• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne diyeyim ben şimdi

Genellikle kayınvalidelerin kurduğu cümleler olduğu için üzerine alınmış kayınvalideniz. Gereksiz bir alınganlık bile olsa ilişkileriniz bu kadar sorunsuzken neden telafi etmeyesiniz ki. Ona herhangi bir gönderme yapmadığınızı, aksine diğer insanlar bu konularda üstünüze gelirken onun desteğine ihtiyacınız olacağını ifade ederseniz hem sorunu çözmüş hem de durumu lehinize çevirmis olursunuz.
Aynen öyle düşünüyorum neden telafi etmeyeyim ki gerek yok böyle bir gerginliğe. Teşekkür ederim yorumunuz için

ya ben yüzüne de söylüyorum bazı seyleri

o senin bakış açın annecim diyor:)

ben cok fedakar bir anneyim diyor mesela

ne yaptın ki oğlun için biz hiçbirsey göremedik diyorum

o senın görememenden kaynaklı yavrum diyor:KK70:

Görümceme bir laf sokuyorum facede , ilk begenı ondan gelıyor:KK70:
Sizin ki ayrı komikmis :KK70:

Hiç uğraşma boşver öyle kalsın. Muhtemelen doğumdan sonra o çok ince düşünceli KV korkunç bir babaanneye dönüşecek:)) mesajı aldığı iyi olmuş:)
Hep öyle diyorlar ya geçenlerde burda bı bayan dedi ki "doğumdan sonra gorucem seni o KVlerin içinden canavar çıkıyor torun olunca" dedi :KK70:

ŞİMDİYE KADAR BİR ALINGANLIK BİR İNCTİME YAPMAMIŞSA , O KADAR NAZİK BİRİ İSE BIRAKINDA O KADAR NAZI GEÇSİN,
ESTRAFULLAH ANNECİĞİM DİYİN, SİZE KESİNLİKLE DEĞİL O LAFLAR,

SENDE ALINGANLIK YAPMIŞSIN, DOĞUMDAN SONRA KAYNANA ÇOK İHTİYACIN OLACAK.
Benim KV çalışıyor ve 13 saat uzakta yaşıyor :)

Genel bi paylasim oldugunu soyle ustune alinmasin bence.ya yanlis anlamayin ama boyle herseyi paylasinca ne oluyor?ne gerek var yani bi de boyle yanlis anlasilmaya acik biseyi

Aman üstüne alındıysa iyi olmuş hiç cevap verme ortaya attım de çık işin içinden lohusa zamanına hazırlık yapmış olmuşsun ne güzel :halay:

gecenlerde annem birinin durumunu kendine yolladıgı resim sanmıstı yok anne öyle dwgil demiştim belkide öyle sandı

Back
X