- 25 Ağustos 2014
- 21.034
- 50.236
- 798
Hediye getirecegini soyluyor, hatta alip getirip gosteriyor, ustune bi baskasina mi veriyorKizlar 2 haftadir biriyle gorusuyordum. (Bir arkadasimin vasitasi ile) o benden 12 saat uzaklikta bir sehirde yasiyor. Ilk olarak tabiki telefonda gorustuk yani buraya gelmeden 12 gun boyunca telefonla gorusuyorduk. Dün butun gün boyunca cok guzel vakit gecirdik. Ama bazi hareketleri batti. Komik ama iki de bir yere tükürmesinden irrite oldum. Bugun de gorustuk. Bana, gelmeden once bulundugu sehirden yoresel bir hediye getirecegini soylemisti. Ve getirdi ama dun vermeyi unuttu. Bugun dedim "ya ben unutmusum almayi" diye. Ya ben onu arkadasa verdim dedi. Ben de bozuldum biraz. Asla ondan hediye beklentim yoktu.hem kendi soyledi, hem de dun arabanin bagajindaydi gosterdi, eve giderken alirsin diye. Bugun de boyle soyleyince cok bozuldum.bisey demedim.yine bugun de iki de bir tukurdu yanimda.cok takildim ben bu hareketine.sebebini sordum hatta; yok yara varmista agzinda ondanmis güya. Bir de araba kullanirken sürekli onumuzde giden araclara laf soyluyor soyleniyor falan. Insan azicik kibar olur ya. kufretmedi ama gorusme ilerlediginde kufreder belki bilemiyorum. Kizlar cok mu takiyorum ben? Ben 30, o 35 inde. Cok mu detay dusunuyorum?

Agzi yara ise, bi peçete filan olsun yaninda, ona tukursun kenara cekilip, yerlere tukurmek ne demek, bi de yaninda ozel olarak gorustugu kisi var..