Merhaba hanımlar bugün başıma çok saçma ve kırıcı bir olay geldi. Ben ilkokul öğretmeniyim. Doğuda görev yapıyorum ve sınıfım 50 kişi. Neyse bugün sınıfa bir girdim 3 kız öğrencim ağlıyor gözler kan çanağı olmuş. Ne oldu diye sorunca birinin dedesi vefat etmiş o ağlıyor diye yakın iki arkadaşında ağlamış filan. Ben sınıfla konuştum biraz. İşte bazen büyüklerimizi kaybedebiliriz onlar için yapmamız gereken tek şey dua etmek, ağlayarak kendimizi yıpratmaktan başka bir şey yapmayız falan diye konuştum. Bu öğrencimde çok sessiz içli bi kız. Tam o sırada ezan okununca bende hadi siz dua edin ezan bitene kadar dddim ki bende o sıra hazırlığımı yapayım. Öğrencilerden biri dedi ki öğretmenim sizin için ne dua edelim. Arkadanda bir öğrenci öğretmenime zengin koca ver allahım dedi bende güldüm bide yakışıklı olsun güzelde arabası olsun dedim. Bilerek dedim ortam neşelensin o öğrencim güldü filan hoşuma gitti.Neyse bir diğer ders başka bir öğrenci sürekli açacağıyla oynuyor on defa uyardım kaldır diye en son dayanamadım attım pencereden. Eve bir geldim Veli mesaj atmış ne hakla açacağı atarsınız yarın sizi şikayet edeceğim ne hakla öğrencilere bana zengin koca bulun diye istekte bulunursunuz siz ne biçim öğretmensiniz, ders anlatacağınıza zengin koca istiyorsunuz yazmış. Çok sinir oldum aradım açmadı. Bende ses kaydı attım. Sakin bir ses tonuyla konuştum. İstediğiniz yere şikayet edebilirsiniz , sınıfta öğrencilerimle yaptığım muhabbetin hesabını size verecek değilim dedim ve açacağı niçin attığımı açıkladım. Cevap vermemiş sınıf grubundan çıkmış beni de silmiş. Neye uğradığımı şaşırdım cidden. Benim dertlerim bana yetmiyormuş gibi birde bu. Ayrıca bu velinin öğrencisi de 2. Sınıf olmamıza rağmen okuma bilmiyor ve her gün özel olarak ilgileniyorum basen teneffüsümü ayırıyorum. Yani bilmiyorum artık nasıl davranacağımı bu insanlara..