bu tip bi sorunu ancak psikolog çözebilir. siz nasi birini değiştirebiliceğinizi düşünebildiniz ki:S
Umut.... Sadece 1 umut..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu tip bi sorunu ancak psikolog çözebilir. siz nasi birini değiştirebiliceğinizi düşünebildiniz ki:S
canım böyle sorunlar herkes yaşıyo sevmese seni nie evlensin bence oraya takılma sen burda olgun davranıp elinden geleni yapmalısın o soğuk die sende soğuk olma önceden yaşamış olduğu problemleri seninle unutmalı bunu yaptırcak olanda sensin . tabikide kolay değil ama sen elinden geleni yap mücadele et r hayırlı ise evliliğiniz zaten devam eder hayırsızsada yani en kötü anlamda biticek olursada sen elinden geleni yapmış olduğun için kendini rahat hissedersin .
olabildiğince ilgili davran arkadaşı annesi eşi olmaya çalış seninle tamamlasın kendindeki eksik yanları sakın üzme dua et rabbim güç vericektir sabret umarım kazanan sen olursun tabikide bu şekilde hayat çok zor evlendin zaten yurtdışında kimsen yok ama çare yok sabretmekten başka biraz daha yakın sıcak davran konuşmaya çalış bakalım inş. herşey güzel olur ümidini kaybetme
kendi içinde mutsuz olan bir adamla olmak gerçekten çok zor, insanın yaşam enerjisini emiyor, kendi mutsuzluğuna çekiyor, aynı yaşadıklarını ben de yaşadım. yurt dışına geldim, ağladım zırladım, boşanmak istedim, düzeltmek istedim, çok sevdim, çok kırıldım. tek beklediğim sevgi, ilgiydi. mutlu olmaktı...
2 yıllık evliyim, şöyle baktığımda 1. yılımda olduğum kadar mutsuz değilim. sık sık ağlama krizlerine, pişmanlık ve ayrılma laflarına girmiyorum... bilmiyorum eşim mi düzeldi, yoksa ben mi alıştım?
bebeğimi bekliyorum şimdi bütün sevgimi bebeğime vermek eşime bana ilk yılımızda yaşattığı sevgi açlığını yaşatmak istiyorum.![]()