Canım, ben evin en küçüğüyüm, ne zaman küçük bir tartışma yaşasak, haklı da olsam şu zamana kadar ablamdan özür dileme saçmalığına katlanmak zorunda kaldım. Aile baskısı, toplum baskısı vs yüzünden. Ne bet bir duygu olduğunu biliyorum, çok ağır gelirdi, çocukken bile, insanın haklı olduğunu bile bile, sırf karşıdakinin yaşı büyük diye, zorla, baskıyla özür dilemesi katlanılmaz bir durum. Aile içindeki hiyerarşiyi biz belirlemiyoruz, büyük ya da küçük olmak, bizim seçimlerimiz dışında gelişen bir olay, senin haklı olduğunu düşünüyorum, özür dilemek zorunda değilsin. Yorumlara şöyle bir göz attım da o senin büyüğün alttan al diyenler olmuş, kendini haklı buluyorsan toplum baskısıyla değil, kalbinle hareket et, özür dilemeden de olayı tatlıya bağlayabilirsin. Sonuçta etle tırnak gibisiniz, uzatmanın bir alemi de yok. Bu arada nacizane fikrim, yaptığın yanlış sadece üslubuna dikkat etmemek olmuş, daha nazik bir dille uyarabilirdin canım benim. Hiç üzülme kardeşsiniz siz, eninde sonunda aranız düzelecektir.