• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne desem ne yazsam şimdi...dondum

birde kendinizi haklı görmeniz yok mu :KK14: ne var teyzesi çocugunuza laf ettiyse.. hop yavaş faln kırıcı bir uslup..kırmışsın ablanı gitmiş o da..gönlünü alıp tatlıya bağlamalısınız..

Genel olarak Herkes tepkimin yanlis oldugunu soylemis dogru hakliyim diye tutturmayacagim elbette ama uzatmak yersiz diye dusunuyorum ariyorum acmiyo inatlasmak neyi cozer...

Genel olarak Herkes tepkimin yanlis oldugunu soylemis dogru hakliyim diye tutturmayacagim elbette ama uzatmak yersiz diye dusunuyorum ariyorum acmiyo inatlasmak neyi cozer...

Oglusunu koy pusetine, al eline bir pasta git ablana. Kapidan kovacak hali yok ya sakaya vur dun gergindim sana patladim de op araniz duzelir :)

Benimde kızım var,kızımdan 3 ay küçük yigenim var. Bir araya geldiklerinde asla yiğenime laf etmem,kızım yanlış birşey yaparsa güzelce uyarırım,yiğenim yanlış birsey yaparsa annesi uyarır. Benim çocuğuma kızilsın istemem açıkcası ben bile 7/24 birlikteyken kızmıyor sakin kalip tatlı dille anlatabiliyorsam kimse kusura bakmasın ama laf söyletmem ki öncelikle ben müdahale ederim.
Konu sahibinin bebeği 9 aylık henüz,kizmaktan anlamaz,alıp dikkatini baska birşeye yönetmek gerekiyor daha çok küçük çünkü. Konuşmak bile işe yaramaz bağırmak şöyle dursun.
Konu sahibi uslup olarak yanlış ama tepkisinde haklı. Ama yiğenlerine laf etmiyorsa,kızmıyorsa haklı tabi.

Ben halamdan küçükken ne sopalar yedim be :D
Hop sakin demeniz bana çok itici geldi. Annem değilim ama, teyzem anneme öyle bir şey yapsa annem evine bile gitmezdi.

Uslubunuz kötü.
Başka bir konuya daha yazmıştım yine yazayim. Arkadasimin şımarık oğlu annesine sürekli el kaldırıyor, yumruk sıkıyor, vuruyor, bağırıyor. Bana da yaptı yapmaması gerektiğini anladı. Çocuklara nerede durması gerektiğini öğretmek gerekli. Her şeye sınırsız izin verilen çocuklar çevreye zarar veriyor. İyi anne ve baba olmak çocuğa sınırsız özgürlük vermek değil bence. Ömrü boyunca tek yaşamayacak, insan sosyal bir varlık bunun anaokulu var, ilköğretimi var çocuklarla iç içe olacak. Kimse çekmez çocuğunuzun kahrini. 9 aylikmis daha küçük ama ileride mutlaka gerekli eğitimi vermek gerekli bana kalırsa. Kesinlikle dayak taraftarı değilim ve şiddetle karşıyım, disiplinin çeşitli yolları var zaten.
başka sözüm yok ellerinize sağlık:KK9::KK9:

Yiğenlerim benim canım teyze değilim halayım bu durumda bana yengengem yiğenimle aramdaki konuya bu sekilde tepki verse yüzüne bakmam bir daha.kızdı naptı, hakaretmi etti şiddetmi gösterdi dozu ne kızmanın.eger saglıklı bir teyzeyse zaten kızmasınım bi uslubu olmalı varsada sizin tepkiniz cok sert.ama aile ilişkileriniz bilemiycem.

Çocugunuzu bu kadar sakınmayın
Hayata atıldığı zaman sudan çıkmış balıga doner
Teyzesi o bağıracak uyaracak şiddet olmadığı sürece sıkıntı yok benım ıcın
Yani tepkiniz yersiz geldi bana
Bence barışmalısınız.

ablaniz psikopat degilse eger, 9 aylik bir bebege ne kadar bagirmis olabilir. karsiliginda bu tepkiyi hakedecek.
ben de teyzeyim, 9 aylik bir de bebegim var. hicbirimiz ayirmayiz cocuklarimizi birbirinden.

Tamam konu sahibide hatali uslubu cok cirkin olabilir ama bi bebegede bagirmasini dogru bulmuyorum teyzeside olsa amcasida olsa benm cocuguma kizamaz :KK20:

Tamam tepkiniz sert olmus ama teyze de sevgi pitircigi bi teyze degil bence zira cocugun onunde bardak firlatmis.
Benim de var 2 cocugum biri 2 biri 4 yas. Teuze bekar ust katta oturuyor. Bazen cocuklara tepkisi gercekten yersiz oluyot ve sinirleniyorum. Benim cocuklarim kimsebin sinirlerini bosaltacagi cocuklar degil. Ha cocuk buyur ergen.olur yanlis arkadas yapar yanlis cevre uapar vs dayi amca herkes devreye girsin alsin karsisina konussun. Ama su an yok duvari cizmis yok suyu dökmüş vs vs bunlar icin mumkunse.cocuklara bagirilmasin.

Uslubunuz cok itici bitek senin cocugun yok bu hayatta daha yumusak davranabilirdin kardesin sonucta o senin dusmanin gibi davranmissin

yani bildiğin haksızsınız, hoş kendinizde kabul etmişsiniz zaten.. Biraz zaman verin kardeşinize biraz zaman geçsin düzeltirsiniz arayı.

Canım, ben evin en küçüğüyüm, ne zaman küçük bir tartışma yaşasak, haklı da olsam şu zamana kadar ablamdan özür dileme saçmalığına katlanmak zorunda kaldım. Aile baskısı, toplum baskısı vs yüzünden. Ne bet bir duygu olduğunu biliyorum, çok ağır gelirdi, çocukken bile, insanın haklı olduğunu bile bile, sırf karşıdakinin yaşı büyük diye, zorla, baskıyla özür dilemesi katlanılmaz bir durum. Aile içindeki hiyerarşiyi biz belirlemiyoruz, büyük ya da küçük olmak, bizim seçimlerimiz dışında gelişen bir olay, senin haklı olduğunu düşünüyorum, özür dilemek zorunda değilsin. Yorumlara şöyle bir göz attım da o senin büyüğün alttan al diyenler olmuş, kendini haklı buluyorsan toplum baskısıyla değil, kalbinle hareket et, özür dilemeden de olayı tatlıya bağlayabilirsin. Sonuçta etle tırnak gibisiniz, uzatmanın bir alemi de yok. Bu arada nacizane fikrim, yaptığın yanlış sadece üslubuna dikkat etmemek olmuş, daha nazik bir dille uyarabilirdin canım benim. Hiç üzülme kardeşsiniz siz, eninde sonunda aranız düzelecektir.

Tekrar merhaba hepinize tel tek tesekkur ederim. Vakit ayirip cevap yazdiniz fikirkerinizi soylediniz. Yol gosterdiniz . Bende dun konustum gittim aldim evinden kendi hatali kismim olan uslup icin ozurdiledim onun sert fevri tepjilerininde beni kirdigini soyledim cocuklarimiz icin kavga etmememiz gerwktigini ve kendi yetistirme bicimlerimizede yersiz mudahale edilmemesi gerektigini ifade ettim zaten oglumu gorunce hemen Oglum teyzesinin cani deyip direk opucuklere bogdu kendide farketmis hatasini neyse herkese tekrar tesekkurler...

annem hep misafirin gönlü sırça saraydır.çabuk kırılır der.her şeyi üzerine alınır der hassas olurlar der.kazananlardan olmak için misafire elinden gelenin fazlasını göster der hep.birde bu abla birde bu kardeş ise ara hemen hatta git sarıl öp af dile zarar etmez kazanırsın.kardeş gibi varmı yaa sahip çıkın birbirinize

kimse kusura bakmasın ama teyze,hala,dayı vs. kimse kızamaz çocuğuma. uyarabilirler tabi.ama kızmak bağırmak başka şeyler. eskiden komşular bile bize kızardı ne olacak çocuk bu incileri mi dökülür diyenleri hiç anlayamıyorum.evet dökülür.

uslubunuz biraz kaba olsada konu itibariyle haklısınız bence.

aradaki mesajları okuyamadımk başka bişey yapmışmı bilmiorm teyze ama bardağı fırlatmak falan şiddet eğilimlilik göstergesi o ayrıda
yavaş hop sakinnn nedir bürsstt demediğiniz kalmış bide büyük diosunuz ablam diosunuz hoş olmamış sanki:KK11:

Back
X