- 23 Mayıs 2015
- 149
- 90
- 48
- 38
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
-
nasıl kızdı bağırdı mı bebeğeSelam arkadaslar...direk konuya geleyim aksam yemeginde sofrada oturuyoruz bebegim sebze dolabiyla oynuyor teyzesi kizdi bende yavas ol hop sakin dedim. Sen benim cocuguma mudahale ederken Ben birsey diyormuyum dedi bende Ben kizmiyorum kontrol ediyorum dedim kizdi bende kendine gel buyutulcek birsey yok dedim devam etti bende sacmalamaya basladin git surdan dedim arkam donuktu cocuklarda var bardagi firlatti yere bidaha gelirsem dedi baska seylerde soyledide gerek yok uzatmaya...cekti gitti annemde babamda durduramadi Ben engel olmadim acikcasi Cok fevri ve yanlis bir davranis.. ne yapayim Ben simdi hatasini anlasin diye bekleyeyimmi yoksa o abla Ben kardesim diye alttan mi alayim...saskinim
Geçenlerde yine buna benzer bir konu vardı. Yorumum aynı olacak. Çocuğa kizmasina verdiginiz tepki hop yavaş ol filan kirici bence.teyzesi sonuçta kötülüğünu istermi yegeninin.anne yarisi derler.bebegim sebze dolabiyla oynuyor teyzesi kizdi bende yavas ol hop sakin dedim.
Evet canim kizdi bayagi sesini yukseltti...nasıl kızdı bağırdı mı bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?