Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç kere daha yazacağım ki o espriyi ben yapmadım. Öğrencisine okuma yazma öğreten, evdeyken bile saatlerce çocuklara etkinlik hazırlayan, 50 kişilik sınıfta her çocuğa zaman ayırmak için bazen gün boyu tuvalete bile gitmeyen biri için çok nankörce bir davranış olur. Şiddet olduğu zaman ayrı. Biri çocuğuma şiddet uygularsa aynı şeylerin fazlasını bende yaparım. Umarım çocuklarınızı da böyle nankör zihniyetinizi aşılamıyorsunuzdur..1. Sinif annesiyim. Ogretmen sinifta zengin koca bulmayla ilgili sig bir espri yapsa milli egitime sikayet ederim. Uslubunuz bir egitimciye yakismamis.
Kimsenin esyasini hicbir gerekceyle atamazsiniz, veli “hayirdir parasini siz mi verdiniz?” Dede verecek cevabiniz olmaz
O duruma getirdiler maalesef. Veli açacağın hesabını sorarken sen teneffüsünü harcayıp akşam evde mesai dışı vaktinde çalışma hazırlıyorsun. İnsan bir süre sonra enayi miyim olayına geliyor. Siz daha gençsiniz, şevkiniz kırılmaz inşallah yıllar içindeBizde demek ki eski öğretmenler gibi dersimizi anlatıp çıkacağız öğretmenim. Ben dersimi anlatır çıkarım paramı alırım öğrenen öğrenir diğerleri de napıyorsa yapsın diyen öğretmenlerimize hak vermek istemezdim ama öyleymiş.
Her öğrenci ailesinin bir aynası işte. Nasıl yetişiyorsa öyle büyüyor. Allah iyi etsin ne diyelimO veliyi buldukB Barista00
Delil yok ne tür bir şikayet yapacaksınız acaba :)
Ayrıca konu sahibi çocuklar dua edin zengin koca bulayım dememiş ki bi cocuk öyle demiş bu da takılmak İÇİN haha yakışıklı da olsun demiş olay bu :) abartılacak bir şey değil.
Ha yerinde olsam bana da zengin koca bul diyenlere ‘ aynen zengin kocalar da beni bekliyordu’ diyorum, konu sahibi de böyle desin bence, meraklıymış gibi gözükmekten kurtulur :)
her sınıfta münasebetsiz öğrenci olur o espiriyi yaptıklarında gülüp geçmek yerine hiç duymamış gibi yapmak en doğrusu olurduÇocuğun eşyasını atmak tabiki disiplin yöntemi değil. Ben zaten haklı bir davranış gösterdim demiyorum. Ama bazen durumlar içinde ki şartlara göre değerlendirilmeli ki zaten Veli bana hocam neden attınız deseydi ben ona gerekli cevabı verirdim dolabımda attığım açacaktan on kutu var belki öğrenciye verecektim zaten. Ama öğrencilerin sınıfta kendi arasında yaptığı bir şakayı bana zengin koca isteyeceğine dersini anlar gibi bir üslupla yazdığından dolayı benim gözümde tamamen değerini kaybetti o Veli. Zaten yarın okula gittiğim gibi durumu müdüre ben anlatacağım ondan önce.
Umarım o Veli öğrencisini sınıftan alır şu an tek istediğim şey bu.her sınıfta münasebetsiz öğrenci olur o espiriyi yaptıklarında gülüp geçmek yerine hiç duymamış gibi yapmak en doğrusu olurduhepimiz öğrenci olduk benim böyle sözlerde gülüp geçen öğretmenim olsa o çocuk daha da cıvıtırdı eminim ...
veli olarak da düşünüyorum ben bunu beklerdim hatta benim çocuğumda sınıfta olan bazı şeyleri anlatıyor öğretmen ne tepki verdi diye soruyorum açıkcası... hem eşyası atılıp hem tuhaf sözler sınıfta konuşulunca haliyle size önyargı oluşmuş olmasıda normal karşılanabilir o zaman
yani dışardan bir göz olarak da bakabilirseniz biraz ...
çok isabet olur çünkü sınıfı geriletiyor öğrenci,diğer çocuklara da haksızlık...Umarım o beli öğrencisini sınıftan alır şu am tek istediğim şey bu.
Her öğrenci ailesinin bir aynası işte. Nasıl yetişiyorsa öyle büyüyor. Allah iyi etsin ne diyelim
Aynen öyle yapmaya çalışacağım gerçektenCanım bak ben de senin gibi çocuklara faydalı olmak isterdim öğretmen olsam ama öyle bi duruma getirdiler ki salla başı al maaşı yapmazsan ihale sana kalıyor. Aman dikkat et kahramanlık yapma. TRT 4 açık öğretim dersi anlatan hocalar gibi ciddi ol kelimelerini seç, teneffüs olunca cık. Yoksa başın çok ağrır. Malesef ki böyle. İdealist olmayı bıraktırdılar bizlere, üzücü ama durum bu.
20 kişilik sınıf varda acaba Veli mi göndermiyor ?Senin bi suçun yok, çocuğunu o kadar düşünen 50 kişilik sınıfa yollamaz, bi şekilde eğitimi için bişiler yapar, evde okuma yazma öğretir.
Çocuklar masum değil anlamazlar demeyin bir insan kötüyse çocukken de kötü hep diyorum.
Sözlerinizi çok dikkatli seçin. Misal artık hepsinin elinde kameralı telefon var bile bile damarınıza basıp videoya çekerler siz cıldırınca 2 like için.
O yüzden sakin olun. Benim tanıdık öğretmen kadına öğrenciler ayağına su şişesi kapağı atıyorlarmış, eskisi gibi değil biliyorlar hocayı dövseler bile hoca döverse suç, şımardıkça şımarıyorlar.
O öğrenciye dikkat edin laflarınızı hemen taşımış, daha da ders dışı muhattap olmayın.
Velisi de silerse silsin sizde silin, şikayet ederse siz de şikayetçi olun delil yok bir şey yok. Ne olacak.
50 kişilik sınıfta eğitim çok olmaz kasmayın, dersi anlatın çıkın.
Yalnız bu durumda işgüzar annesinin suçunu öğrencinizden çıkarmış olmuyor musunuz? Bu ne derece doğru?İnsanların küçüğünden de büyüyüğünden de korkuyorum artık. Üzüldüğüm şey bu öğrenciye okuma yaptırmak için teneffüsümü harcıyordum. Değmez kimseye demek istemiyorum ama bu hayatta kime verici olduysam hep pişmanlık duydum. Haklısınız..
Böyle durumlar inanın ki sadece öğretmenin şevkini kırıyor. Yarın için oyun hazırlıyorken veliden gelen bu mesajla hazırlığımı bırakıp oturdum canım istemedi. Öğrencilerin kendi arasında yaptığı espriye güldüm ve inanın o konuşma 30 saniye bile sürmemiştir. Her öğretmen elinden geleni yapıyordur eminim ama ben zaten kendimce zor bir dönemden geçtiğim için biraz fazla verdim öğrencilere kendimi. Okulda kimse bilsem sınavına yazdırmazken her öğrencimin kaydını kendim yaptım. Her kazanıma uygun materyal hazırlarım. Bir öğrencide olan sorunu çözene kadar rahat etmem. Yani sınıf içinde her anımız kontrollü olamaz. Kısa bir süre değilim orda haftanın beş günü günde 6 ders birlikteyiz ve bu kadar küçük bir şey için böyle büyük tepkiler bana çok yanlış geliyor. Şayet benim çocuğuma yapılsaydı aynı şey ya görmezden gelirdim veya öğretmenine sorardım hocam bir sorun mu oldu diye. Ki öğretmen zengin koca şalası yapmış olsa bile ki yapmadım asla duymazdan gelirdim Güler geçerdim veya çocuğumu uyarırdım yanlış anlamışsındır diye. Yani veliler kimi kimden koruyor bir anlasam.Acacagi atmaniz normal mi sizce? Ben de ogretmenim. Cok sinirlendigim de oluyor ama tutup da bir ogrencinin esyasini atmaya hakkim yok. Ayrica bu davranis cocuga cok yanlis yansir. Kotu bir ornek olmussunuz. Veli hakli. Ben olsam sikayet etmezdim ama sizinle direkt konusup rahatsizligimi belirtirdim.
Diger konusma da cok cok yanlis. Siz kiz ogrencilere ornek olacaksiniz. Soylediginiz seylere dikkat edin. Ortami neselendirmenin binbir yolu var.
Konunuzda hakli bir taraf goremedim.
Velinin yaptığı gereksiz bir olay olmuş. Ama çocukların 50 kişilik sınıfta okumasının sorumlusu nasıl veliler oluyor onu anlayamadım? Konu sahibi doğuda bir ildeymiş zaten,doğuda çoğu ilde özellikle köylerde,ilçelerde doğru düzgün okul yok zaten. Km'lerce yol gidip gelen öğrenciler var okul için. Burada muhatap MEB'dir,öğrencilerin 50 kişilik sınıflarda okumasının sorumluluğuda aynı şekilde MEB'e aittir. Bulundukları ildeki ve ya ilçedeki okul yetersizse,derslikler yetersizse veliler ne yapabilir?Senin bi suçun yok, çocuğunu o kadar düşünen 50 kişilik sınıfa yollamaz, bi şekilde eğitimi için bişiler yapar, evde okuma yazma öğretir.
Çocuklar masum değil anlamazlar demeyin bir insan kötüyse çocukken de kötü hep diyorum.
Sözlerinizi çok dikkatli seçin. Misal artık hepsinin elinde kameralı telefon var bile bile damarınıza basıp videoya çekerler siz cıldırınca 2 like için.
O yüzden sakin olun. Benim tanıdık öğretmen kadına öğrenciler ayağına su şişesi kapağı atıyorlarmış, eskisi gibi değil biliyorlar hocayı dövseler bile hoca döverse suç, şımardıkça şımarıyorlar.
O öğrenciye dikkat edin laflarınızı hemen taşımış, daha da ders dışı muhattap olmayın.
Velisi de silerse silsin sizde silin, şikayet ederse siz de şikayetçi olun delil yok bir şey yok. Ne olacak.
50 kişilik sınıfta eğitim çok olmaz kasmayın, dersi anlatın çıkın.
Ben öğrenciye ders vermeyeceğim demedim ki zaten yine aynı şeyleri yapmaya devam edeceğim ama bu yaşanan olayı da unutmayacağımYalnız bu durumda işgüzar annesinin suçunu öğrencinizden çıkarmış olmuyor musunuz? Bu ne derece doğru?
Yalnız bu durumda işgüzar annesinin suçunu öğrencinizden çıkarmış olmuyor musunuz? Bu ne derece doğru?