- Konu Sahibi mahpeyker34
gerçekten karakter sahibi biriymişsin tebrik ediyorum arkadasım seni.o aracı olan arkadasın ki bu saatten sonra asla arkadasın olmasın böyle ş...siz biriymiş ki senınde canını yakıyor pes ya pessss... arkadasım diyip güvenmiceksin kimseye yazıklar olsun yaaa...
adamında gaflet zamanına gelmiş ve söylemiş sanırım yoksa söylemezdi oda vicdan yaptı demekki. benım merak ettiğim bunları sana anlattıktan sonra hala devam etmek istedi mi hanı benı böyle bil felan diye mi anlattı ayrılmak istemeyerek mi konuştu?
ana babanın dularını almışsın canım valla birine basından çevirde sadaka ver. rabbim korumuş seni allahım düşmanımın basına vermesin böyle bişey.
öncelikle tşk ederim ben böyle söylenince şaşırıyorum. bir derdim var bölümünü ara ara takip ederim evli adamla beraberim konularını okumadım sizler böyle söyleyince ben çok şaşırıyorum hangi akla hizmet evli adamla beraber olunur birde bu bu kadar normal mi oldu. hani yapılması gereken bu zaten. evli adam aldatıyorsa yarın senide aldatır demektir bile bile ateşe yürür mü insan. evet normal bişey miş gibi anlattı tepki göstereceğimi düşünmedi yani ya öylemi deyip yarın nerde buluşalım dememi bekledi herhalde. zaten kendi ağzıyla söyledi normal karşılamayacağı mı beklese söylemez di herhalde. amin.