Ne düşüneceğimi bilemiyorum :(

butterflyelf

ilk hedef **80 kg
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
1.096
0
66
Ankara
Sevgilim iş yemeğine gitti. Sen uyu bekleme beni ben geç dönebilirim dedi. Bilirki ben onun sesini duymadan uyuyamam. Vesvese yapmamak için kendimi tuttum hep. Ama telefonu çekmiyor. Biliyorum beni aldatmaz beni çok seviyor ama ben dışarıdakilere güvenmiyorum. Ve ne yazıkki erkek bu yapar mantığına bürünüyorum.
Kafayı yememek için zor duruyorum ne yapıcam ben
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:

Onu kendi vicdanıyla bırakın.Aldatmak isterse aldatır,bunu bilemezsiniz ama henüz hiç bir şey bilmiyorken kendinize zehir etmeyin hayatı ve yatın uyuyun derim.

sevgilinizin işi, ordaki pozisyonu nedir bilmiyorum ama bu tarz iş yemeklerine daha öncede gider miydi?
kapalı alanlarda bazen tel çekmeye bilir. sizi şüphelendiren başka bi durum mu var?
yoksa sadece can sıkıntısından mı vesvese yapıyorsunuz ??

Biraz önce ulaşabildim. Dakikada bir ararsam tabiki ulaşırım Kendimi salak güçsüz ve onu kaybetme korkusunu sürekli üzerimde hissediyorum.
Neden böyle olduğunu çok sorguluyorum ve tek şey onu çok sevmem die cevap verirken buluyorum.
Fazla sıkma gider, çok gevşek bırakma yine gider.. Neden ben korkuyorumda o korkmuyor, neden ben korkularımı belli ediyorum o belli etmiyor.
Kafam öyle dolu ki ne düşüneceğimi bilemiyorum

Onu kendi vicdanıyla bırakın.Aldatmak isterse aldatır,bunu bilemezsiniz ama henüz hiç bir şey bilmiyorken kendinize zehir etmeyin hayatı ve yatın uyuyun derim.

Hep öyle yapıyorum hatta bunun konuşmasınıda yapıyoruz. Ama vesveseyi bırakamıyorum. Sesini duyunca kendime geldim ama çok gürültü vardı ve duyamadı beni. Teli kapadı msj attı, dışarı çıkınca ararım die. Beklemekten başka ne yapabilirim ki

işe yeni girdi. istemeyerek gittiğini yorgun olduğunu söyledi. yeni girdiği içinde gitmek zorunda olduğunu belirtti. tüm ekiple birlikte bara mı gidiyorlar sonuçta bunların müdürü bilmem neside orda olacaklarmış. inanmak istiyorum başka çarem var mı? :2::2::2:

durumun müsaitse sen de eşlik et canım.
ama arkadaşın dediği gibi aldatmak isteyen inan her şekilde yapar. ve bi şekilde bunu anlarsın.
güvenmek zorundasın malesef.

durumun müsaitse sen de eşlik et canım.
ama arkadaşın dediği gibi aldatmak isteyen inan her şekilde yapar. ve bi şekilde bunu anlarsın.
güvenmek zorundasın malesef.

Keşke eşlik edebilsem. Uzaklık var aramızda ne yazıkki işleri yoluna koyup bende kpss tercihimi onun şehrinde yapıcam ve nişan takıcaz. o zaman kadar beklemek zorundayım benim kendime kızdığım hep bu vesveseyi yapıyorum ve sonunda unutuyorum sanki bu anları hiç yaşamamış sayıyorum beynim resetliyor

Canımcım erkek arkadaşının mesleği nedir bilemiyorum fakat eski çalıştığım şirkette topluca mecburen gitmemiz gereken eğlenceler oluyordu istemesekte gidiyorduk zorla bara gidilirmi maalesef gidiliyor o gürültünün o alkolün içine zorla giriyorduk sen de öyle olduğunu düşün o gürültüde seni duymaması da gayet doğal. Evlenmeyi düşündüğün erkeğe güvenmelisin tamam sevgiline güveniyorsun dışardakilere güvenmiyorsun ama benim sevgilim dünya güzeli gelse yapmaz diyebilmelisin kendine o güvenin oluşmasını sağlamalısın bence.
Şimdi uyu desem de uyuyamazsın biliyorum onun için bekle arasın konuşun içini ferahlat sonra güzel güzel uyursun bir de herşeyi bu kadar takma kendine edersin.

saol arkadaşım yorumun için.
bende çalışma hayatımda yemekli yerlere gittim ama eglencede
ş,mdi konuştuk sana msj ayazarken
ya ben güveniyorumda ah işte şu kilomu atmama laızm tek güvensizliğim ondan
güsellik yönünden değilde zayıflık yönünden kendimi ezik hissediyorum
zayıf olmam lazım bırakmam lazım
ama ben bunları unutup bırakıyorum
sonrada güvensizlik yaşıyorum işte

hay Allahım ya, bende ilk mesajda aynı evi paylaşıyorsunuz sandım. ne bileyim beni bekleme yat deyince

aldatacak olsa ruhun duymaz, şurdayım burdayım demez.
iyi geceler canım çok yorgunum erken yatıcam der, alemlere akar
sinerjini beni aldatacak diye ayarlama, bişeyi kırk kere söylersen olurmuş.
kendine güven, rahat ol..

bende senin bir degisik modeliyim...

sevgilime ulasamazsam cok felaket panik oluyorum..

gecen cumartesi sinemaya gitti bende aksam disardan geldim ulasamadim sonra msj atti

bu kadar gec bitecegini sanmiyordum diye,bana bir gün önceden demisti ama saatini tam konusmamistik

ben o günden beri zehir ediyorum anca bugün iyi olabildik...

bizde uzaktayiz benden ayri birsey yapsin istemiyorum..üniversitedeyken evden cikmazdi sürekli konsurduk,

memlekete gitti yine adamin sosyal hayati sifir oldu arkadaslari bile dedi..7 yildir birlikteyiz 1 ay önce baska bir sehire atandi tabiki sosyal cevresi degisti

ama henüz ben kabullenemedim zehir ediyorum ikimize herseyi...

Son düzenleme:
kaybetme korkusu yasarsanız kaybedersınız
bıraz rahat olun kendınızı yemenın bır anlamı yok
yapacak olan yapar zaten ki eger yapacaksada zaten gıtsın
su durumda ben bır problem goremedım bosuna uzmeyın kendınızı

evet bide evrene msj yollama var dimi :)
iki ucu .... değnek resmen
kafayı yiycem

Özgüven meselesi senin benim gibi hemen hemen her tombulda var maalesef ama erkek arkadaşın seni sevdiği beğendiği için seninle beraber ona karşı güveninin eksikliğini düşünme bile. Zayıf olupta dünya güzeli olupta aldatılan kadın çooooook önemli olan karşı tarafın vicdanı. Üzme kendini olur böyle şeyler ama ilerde eşin olacak adama güvenmeyi öğren yoksa çooook sabahlarsın acabalarla

bende şimdi 2 gün trip yapıcam sonra düzelcek ama nolcak olan bana olcak
ya nie ben düşünüyorum sadece
nie o bu korkuları yaşamıyor
hatta ben aman aklına bişey gelmesn falan uzaktayız die bi tarafımı yırtıyorum resmen
ya ağlıycam resmne yaaa

:2::2::2::2::2::2:

az sabahlamadım ki zaten cnm arkadaşım ya güveniyorum evet vicdanlı bi adam onuda biliyorum ama bilmiyorum
şuanda ona peki tamam senin istediğin gibi olsun ben uyuyorum sana ii eglenceler die msj atmak istiyorum
ama kendimi biliyorum 1 saat sonra naptın die msj atarım

oda düsünüyordur ama sanirim biz biraz daha farkli düsünüyoruz...

ben bu bir haftada iki gün ciktim hemde hic samimi olmadigim hemde onun tanimadigi arkadasimla

uyuz oldu...bendeki güvensizlik degilde ne cevreye ne ona ama bensiz birseyler yapmasini cekemiyorum...

benden baska kimsesi olmasin istiyorum cok pis bir düsünce,aslinda buna o alistirdi simdi ben bu duruma adapte olamadim...

cocugum atanmadan önce memleketinde bir cikar dolanir eve gelirdi...ama simdi baska sehirde iyi sosyal hayat yapiyor kendine...

kilo demissin kilonu ne takiyorsun zayiflarsin ay benimde kilo vermem lazim..haziran ya da eylülde nisan olacak ay aklima geldi :))

en iyisi eylülde nisan olsun zaman kazanayim..kilonu takma bebis,ben sevgilimle hayatta olmazdim yani hic görsellik olarak bana hitap etmiyordu...

hatta ablam ilk gördü bu neeee dedi ama ben cok sevdim dünyada ondan güzeli yok...görsellik gelir gecer ama insanlik önemli oda icini sevmistir,yüzünü sevmisitir kiloyu düsünme ama verelim

tabiki bende dahilll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…