Ne Dicem Ben Şimdi Çaresiz Kaldım ?

Hamilelik gerçekse bile evlilik olmamalı bence
Ne kuzeniniz ne de sevgilisi evlilik yürütemez. Arada kaynayan çocuğa yazık.
Çocuğa sahip çıkarsınız, bu yapıda bir kız zaten istediğini alamayınca gelir çocuğu da size verir.

Hamilelik gerçekse bile evlilik olmamalı bence
Ne kuzeniniz ne de sevgilisi evlilik yürütemez. Arada kaynayan çocuğa yazık.
Çocuğa sahip çıkarsınız, bu yapıda bir kız zaten istediğini alamayınca gelir çocuğu da size verir.

Erkeğin yaşı 27-28 kızda üniversite 3. sınıf kaç oluyorsa yaşı artık.
Zaten oğlanda evlenmem diyor.
Teyzem kızla konuştu dün akşam.
Ya ailen gelicek oturulcak konuşulcak usulune göre yapılcak dedi yada bu şekilde hiç bir yere varamazsın diye.
Doktora gidelim dedi hem bebeğin kontolü için hemde test için yani kız sağlam pabuç değil kimseye güven olmaz nasıl inancaz bir anda oğlanda ne biliyim diyor emin değil.
Ama kız hala olmaz etmez diyor.
Bu sefer teyzem sinirlendi yeter dedi 2 hafta süre sana dedi hala olmaz dersen ben polis+ailene haber vericem dedi.
Adam mı dolandırıyonuz siz felan diye konuştu indi aşağı.
Kızda siz görceksiniz o oğlunuzda görcek pişman etcem onu diyor. Bakalım ne olacak.

Teyzen esya degil de kurtaj parasini versin.
Ailesine de bir sekilde ulassin bilgilendirsin.
Evleneceklerse yine kendileri bilirler.
Evinde falan da barindirmasin.

Teyzen esya degil de kurtaj parasini versin.
Ailesine de bir sekilde ulassin bilgilendirsin.
Evleneceklerse yine kendileri bilirler.
Evinde falan da barindirmasin.

Yani başta teyzem ve ailemiz kürtajı asla kabul etmez çok büyük günah :(
Zaten o kız versekte parasını böyle şeyi yapmaz.
Hataneye gidelim diyor teyzem yok test ve bebek kontrolü için 2 haftaya kararını vermezse teyzem polis ve ailesene haber vericek artık zorla olan bir şey değil yaşı tutuyor bizi dolandırmıcağı ne malum belki çocuk bile yok .

Erkeğin yaşı 27-28 kızda üniversite 3. sınıf kaç oluyorsa yaşı artık.
Zaten oğlanda evlenmem diyor.
Teyzem kızla konuştu dün akşam.
Ya ailen gelicek oturulcak konuşulcak usulune göre yapılcak dedi yada bu şekilde hiç bir yere varamazsın diye.
Doktora gidelim dedi hem bebeğin kontolü için hemde test için yani kız sağlam pabuç değil kimseye güven olmaz nasıl inancaz bir anda oğlanda ne biliyim diyor emin değil.
Ama kız hala olmaz etmez diyor.
Bu sefer teyzem sinirlendi yeter dedi 2 hafta süre sana dedi hala olmaz dersen ben polis+ailene haber vericem dedi.
Adam mı dolandırıyonuz siz felan diye konuştu indi aşağı.
Kızda siz görceksiniz o oğlunuzda görcek pişman etcem onu diyor. Bakalım ne olacak.
İşleri cirkinlestirmeye kalkarsa kız teyzenin evinde kalmasi saglikli bir yol değil. Zorla alikoydular der sonra. Belki de şu noktada bir avukata danışmanızda fayda vardır izlenecek yol için. Sizin için başka magduriyetler doğmaması adına

Doktora götürüp hem muayene hemde hamilemi bakın bakalım bence.
Hem kuzeninde nikah kıymıcaksa ne halt yemeye tutuyo kızı evde

Doktora götürüp hem muayene hemde hamilemi bakın bakalım bence.
Hem kuzeninde nikah kıymıcaksa ne halt yemeye tutuyo kızı evde

Aynen kız 1 haftadır teyzemde. Ama kız hastaneye karşı geliyor teyzem kontol için bale git yazık günah diyor bebek varsa. Oğlanın umrunda değil ki annesi üstüne gidiyor çocugunun kızıyor oda merak etme gider o kız sen onu kaçırırsın çok durmaz diyor.

ben teyzenizin yerinde olsam bu kızın ne olduğunu anlamak için oğluyla birlikte kızıda kapıya koyarım gidin başınızın çaresine bakın derim,çocuğu yaparken teyzen yanlarındamıydı yok,eee bakalım kız bu isteklerine devam edecekmi,yoksa kuzeninizi anında bırakacakmı?

Aynen kız 1 haftadır teyzemde. Ama kız hastaneye karşı geliyor teyzem kontol için bale git yazık günah diyor bebek varsa. Oğlanın umrunda değil ki annesi üstüne gidiyor çocugunun kızıyor oda merak etme gider o kız sen onu kaçırırsın çok durmaz diyor.
Karşı geliyor. Kız hamile degil.Hamileyse ahada ben burdayım :KK14:
Ne diyor hanımefendi karşı cıkıo :KK67:

Karşı geliyor. Kız hamile degil.Hamileyse ahada ben burdayım :KK14:
Ne diyor hanımefendi karşı cıkıo :KK67:

Hayır gidilmicek siz beni ne sanıyorsunuz el kızıyım diye yalancımıyım ben git oğluna sor kimden çocuk diyor.
Teyzemde çok cin kadındır direk biz sana çocuk bizden değil demiyoruz bunu nerden çıkartıyon ???? diyor.
Lafı değiştiriyor.

Hayır gidilmicek siz beni ne sanıyorsunuz el kızıyım diye yalancımıyım ben git oğluna sor kimden çocuk diyor.
Teyzemde çok cin kadındır direk biz sana çocuk bizden değil demiyoruz bunu nerden çıkartıyon ???? diyor.
Lafı değiştiriyor.
Çocuk olmayan hareketler bunlar.
Valla iş oglunda bitiyo. Teyzen boşuna kendini yıpratıyor. Nikah yapmıcam diyen oğlu neticede.

kız tecavüze uğramamış ki nası şikayet edilecek istek ve arzuyla olan olmuş... teyzeninizde bence biraz ılımlı yaklaşsın ve guzel yolu seçsin normal bir şekilde evlendirin aşırı olmayan şekilde ev dizin tamamdır...

hastaneye gıtmıosa bence kızın ailesi aransın konuşulsun bu çocuk oyuncagı mı?

Teyzemin tavri kizin davranışları surekli ben hamileyim esya ev olcak bilmem ne diye konusmasi soguttu ilk gunden.

Teyzen haklı falan değil. Kız tek başına hamile kalmadı. Ortada doğacak bir bebek var ve teyzenizin oğlu evlenmek istiyor. Ee sorun ne? Elbette her kız evlenecekse, ev kuralım eşya alalım düğün olsun ister. Sanki bekar olup evlenenler düğün öncesi birşey istemiyor. Gitsinler kızı istesinler, söylemesinler hamile olduğunu.

valla ben anlamadım zaten ilk gün daha aranmazmı insan kızınız bizde merak etmeyin diye.ben teyzenizin yerinde olsam alır eşimi giderim kızın ailesine bir orta yol bulurum.bune böyle olmaz ki gençlere kalsa ikiside ayrı telden çalıyor.

aslında olan olmuş.. artık ah vah etmenin hiçbir mantığı yok.
zira ortada kötü de olsa hamile bir bayan ve masum bir bebek var.
oturup karşılıklı konuşacaklar. teyze, hata yaptıklarını henüz öğrenci halleriyle cesaretlerini yanlış bulduğunu ama elinden geleni yapmaya çalışacağını söyleyecek. sonuçta eşyayla , iki üç kuruş parayla ve elde bir bebekle neyini garantiye alabilir ki.
burda görüyoruz kaç tane çocuğu var, adamın evi parası var kadınlar perişan.
sonra bir büyük olarak ailesiyle konuşsun kızın. mütevazı bir düğünle evlendirsinler. benim başıma böyle bişey gelse elimden geldiğince yapıcı olurum evladıma.
ha kıymet bilmezlerse de zaten onlar kaybeder.
bu işler böyle arada laf götürüp getirmeyle çözülmez. o kızın doktora görünmesi gerek. stresten uzak kalması gerek. o bebeğin ihtiyaçlarının hazırlanması gerek, nikah gerek, kızın ailesinin güzelce öğrenmesi gerek.

aslında olan olmuş.. artık ah vah etmenin hiçbir mantığı yok.
zira ortada kötü de olsa hamile bir bayan ve masum bir bebek var.
oturup karşılıklı konuşacaklar. teyze, hata yaptıklarını henüz öğrenci halleriyle cesaretlerini yanlış bulduğunu ama elinden geleni yapmaya çalışacağını söyleyecek. sonuçta eşyayla , iki üç kuruş parayla ve elde bir bebekle neyini garantiye alabilir ki.
burda görüyoruz kaç tane çocuğu var, adamın evi parası var kadınlar perişan.
sonra bir büyük olarak ailesiyle konuşsun kızın. mütevazı bir düğünle evlendirsinler. benim başıma böyle bişey gelse elimden geldiğince yapıcı olurum evladıma.
ha kıymet bilmezlerse de zaten onlar kaybeder.
bu işler böyle arada laf götürüp getirmeyle çözülmez. o kızın doktora görünmesi gerek. stresten uzak kalması gerek. o bebeğin ihtiyaçlarının hazırlanması gerek, nikah gerek, kızın ailesinin güzelce öğrenmesi gerek.

Teyzem zaten diyor ki kıza bak ailenle görüşelim oturalım konuşalım usulune göre olsun son dakika haber vermekle olmaz diyor. Ben senin yanındayım diyor kıza ikimizde kadınız sonuçta destekçinim diyor. Hastaneye gidelim bebeği kontrol için olmaz böyle diyor. Bir aileler bilsin düğünü eşyayı konuşalım diyor.

Ama kız hayır diye bağırıyor. Ailemin haberi olmıcak niye diyoruz olmıcak dedim diyor eşya eve sen karışma bile ben yapıcam ben seçicem diyor. Ailem sadece düğüne davet edilcek diyor.
Hastaneye de gitmem ben yalancı mıyım diyor bir şey mi öğrenmek istiyon git oğluna sor diyor.
Ee böyle olunca teyzemde ona ev eşya düğün yapmam ne olduğu belli değil diyor.

Kıza dedi bak 2 hafta daha düşün misafirim ol ama böyle olmaz artık dahada istemezsen ailene ben anlatcam dedi polisse de polisede haber veririm oğlumun varsa cezası ceksin ama bu şartlarda düğün bekleme dedi. ailesi okulu var diye burda biliyor yani kızımızı alı koydu deseler teyzem suclu olcak.

Bu kızın amaç ne acaba

Teyzen haklı falan değil. Kız tek başına hamile kalmadı. Ortada doğacak bir bebek var ve teyzenizin oğlu evlenmek istiyor. Ee sorun ne? Elbette her kız evlenecekse, ev kuralım eşya alalım düğün olsun ister. Sanki bekar olup evlenenler düğün öncesi birşey istemiyor. Gitsinler kızı istesinler, söylemesinler hamile olduğunu.

Ama teyzenin oğlu evlenmek istemiyormuş ki

Back
X