• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düsünecegimi bilemedim

Tatlim heralde heyecanla konu acmami bekledin :) valla helal yani artik ne yorum yapmissam bilmiyorum unutmamissin. Vayy bu kadar kincilik.. sosyal medyada boyleysen gercek hayatta dusunemiyorum. Sen de hamilesin sanirim. Buyuk laflar etme derim ben :KK66:

Yok tatlım valla dikkatimi çekti dolaşırken:)
Kinci bir yapım yok,kinci bir yapım olsa yaptığın yorumlar gibi sana dönüş yapardım. Ama malesef saygısız olamıyorum ben :)
Büyük laf etmiş olmuyorum,kendini değiştirmeni tavsiye ediyorum çünkü dikkatimi çekti sürekli birileri ile görüşüyorsun ve hep olumsuz oluyor görüşmelerin. Belki sende sorun var?

Yok tatlım valla dikkatimi çekti dolaşırken:)
Kinci bir yapım yok,kinci bir yapım olsa yaptığın yorumlar gibi sana dönüş yapardım. Ama malesef saygısız olamıyorum ben :)
Büyük laf etmiş olmuyorum,kendini değiştirmeni tavsiye ediyorum çünkü dikkatimi çekti sürekli birileri ile görüşüyorsun ve hep olumsuz oluyor görüşmelerin. Belki sende sorun var?
Su yorumun nedense cok kinci geldi bana. Yorumlarimi girip okursan saygisiz yorumlar yapmadigimi gorursun ama belliki senin istedigin gibi yorum yapmadigimdan unutmamissin beni;) bir de actigim konularin icerigini okursan yani sayet algilayabilirsen benim kendimi degistirmeme gerek kalmadigimi anlayabilirsin. Ama o kapasite var mi sen de bilemedim. Yok gibi..

Su yorumun nedense cok kinci geldi bana. Yorumlarimi girip okursan saygisiz yorumlar yapmadigimi gorursun ama belliki senin istedigin gibi yorum yapmadigimdan unutmamissin beni:KK66: bir de actigim konularin icerigini okursan yani sayet algilayabilirsen benim kendimi degistirmeme gerek kalmadigimi anlayabilirsin. Ama o kapasite var mi sen de bilemedim. Yok gibi..

Her yorum attığında banlandığına göre,demek ki saygıyı aşıyorsun:)
Her görüştüğün insanda bir sorun yaşadığın gibi..

Kizlar 2 haftadir biriyle gorusuyordum. (Bir arkadasimin vasitasi ile) o benden 12 saat uzaklikta bir sehirde yasiyor. Ilk olarak tabiki telefonda gorustuk yani buraya gelmeden 12 gun boyunca telefonla gorusuyorduk. Dün butun gün boyunca cok guzel vakit gecirdik. Ama bazi hareketleri batti. Komik ama iki de bir yere tükürmesinden irrite oldum. Bugun de gorustuk. Bana, gelmeden once bulundugu sehirden yoresel bir hediye getirecegini soylemisti. Ve getirdi ama dun vermeyi unuttu. Bugun dedim "ya ben unutmusum almayi" diye. Ya ben onu arkadasa verdim dedi. Ben de bozuldum biraz. Asla ondan hediye beklentim yoktu.hem kendi soyledi, hem de dun arabanin bagajindaydi gosterdi, eve giderken alirsin diye. Bugun de boyle soyleyince cok bozuldum.bisey demedim.yine bugun de iki de bir tukurdu yanimda.cok takildim ben bu hareketine.sebebini sordum hatta; yok yara varmista agzinda ondanmis güya. Bir de araba kullanirken sürekli onumuzde giden araclara laf soyluyor soyleniyor falan. Insan azicik kibar olur ya. kufretmedi ama gorusme ilerlediginde kufreder belki bilemiyorum. Kizlar cok mu takiyorum ben? Ben 30, o 35 inde. Cok mu detay dusunuyorum?

çok kaba bence simdi bunlari yapan ilerde ne yapar kestirmek cok zor degil. yere tukurmek nedit ya bir bayanin yaninda cok ayip.bir de hediyeyi baskasina verdim demesi aman allahim. uzak dur hayat gecmez

Her yorum attığında banlandığına göre,demek ki saygıyı aşıyorsun:)
Her görüştüğün insanda bir sorun yaşadığın gibi..
Tatlim ya senin hormonlarin hafizani fena etkilemis. Ben her yorum attigimda banlanmiyorum. Banlandigim sayilidir

Tatlim ya senin hormonlarin hafizani fena etkilemis. Ben her yorum attigimda banlanmiyorum. Banlandigim sayilidir

Bana attığın yorumlardan bahsettim zaten:)
Ayrıca her konuşmada her yorumda hormonları neden katıyorsun ki? :)

çok kaba bence simdi bunlari yapan ilerde ne yapar kestirmek cok zor degil. yere tukurmek nedit ya bir bayanin yaninda cok ayip.bir de hediyeyi baskasina verdim demesi aman allahim. uzak dur hayat gecmez
Aynen insan cok cabuk soguyuveriyor. Bundan sonra ince olsa bile ki cok zor ben buz gibi oldum

En sinir oldugum tip yere tukurenler :duduk:hic de abartmiyorsun gicik bi tip o belli

Aynen insan cok cabuk soguyuveriyor. Bundan sonra ince olsa bile ki cok zor ben buz gibi oldum
aynen kibar ince fikirli erkekle dururken odunlar da bize denk gelmesin bir zahmet:))

Neyse dilerim birgün bu güzel duyguları sende yaşarsın..
Ve samimi bir şekilde söylüyorum bu kadar agresif olma. Kısmet işini de zamana bırak 30 yaş çok büyük bir yaş değil kafana takma..
umarım karşına iyi ve seni mutlu edecek birisi çıkar.. :KK68:

Ayy aynenn. Vardi oyle biri cocuk her gorusmeye cicekle geliyordu ama ona da benim icim isinmamisti. Ay ne zormus bu isler
gönül isleri zor umarim istedigin gibi birini bulursun

Hem bu adamla hem sana bu insanı layık gören arkadaşınla görüşmeyi kes bence. Niye diyeceksin, adamın ne olduğu zaten belli. Belli olmasına diyecek bir şey yok ama arkadaşın nasıl bu hataya düşer de bu kadar kaba adab bilmeyen adamı sana layık görür?
Arkadasim direkt tanimiyor. Arkadasimin erkek kardesi vasitasiyla oldu. Cok ovduler aman soyle iyi boyle iyi. Insanligi super falan..cocugun fotosunu gordum olabilir dedim. Telefonda konusurken icim isinmisti. Dun de guzel gecti ama bugun tam bi fiyaskoydu

Siz 30 yasindasiniz diye umutsuz vaka mi saniyor nedir? Ben ne yapsam kabul eder hesabi. Soyle kallavi bi yallah cekin de hangi cayirdan indiyse orda otlasin davar.
Evlenince tabii cesitli huylari cikar birinin ama bari sevgiliyken azcik gorgulu davranir insan. Onh bile beceremeyen salagin teki galiba bu:)

Yere tüküren bir canlı ancak benim için vahşi yaşamda kabul edilebilir.
2 ayaklıda görsem yolumu değiştiririm.
O ne ya öyle!!

Çok olumsuz bir his aldım, tüküren erkeklerden de ayrı hoşlanmam.... sana ait olan bir hediyeyi başkasına vermekte zaten tamamen garip olmuş... yaşı 35 olmasa olgunlaşmamış henüz derdim de.. karakteri buymuş bence uzak dur yol yakınken

Lütfen yaşınıza takılıp yanlış bir karar vermeyin, 30 yaş nedir ki? Kaba saba, medeniyet görmemiş bu adamdan koşarak uzaklaşın derim ben.

Back
X