ne desem ne yazsam şimdi...dondum

ayyuzlumm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2015
149
90
48
38
Selam arkadaslar...direk konuya geleyim aksam yemeginde sofrada oturuyoruz bebegim sebze dolabiyla oynuyor teyzesi kizdi bende yavas ol hop sakin dedim. Sen benim cocuguma mudahale ederken Ben birsey diyormuyum dedi bende Ben kizmiyorum kontrol ediyorum dedim kizdi bende kendine gel buyutulcek birsey yok dedim devam etti bende sacmalamaya basladin git surdan dedim arkam donuktu cocuklarda var bardagi firlatti yere bidaha gelirsem dedi baska seylerde soyledide gerek yok uzatmaya...cekti gitti annemde babamda durduramadi Ben engel olmadim acikcasi Cok fevri ve yanlis bir davranis.. ne yapayim Ben simdi hatasini anlasin diye bekleyeyimmi yoksa o abla Ben kardesim diye alttan mi alayim...saskinim

nasıl kızdı bağırdı mı bebeğe

bebegim sebze dolabiyla oynuyor teyzesi kizdi bende yavas ol hop sakin dedim.
Geçenlerde yine buna benzer bir konu vardı. Yorumum aynı olacak. Çocuğa kizmasina verdiginiz tepki hop yavaş ol filan kirici bence.teyzesi sonuçta kötülüğünu istermi yegeninin.anne yarisi derler.
O sırada hiç böyle şeyler demeden bebeğini kucagina alıp teyzesi niye sinirlendirdin bebisim filan diyerek ortamı yumusatabilirdin bence.o da kızmayı keser di.

Teyze, hala, dayı vs. Yegeninin kötülüğünü ister mi?
Ben yegenime yeri gelir kızarım yeri gelir tatile götürürüm mutlu olsun diye.
Kusura bakmayın sizin üslup hiç hoş değil hop kendine gel haddini bil der gibi.
Ben de olsam giderim valla.
Daha da hatasını anlar mi derdindesiniz.

Şu çocuk görmemislik modasına da hasta oluyorum..

Benim de ablam yeğenime hayır desem bile kıyameti kopartır. Bence anne olduğunuz için doğal olarak gözünüze daha çok batıyor ve tepkiniz fazla oluyor olabilir. Ya da çok söylediyseniz veya aşırı tepki verdiyseniz doğal olarak onu yeğenine kötü davranmakla itham ettiğiniz için alınmış olabilir. Hemde küçüksünüz bence siz arayın derim. Özür dilemeseniz bile bende böle bir anneyim canavar anne filan diip şakaya vurun kaynasın gitsin kardeşsiniz sonuçta

cocuga nasil mudahele ettigine bagli,
bagirip urkuterek uyardiysa tepkinizde haklisiniz

Siz yapınca kontrol etmek oluyor ablanız yapınca kızmak bana burdan bakınca siz haklı gibi durmadınız , siz yeğenlerinizi hiç müdahale etmeseniz neyse belki ama .. Benim 2 cocugum var amcası kızdığında hatası varken hiç müdahale etmem hatta tastiklerim amcasını.

Yeğenlerime kızacağım yerde kızarım bu dövmek gibi bir şey değil ki. Teyzesiyim ben onların. Sevdiğim kadar müdahale de ederim.
Teyzesi çocuğa sesini yükseltse ne olacakmış.

İşinize geldiğinde çocuğunuzu saatlerce emanet edeceğiniz insanı istediğinizde hop hişt şeklinde azarlamanız çok tuhaf.

Ya bizim sokağımızdaki komşular yeri gelir de kızardı yanlışımıza, kaldı ki teyzesi.
Arada kızılırsa sanmıyorum ki bir çocuğun incileri dökülsün.
Hep o yeni nesil annelik kitapları yüzünden bunlar.

uslübunuz hiç hoş değil.. birisi bana tartışma anında yavaş ol hop falan dese bende çok sinirlenirim.. çok kabaca...
bence siz arayın gönlünü alın..
birde hiç anlamıyorum şimdiki anneleri..aman çocuğuna biri pişt dedi.. dünyayı yıkıyor..yahu çocuk bu kızılsa ne olur..çocukluğu elinden mi alınır.. psikolojisi mi bozulur.. ne olur yanii..

Arkadaslar tesekkur ederim yorumlariniz icin... Kucucuk bir bebege o kadar sert kizmasina tahammul edemezdim bende hatali olabilirim elbette hop demem biraz garip durmus olabilir ama inanin bugine kadar ben yigenlerime asla kizmadim kizamamda zaten uyarmak ayridir sert cikmak ayri diye dusunuyorum ve bana garip gelen cocuklarin onunde bardagi firlatip kalkip gitmesiydi genelde fevri davranan biri oldugu icin dedim aslinda hatasini anlamasini mi bekleyeyim diye yoksa ablam tabiki omur boyu kusecek degilim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…