ne desem ne yazsam şimdi...dondum

BANA SEN HATALISIN GİBİ GELDİ TEYZESİ SONUÇTA KIZSA NE OLUR Kİ AMA SAMİMİYET BOYUTUNUZU BİLEMİYORUM

konuşun ablanızla tatlıya bağlamaya çalışın çocuklar yüzünden aramızı açmayalım lütfen de. o yumuşar bence daha fazla büyütmez

Ablanızın çocuğuna da ablanıza kızdığınız gibi kızıyorsanız ve o buna ses çıkarmadıysa haklı bence.

Böyle el bebek gül bebek yetiştirin, benim çocuğuma annneeeğğğmmm bile laf edemez deyin yanında, sağda solda, sonra okul zamanı söz dinlemeyen, poh pohlanmaya alışmış çocuğu öğretmenlerin ve diğer öğrencilerin ortasına bırakın. Sonra öğretmen "kızım sus" dediğinde "anneee öğretmen bana haykırdııııı" diye dönsün, siz öğretmene kızın, öğretmen sizden bıksın artık çocuğunuza karışmasın, arkadaşları tarafından sevilmeyen, öğretmenler tarafından "aman bırak, a desen bana küfür etti der o çocuk" denilen yavrularınız olsun. Harika nesil.

buldumcuk gibi davranmışsınız resmen. Ablanız haklı. ne yapmış olabilir bebeğinize "hop yavaş" gibi konuşmanızı gerektirecek.

Bana kalirsa tek sorun zamaninda siz onun cocuklarini veya cocuguna sert verdiginizde o da o an icerlemis ve bu verdiginiz tepkiyi vermek istemis ama yapamamis. Ve suan siz ona bu tepkiyi verince ben zamaninda ona bir sey demedim o nasil der kafasiyla kalkip gitmis. Asiri cocukca. Anneler cocuklarina laf edilsin istemez. Bence sakin sessiz kalin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…