Nerden giris yapsam beni daha iyi anlarsiniz diye dusunuyorum ama aklim okadar karisikki belki biraz daginik anlatabilirim ..
Evet sorun esim... 8 ay olcak nerdeyse evleneli.. Ve yurt disina gelin geldim.. Esimle yaklasik 3 yil nisanli kaldik, okullar is oturtmalar derken uzadi nisanliligimiz.. Ve bu nisanlilik suresince esimin bana karsi soguk durusunu hep problem ettim durdum.. Ama heseferinde beni ikna etmeyi beceriyordu .. Cocuklugunda ailesinde yasadgi sorunlar ve svgisizlik yuzundEn boyle bir kisiligi oldugunu soyledi hep.. Ve benim onu degistirme teklifime hep olumlu cevap verdi,... Yani hep bu sekilde beni ikka etti.. Derken dugun vakti geldi ve evlendik.. Ama esimin davranislainda ben hic degisiklik goremiyorum
ben nekadar fedakarlik yapsamda onun o umursamaz, duygusuz, ve buz dolabi gibi halini degistiremedim.. Son iki haftadir ona karsi tavrimi koydum ciddi anlamda,cok soguk davraniyorum,onun banandavrandigi yapiyoum ona .. Ve cok kotu tartisim onunla.. Onceki gece yataga girdigimizde ben basladim icimdki heseyi bosalttim, ama deli gibi aglayarak .. Bayilma derecesine geldim aglarken,ve o karsimda hep sustuuuu... Aglama neolur diyip durdu
sen bItirdin,yasama sevincimi sondurdun diye bagira bagira hm aglayip hm konustum.. Ben onun icin hayataimi ailemi heseyimi geride birakip geldim, bununmu halediyorum dedim.. Bana diyorki ben butun dunyayi gezsem senin gibi bir es bulamam... Ama gercekten elimde degil bu halim, lutfen beni anla, cOcukken cok zor seyler yasadim ve simdi evliligime yansiyor bunlar.. Beninaffet .. Ama bende mutlu degilim... Dedi... BEn gitim kendimi banyoya kapattim yere coktum ve agliyorum kaderime isyan ediyorum..ongeldi yanima durmus karsimda bende yerlerde rezil halde agliyorum, dedim senin yuzunden su gurbet ellere geldim,cook Yalnizim dedimm
Evet sorun esim... 8 ay olcak nerdeyse evleneli.. Ve yurt disina gelin geldim.. Esimle yaklasik 3 yil nisanli kaldik, okullar is oturtmalar derken uzadi nisanliligimiz.. Ve bu nisanlilik suresince esimin bana karsi soguk durusunu hep problem ettim durdum.. Ama heseferinde beni ikna etmeyi beceriyordu .. Cocuklugunda ailesinde yasadgi sorunlar ve svgisizlik yuzundEn boyle bir kisiligi oldugunu soyledi hep.. Ve benim onu degistirme teklifime hep olumlu cevap verdi,... Yani hep bu sekilde beni ikka etti.. Derken dugun vakti geldi ve evlendik.. Ama esimin davranislainda ben hic degisiklik goremiyorum