insallah,
ama benim icin neyin dogru oldugunu bile sececek durumda degilim ki, heleki söz konusu o olunca
sali gunu son mesajindan sonra birdaha sesi solugu cikmadi, hadi diyelimki geri geldi?! eeee sonra ?! onunla olmayi okadar cok istiyorumki ama bile bile kendimi atesede atamam kigelse bir türlü gelmese bir türlü
Canı istediğin de gelip, canı istediğin de gidecekse niye bekliyorsun hala? onun keyfine göre mi hayat süreceksin.. ''Canım sen keyfine bak ben nede olsa bekliyorum'' der gibi.. Yapma lütfen biz kızların hep kaybeden olması bu yüzden işte.. Göster ona onu önemsesen de önemsemiyormuş gibi dur! Karşısında dim dik dur ki yüzü olması bir daha.. Bir erkek ne olduğunu bi bakışıyla bile belli eder.. Buda çok güzel göstermiş ne olduğunu.. Diyeceksin size göre söylemesi kolay diye.. Hayır.. Bi çoğumuz atlattık böyle konular.. Ama onların keyiflerine göre davranırsak biz ne olacağız? Olacak olan şu: Hep üzülelim, yıpranan, hayatı mahfeden biz olalım.. Eee nede olsa o mutlu hayatına devam ediyor.. Lütfen hepimiz seni düşünüyoruz.. Burada kalbini değil mantığını devreye sok.. Ve kanıtla ona muhtaç olmadığını, onsuz da hayatına devam edebileceğini.. Ve lütfen kızma bize yorumlardan dolayı
yok olurmu neden kizayim, tam tersi... cok sagolun... bene 6 senemi onsuz gecirdim. gelecegim de onsuz gecebilir ama kalbim birtek onda carpti, oda bana bunu yapti. halbuki ilk günden dedim, benim korkularim cok büyük, nolur beni yaniltma diye, büyük büyük konustu ama is ciddiye binince bir haber vermeyi bile cok gördü, neymis utaniyormus... ortadan kayboldu, bir mesajla (oda ben yazdiktan sonra) veda bile etmeden.... bu kadarmi yaaa??
biliyorum gelecek, affet dicek... onun dogru insan olduguna artik inanmiyorum ama yine de aff ederim diye cok korkuyorum...
hem annesi karsi , hem kendisi verdigi sözlerin arkasinda birkere bile durmadi hemen vazgecti...
sözünün eri olmayan biri seni hiç bi zaman mutlu edemez.. hep arada kalırsın.. annesi var sonuçta arada ve seni istemiyo.. ki zaten sevgisine sahip çıkabilen bi adam olsa annesine ''ben seviyorum, istiyorum'' der direk.. hakkında hayırlısı olsun.. ama üzülme..
tatlım sevgisinin arkasında durmayan adam sen haklı olduğunda yarın ailesine seni nasıl savunacak? seni istiyorsa uğraşır. sevmiyorsa da zaten şükretmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?