- 30 Mart 2013
- 2.542
- 1.631
- 198
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
-
Yani tesekkur ederim... Birde bebegim benim icin Cok kiymetli herkesin kiymetlidir belki ama bes yil sonra rabbim hediye etmis kiyamiyorum hic...
Neden ablalar alttan almak zorunda mı? Belli bi yaştan sonra değil bence. İki yetişkin insansınız hala abla olan o alltan alsın falanBen simdi hatasini anlasin diye bekleyeyimmi yoksa o abla Ben kardesim diye alttan mi alayim...saskinim
Agzina saglik...ne diyimKimsenin cocuga kizmaya hakki yok.
teyzesi halasi.ninesi dedesi kotulugunu istemez..
istemez ise bagirmayacak kizmayacak!
bagirmak kizmak cocugu kotu etkiler bu normal degil.
elbette arada kizacagiz vay efendim kim diyor bunu hangi pedegoji kabul ediyor bunu????
ceza sistemin de bile ( ben cezayi da kabul etmiyorum). bagirmadan mola yahut oda cezasi verilir.
birakin bu iyiligi icin bagiriyoruzlari!
sabirsiz oldugunuz icin cocuga tesir etmek icin korkutup geri adim attirmak icin bagiriyorsunuz.
cok zarar veriyorsa annesi (tesbihte hata olmasin) essek basi mi?
annesine soylersiniz.
bak yine kizdim KENDİNİ SAVUNACAK İRADE VE FİZİKSEL GUCU OLAN "YETİSKİNLERE"
Tesekkurler... Oglum var dokuz aylik yasinda bile degilben arkanızdayım :)
ha uslup doğru yanlış ben onunla ilgilenmiyorum,
bebeğe kızılmaz..
kaç yaşında kızınız?
Tesekkurler... Oglum var dokuz aylik yasinda bile degil
Iste bende fevrilikten dolayi zaten bozuldum keskin sirke kupune zarar.Hayatta kızlarıma kızabilen tek kişi kızkardeşimdir, keza bende yeğenime yeri geldiğinde kızarım zira zaptedilmesi zor bir çocuk....anneane, dede, babaanne zaten kızmazlar , biz kızınca onlardan azar işitiriz....çocuğa hiç kızmadan büyütmek bana ütopik geliyor, yeri geliyor ben çok kızıyorum hatta sesimi yükseltiyorum çocuklarıma...bunu yapmadan çocuk büyüten varsa önünde saygıyla eğilirim...ama çocuk için kardeşlerin birbirine biraz daha anlayışlı olması gerektiğini düşünüyorum...kardeşinizin tavrıda çok kötü olmuş bardağı fırlatmak falan...
Bak canım biz kızkardeşimle birbirimize söz verdik çocuklar için veya çocuklar yüzünden asla birbirimize tavır alıp küsmeyeceğimize dair...çünkü hep birarada büyütüyoruz kuzularımızı...çocuk bu bazen insanın sabrı tükeniyor...bu kadar zaman kızkardeşimle değişik konularda tartıştık hatta kısa küslüklerimizde oldu ama bu asla çocuk yüzünden olmadı çünkü söz verdik birbirimize... O benim hayattaki en kıymetlim diyebilirim...kız kardeşimin yeri başkadır bende...sende çok uzatma bence konuş ve konuyu halledin aranızda...birde ablanızmış , küçük olarak ilk adımı siz atın,arayı çok açmayın derim...Iste bende fevrilikten dolayi zaten bozuldum keskin sirke kupune zarar.
Kimsenin cocuga kizmaya hakki yok.
teyzesi halasi.ninesi dedesi kotulugunu istemez..
istemez ise bagirmayacak kizmayacak!
bagirmak kizmak cocugu kotu etkiler bu normal degil.
elbette arada kizacagiz vay efendim kim diyor bunu hangi pedegoji kabul ediyor bunu????
ceza sistemin de bile ( ben cezayi da kabul etmiyorum). bagirmadan mola yahut oda cezasi verilir.
birakin bu iyiligi icin bagiriyoruzlari!
sabirsiz oldugunuz icin cocuga tesir etmek icin korkutup geri adim attirmak icin bagiriyorsunuz.
cok zarar veriyorsa annesi (tesbihte hata olmasin) essek basi mi?
annesine soylersiniz.
bak yine kizdim KENDİNİ SAVUNACAK İRADE VE FİZİKSEL GUCU OLAN "YETİSKİNLERE"
Küçükler saygıyı hak etmiyor mu?Iste sizin gibi anneler yusunden arik yetisen cocuklar saygisiz ve buyuge saygi yok bence cocuklar biraz torpulenmeli ben 85 liyim bizim donemimizde disiplin vardi buyuge saygi vardi hurmet vardi iyikide varmis simdiki cocuklar gibi yetismedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?