- Konu Sahibi butterflyelf
-
Sevgilim iş yemeğine gitti. Sen uyu bekleme beni ben geç dönebilirim dedi. Bilirki ben onun sesini duymadan uyuyamam. Vesvese yapmamak için kendimi tuttum hep. Ama telefonu çekmiyor. Biliyorum beni aldatmaz beni çok seviyor ama ben dışarıdakilere güvenmiyorum. Ve ne yazıkki erkek bu yapar mantığına bürünüyorum.
Kafayı yememek için zor duruyorum ne yapıcam ben
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
Onu kendi vicdanıyla bırakın.Aldatmak isterse aldatır,bunu bilemezsiniz ama henüz hiç bir şey bilmiyorken kendinize zehir etmeyin hayatı ve yatın uyuyun derim.
sevgilinizin işi, ordaki pozisyonu nedir bilmiyorum ama bu tarz iş yemeklerine daha öncede gider miydi?
kapalı alanlarda bazen tel çekmeye bilir. sizi şüphelendiren başka bi durum mu var?
yoksa sadece can sıkıntısından mı vesvese yapıyorsunuz ??
durumun müsaitse sen de eşlik et canım.
ama arkadaşın dediği gibi aldatmak isteyen inan her şekilde yapar. ve bi şekilde bunu anlarsın.
güvenmek zorundasın malesef.
Canımcım erkek arkadaşının mesleği nedir bilemiyorum fakat eski çalıştığım şirkette topluca mecburen gitmemiz gereken eğlenceler oluyordu istemesekte gidiyorduk zorla bara gidilirmi maalesef gidiliyor o gürültünün o alkolün içine zorla giriyorduk sen de öyle olduğunu düşün o gürültüde seni duymaması da gayet doğal. Evlenmeyi düşündüğün erkeğe güvenmelisin tamam sevgiline güveniyorsun dışardakilere güvenmiyorsun ama benim sevgilim dünya güzeli gelse yapmaz diyebilmelisin kendine o güvenin oluşmasını sağlamalısın bence.
Şimdi uyu desem de uyuyamazsın biliyorum onun için bekle arasın konuşun içini ferahlat sonra güzel güzel uyursun bir de herşeyi bu kadar takma kendine edersin.
Keşke eşlik edebilsem. Uzaklık var aramızda ne yazıkkiişleri yoluna koyup bende kpss tercihimi onun şehrinde yapıcam ve nişan takıcaz. o zaman kadar beklemek zorundayım benim kendime kızdığım hep bu vesveseyi yapıyorum ve sonunda unutuyorum sanki bu anları hiç yaşamamış sayıyorum beynim resetliyor
canım bırak,zehir etme geceni,onada sana da yazık.alıştırma kendini böyle,çok yıpranırsın rahat ol.
hay Allahım ya, bende ilk mesajda aynı evi paylaşıyorsunuz sandım. ne bileyim beni bekleme yat deyince
aldatacak olsa ruhun duymaz, şurdayım burdayım demez.
iyi geceler canım çok yorgunum erken yatıcam der, alemlere akar
sinerjini beni aldatacak diye ayarlama, bişeyi kırk kere söylersen olurmuş.
kendine güven, rahat ol..
saol arkadaşım yorumun için.
bende çalışma hayatımda yemekli yerlere gittim ama eglencede
ş,mdi konuştuk sana msj ayazarken
ya ben güveniyorumda ah işte şu kilomu atmama laızm tek güvensizliğim ondan
güsellik yönünden değilde zayıflık yönünden kendimi ezik hissediyorum
zayıf olmam lazım bırakmam lazım
ama ben bunları unutup bırakıyorum
sonrada güvensizlik yaşıyorum işte
bende senin bir degisik modeliyim...
sevgilime ulasamazsam cok felaket panik oluyorum..
gecen cumartesi sinemaya gitti bende aksam disardan geldim ulasamadim sonra msj atti
bu kadar gec bitecegini sanmiyordum diye,bana bir gün önceden demisti ama saatini tam konusmamistik
ben o günden beri zehir ediyorum anca bugün iyi olabildik...
bizde uzaktayiz benden ayri birsey yapsin istemiyorum..üniversitedeyken evden cikmazdi sürekli konsurduk,
memlekete gitti yine adamin sosyal hayati sifir oldu arkadaslari bile dedi..7 yildir birlikteyiz 1 ay önce baska bir sehire atandi tabiki sosyal cevresi degisti
ama henüz ben kabullenemedim zehir ediyorum ikimize herseyi...
Özgüven meselesi senin benim gibi hemen hemen her tombulda var maalesef ama erkek arkadaşın seni sevdiği beğendiği için seninle beraber ona karşı güveninin eksikliğini düşünme bile. Zayıf olupta dünya güzeli olupta aldatılan kadın çooooook önemli olan karşı tarafın vicdanı. Üzme kendini olur böyle şeyler ama ilerde eşin olacak adama güvenmeyi öğren yoksa çooook sabahlarsın acabalarla
bende şimdi 2 gün trip yapıcam sonra düzelcek ama nolcak olan bana olcak
ya nie ben düşünüyorum sadece
nie o bu korkuları yaşamıyor
hatta ben aman aklına bişey gelmesn falan uzaktayız die bi tarafımı yırtıyorum resmen
ya ağlıycam resmne yaaa
:2::2::2::2::2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?