- 7 Eylül 2009
- 1.100
- 499
- 648
- Konu Sahibi ayyuzlumm87
-
Genel olarak Herkes tepkimin yanlis oldugunu soylemis dogru hakliyim diye tutturmayacagim elbette ama uzatmak yersiz diye dusunuyorum ariyorum acmiyo inatlasmak neyi cozer...
başka sözüm yok ellerinize sağlıkUslubunuz kötü.
Başka bir konuya daha yazmıştım yine yazayim. Arkadasimin şımarık oğlu annesine sürekli el kaldırıyor, yumruk sıkıyor, vuruyor, bağırıyor. Bana da yaptı yapmaması gerektiğini anladı. Çocuklara nerede durması gerektiğini öğretmek gerekli. Her şeye sınırsız izin verilen çocuklar çevreye zarar veriyor. İyi anne ve baba olmak çocuğa sınırsız özgürlük vermek değil bence. Ömrü boyunca tek yaşamayacak, insan sosyal bir varlık bunun anaokulu var, ilköğretimi var çocuklarla iç içe olacak. Kimse çekmez çocuğunuzun kahrini. 9 aylikmis daha küçük ama ileride mutlaka gerekli eğitimi vermek gerekli bana kalırsa. Kesinlikle dayak taraftarı değilim ve şiddetle karşıyım, disiplinin çeşitli yolları var zaten.
Kesinlikle katılıyorumOglusunu koy pusetine, al eline bir pasta git ablana. Kapidan kovacak hali yok ya sakaya vur dun gergindim sana patladim de op araniz duzelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?