Ne diyosun sen ya? Senin soruların beni aşıyor

Benim hatun yine bir şeylerin altını deşiyor diye düşünüp konuyu yıldırım hızıyla kapatmış :KK48:

Durup dururken bunu sorduysanız ve bunu sık tekrarlıyorsanız ondan dolayı tepki göstermiş olabilir bence..
Benim eşim de bana hiç bir sohbet konuşma yokken sorsa hayırdır ne diyorsun derim..
Cevap verilmeyecek bir soru değil ama zamanlama yanlış belki de :işsiz:

Durup dururken bunu sorduysanız ve bunu sık tekrarlıyorsanız ondan dolayı tepki göstermiş olabilir bence..
Benim eşim de bana hiç bir sohbet konuşma yokken sorsa hayırdır ne diyorsun derim..
Cevap verilmeyecek bir soru değil ama zamanlama yanlış belki de :işsiz:
Aslında zamanlamada bişey yoktu ama işte erkekleri böyle derin sorular aşıyor demek ki :)

Birgün olurda elime bir firsat geçer, KK'nin girişine 'Orgazm olamayanlar giremez'
yazdiracaģim. :KK5:
Zira orda tatmin olamayanlar soluğu burda aliyor. Sekil 1a.:KK69:
Gece 12den sonra aklın oralarda oluyor belliki hadi konumdan sessizce uzaklaş mübarek gün git başka yere sıçra ;)

Sorduğunuz soru bir kadın için zor olmasa da bir erkek için komleks gibi duruyo hele biraz yorgun ve kafası karışıksa algılayamamış ya da tuzak soru olduğunu düşünmüş olabilir. Çok umursamayın:KK25:

Son durum dışarı çıkmıştu sitenin bahçesinden pembe gül koparmış geldi yazık üzüldüm sonra hıyar falan dediğime:D
Bu adam bu kadarda yufka yüreklidir işte :P

beyin bedava diyor.
kapasitem yetmez diyor.
genelde bizimki de kelime dağarcığı kıt olduğu için kızarak söylemeye çalışır kocanızın dediklerini.
erkekler basit ve düz genelde, kahve makinesi gibi jeton at kahveni al.ancak pştluk yaparken zekalarını kullanıyorlar.

Merhaba,
5 dk önce aklımdan bişeyler geçirirken eşime bir soru sordum.
"Hayatında hiç insanlar seni sevsin diye bişey yaptınmı yoksa hep kendinmi oldun?"
Aldığım cvp "ne diyosun sen ya ne biçim sorular soruyosun? Senin sorular beni aşıyor kafanmı güzel ?"
Pat diye sorulacak soru mu bu :KK57: şaşırmış adam tabii :KK70:

Pek sorgulamayan, derinliği olmayan biri sanırım. Yani zamanlama vs. konularını da yorumlarda elemişsiniz zaten. Sohbet edilebilecek bir konu normalde ama açıkça demiş beni aşıyor diye. Verdiği cevaptan zaten genel olarak bu kafada olduğunu anladım. "Kafan mı güzel?" kısmından özellikle :) O laf olmasa tuzak sandı falan derdim ama yok net yaklaşmış bence.
Bilmiyorum düşünmedim hiç desin, düşüneyim bir desin bir dursun düşünsün yine neyse ama direkt "bu ne biçim soru ya" diye girmiş :)

Back
X