• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düsünecegimi bilemedim

Kizlar 2 haftadir biriyle gorusuyordum. (Bir arkadasimin vasitasi ile) o benden 12 saat uzaklikta bir sehirde yasiyor. Ilk olarak tabiki telefonda gorustuk yani buraya gelmeden 12 gun boyunca telefonla gorusuyorduk. Dün butun gün boyunca cok guzel vakit gecirdik. Ama bazi hareketleri batti. Komik ama iki de bir yere tükürmesinden irrite oldum. Bugun de gorustuk. Bana, gelmeden once bulundugu sehirden yoresel bir hediye getirecegini soylemisti. Ve getirdi ama dun vermeyi unuttu. Bugun dedim "ya ben unutmusum almayi" diye. Ya ben onu arkadasa verdim dedi. Ben de bozuldum biraz. Asla ondan hediye beklentim yoktu.hem kendi soyledi, hem de dun arabanin bagajindaydi gosterdi, eve giderken alirsin diye. Bugun de boyle soyleyince cok bozuldum.bisey demedim.yine bugun de iki de bir tukurdu yanimda.cok takildim ben bu hareketine.sebebini sordum hatta; yok yara varmista agzinda ondanmis güya. Bir de araba kullanirken sürekli onumuzde giden araclara laf soyluyor soyleniyor falan. Insan azicik kibar olur ya. kufretmedi ama gorusme ilerlediginde kufreder belki bilemiyorum. Kizlar cok mu takiyorum ben? Ben 30, o 35 inde. Cok mu detay dusunuyorum?
Hediye getirecegini soyluyor, hatta alip getirip gosteriyor, ustune bi baskasina mi veriyor :KK57:
Agzi yara ise, bi peçete filan olsun yaninda, ona tukursun kenara cekilip, yerlere tukurmek ne demek, bi de yaninda ozel olarak gorustugu kisi var..

ilk buluşmada yere tüküren adamın ilerleyen yıllarda yapabileceklerini düşünemiyorum :olamaz:
bugün sosyal medyada bir video vardı, aman neyse, insanlar çok iğrenç ya :kızgın:

Hediye getirecegini soyluyor, hatta alip getirip gosteriyor, ustune bi baskasina mi veriyor :KK57:
Agzi yara ise, bi peçete filan olsun yaninda, ona tukursun kenara cekilip, yerlere tukurmek ne demek, bi de yaninda ozel olarak gorustugu kisi var..
Ya alti ustu bi uçuğu vardi. Yani insan yaninda pecete tasir. Ona gizlice tukurur. Ay bi de yanimda kurdan kullandi ya. Dusundukce delircem :(( insan bu kadar mi onemsemez ya

Ya alti ustu bi uçuğu vardi. Yani insan yaninda pecete tasir. Ona gizlice tukurur. Ay bi de yanimda kurdan kullandi ya. Dusundukce delircem :KK43:( insan bu kadar mi onemsemez ya
Ben de hic hoslanmam kurdan olayindan..
Abarttigin bi sey yok, rahatsizsan rahatsizsindir yani..
Koskoca adam, biraz ozenli davransaymis keske..

Magazanin ortasina diskilayan vardi bugunku videoda :olamaz: tukurmenin level atlamisi:eek:

Demeyeydin iyiydi neyse ki diyetteyim. :confused:#

Ya otobuste/ucakta oturuyorsun yaninda burnunu karistiran biri var ne yaparsin.

Ben bu konuyla basa cikamiyorum. Laf soylesem kavgaya donusecek. Yerimi degistirdim daha kotu bir yer verildi. Ucakta sirf bu yuzden usuttum.

Nasil bir tavir koysam bir daha.

Hayir alnimda aklinyolu1 in yaninda burnunuzu karistirabilirsiniz gibi bir mesaj mi var . Anlamiyorum cidden. :confused:

Yaş 30 mu senin? Demek bu yüzden agresif agresif yorumlar yapıp insanların sinirini bozmaya uğraşıyorsun :KK53:
Ne diyeyim,Allah insanın kalbine göre veriyor derler ya bu da öyle birşey olabilir :KK51:

Yaş 30 mu senin? Demek bu yüzden agresif agresif yorumlar yapıp insanların sinirini bozmaya uğraşıyorsun :KK53:
Ne diyeyim,Allah insanın kalbine göre veriyor derler ya bu da öyle birşey olabilir :KK51:
Tatlim heralde heyecanla konu acmami bekledin :) valla helal yani artik ne yorum yapmissam bilmiyorum unutmamissin. Vayy bu kadar kincilik.. sosyal medyada boyleysen gercek hayatta dusunemiyorum. Sen de hamilesin sanirim. Buyuk laflar etme derim ben ;)

Hem bu adamla hem sana bu insanı layık gören arkadaşınla görüşmeyi kes bence. Niye diyeceksin, adamın ne olduğu zaten belli. Belli olmasına diyecek bir şey yok ama arkadaşın nasıl bu hataya düşer de bu kadar kaba adab bilmeyen adamı sana layık görür?

Back
X