- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet bu !!!Bu mu dert!!!
Düşündüm de, eşinize acidim şu anSen bişey yapma sanırım daha hayırlı :))
Teşekkürler buda bir yorum ne kadar nahoş olsada :)Düşündüm de, eşinize acidim şu an![]()
Aslında zamanlamada bişey yoktu ama işte erkekleri böyle derin sorular aşıyor demek ki :)Durup dururken bunu sorduysanız ve bunu sık tekrarlıyorsanız ondan dolayı tepki göstermiş olabilir bence..
Benim eşim de bana hiç bir sohbet konuşma yokken sorsa hayırdır ne diyorsun derim..
Cevap verilmeyecek bir soru değil ama zamanlama yanlış belki de![]()
Birgün olurda elime bir firsat geçer, KK'nin girişine 'Orgazm olamayanlar giremez'Teşekkürler buda bir yorum ne kadar nahoş olsada :)
Gece 12den sonra aklın oralarda oluyor belliki hadi konumdan sessizce uzaklaş mübarek gün git başka yere sıçraBirgün olurda elime bir firsat geçer, KK'nin girişine 'Orgazm olamayanlar giremez'
yazdiracaģim.
Zira orda tatmin olamayanlar soluğu burda aliyor. Sekil 1a.![]()
Eşim yeni ameliyat oldu evde ilaç kullanıyor oruç tutmuyor :) genel olarak böyle aslında :)Oruç halleri olur böyle şeyler![]()
Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye birşey yaptın mı yoksa hep kendin mi oldun?
![]()
Geçmiş olsun e o zaman Allah kolaylık versin sana her zaman böyleyseEşim yeni ameliyat oldu evde ilaç kullanıyor oruç tutmuyor :) genel olarak böyle aslında :)
AminGeçmiş olsun e o zaman Allah kolaylık versin sana her zaman böyleyse
Pat diye sorulacak soru mu buMerhaba,
5 dk önce aklımdan bişeyler geçirirken eşime bir soru sordum.
"Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye bişey yaptınmı yoksa hep kendinmi oldun?"
Aldığım cvp "ne diyosun sen ya ne biçim sorular soruyosun? Senin sorular beni aşıyor kafanmı güzel ?"