal dünyaları kadınlar kadar güçlü değil. Hemen eklemelere, birileriyle konusmaya baslarlar yeter ki o kafa mesgul olsun yeter ki o kafaya acı ve düsünceler girmesin. Ha 4 ay, ha 4 sene. Zamansız.
Her sey gelip gecici. Hicbir duygu sonsuza kadar kalıcı değil. Cok acıkırsınız öyle cok acıkırsınız ki önünüzdeki yemegi doya doya yersiniz. Doyduktan sonra o yemegi gözünüz bile görmek istemez. O yüzden cok takılmamaya özen gösterin sizde yeni yeni insanlar tanıyın.
Evet bende öyle düşünürdüm ama bana yıllardan beri gelen hislerinden bahsetti. İşin güzel yanı ise aynı şeyleri bende hissetmiştim. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan görüşmesi canımı sıktı. Yoksa tabiki gorusecekti beklediğim bir şeydi busızın cekıngen dedıgınıze bızler yere bakan yurek yakan dıyoruz :)
hayatında kımse olmadıgı surece ıstedıgı kısıyle gorusebılır ınsanlar sıkıntı etmeyın
Sürelerde sıkıntı var. 4 ay önce bana ilanı aşk etti diye başladınız, 2 ay önce hayatına başkasını aldı yazmışsınız. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan başkasıyla görüşmesi canınızı sıkmış. Siz maksimum 1 hafta falan bir birliktelik yaşadınız o zaman burada anlattıklarınız hatalı değilse. Yanılıyor muyum?Evet bende öyle düşünürdüm ama bana yıllardan beri gelen hislerinden bahsetti. İşin güzel yanı ise aynı şeyleri bende hissetmiştim. Hayatından çıkalı 2 ay olmadan görüşmesi canımı sıktı. Yoksa tabiki gorusecekti beklediğim bir şeydi bu
O hep vardı da, yedeklerdeydi.İyi geceler herkese
Yedekte de olabilir de 2 ay yeni biriyle tanışıp ilişkiye başlamak için gayet yeterli bir süre değil mi?O hep vardı da, yedeklerdeydi.
Kendimden biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?