- 14 Ekim 2020
- 2.319
- 2.058
- 53
- Konu Sahibi bilmiyorumartik
-
O adamin karisi buna bisey dese , kocana sahip ciksaydin da der bu .Söylemişsin ya neden boşandığını..!sormuşsun bişeyler işte aldın cevabını ne oldu zoruna mı gitti doğruları söylemem ne yapmamı bekliyordun seni takdir etmemi falan mı ..?yada sen ne yazdığının farkında olmayacak kadar iyi değil misin ?mesela..!
Kesin öyle der o potansiyel var belli ki.!ya gerçekten deli oluyorum ben buraya yazıyorlar yüzleri kızarmadan birde takdir etmemizi bekliyorlar ne günlere kaldık..O adamin karisi buna bisey dese , kocana sahip ciksaydin da der bu .
Söylemişsin ya neden boşandığını..!sormuşsun bişeyler işte aldın cevabını ne oldu zoruna mı gitti doğruları söylemem ne yapmamı bekliyordun seni takdir etmemi falan mı ..?yada sen ne yazdığının farkında olmayacak kadar iyi
Ista bu kadar da yuzsuzsun.Kocan senden kurtulmus , adami boyn
Neyse, sakinim yazmicam getis
Söylemişsin ya neden boşandığını..!sormuşsun bişeyler işte aldın cevabını ne oldu zoruna mı gitti doğruları söylemem ne yapmamı bekliyordun seni takdir etmemi falan mı ..?yada sen ne yazdığının farkında olmayacak kadar iyi değil misin ?
O senin tarzindir kesinO adamin karisi buna bisey dese , kocana sahip ciksaydin da der bu .
Kendi kini nefretini kusma yeri deyil canim takdir edilecek bi durim yok zaten oyle bi iddiamda yok hadini asmaKesin öyle der o potansiyel var belli ki.!ya gerçekten deli oluyorum ben buraya yazıyorlar yüzleri kızarmadan birde takdir etmemizi bekliyorlar ne günlere kaldık..
Benim kinim sizin gibilere kaç ailenin yuvası yıkılıyor biliyo musun sen.. kendini o adamın karısının yerine koy aldatılmak için mi evlendi gelsin eski aşkı yuvamı yıksın diye mi evlendi beni ne olarak gör biliyo musun?..o hiç bişeyden haberi olmayan kadının sesi olarak gör...!!sen haddini aşma yeterince aşmışsın zaten...!Kendi kini nefretini kusma yeri deyil canim takdir edilecek bi durim yok zaten oyle bi iddiamda yok hadini asma
Cok acilar yasamis bi tanidigimiz vardi, derdiki , boyleleri icin, o.... adamin al... kalkarda ,tùù pe...k diye yuzune tukururmus.Allah islah etsin.Kesin öyle der o potansiyel var belli ki.!ya gerçekten deli oluyorum ben buraya yazıyorlar yüzleri kızarmadan birde takdir etmemizi bekliyorlar ne günlere kaldık..
Hele hasbama bak.O senin tarzindir kesin
Tarzin uslubun bu senin yapacak bisey yokHele hasbama bak.Adami boynuzlayan sen,baska adamin altina nikahsiz yatan sen, cocuklarindan utanmayan, Allah tan korkmayan kuldan utanmayan sen.Tarzzda benim tarzim mis hic gulesim yoktu.Senin gibiler adamin altindan kalkar ,tuh pezevenk diye yuzune tukururmus.Yaptiklarin guzel see ,dogruysa kendini gizlemeden burda bize degil, cik cevrene anlat yasadiklarini. Dogurda , nufusuna aldir cocugu ,2gr aklin varsa , onuda burda bize laf sokmaya ugrasmakla yeme anam , kendine lazim olur
Cok daha farkli tarzdada konusabiliyorum,saygili ve kibarda olabiliyorum ama senin yazdigin cevaba gore de bu tarzi kullaniyorum .Senin yasadigin hayata ve bana yazdigin cevap tarzina uygun olan buydu ,hic kusura bakma.O adamin karisinin ahi tutacak seni zaten.Yuva yikanin yuvasi olmazmis.Bunuda hatirlatmak isterim.Emin ol , o sevgili mùsvettesi adamin dedigi gibide bir esi yoktur.Seni zaten cok zor gunler bekliyor, hadi gulum, daha fazla kotu yazmak zorunda birakma beni.Tarzin uslubun bu senin yapacak bisey yok
Giremedim iki gündür engellenmişim sanırım söylediklerinde çok haklısınHele hasbama bak.Adami boynuzlayan sen,baska adamin altina nikahsiz yatan sen, cocuklarindan utanmayan, Allah tan korkmayan kuldan utanmayan sen.Tarzzda benim tarzim mis hic gulesim yoktu.Senin gibiler adamin altindan kalkar ,tuh pezevenk diye yuzune tukururmus.Yaptiklarin guzel see ,dogruysa kendini gizlemeden burda bize degil, cik cevrene anlat yasadiklarini. Dogurda , nufusuna aldir cocugu ,2gr aklin varsa , onuda burda bize laf sokmaya ugrasmakla yeme anam , kendine lazim olur
Sinirlenmiş olabilirim en nihayetinde insanım, sizin de beni uyarırken kullandığınız uslup daha baska mavide bi terbiyesizlik. Ben o cocuklara uzuldum kendimi tutamadim benim ailemde de malesef aldatmalar yasandigi icin hassasim bu konuya. size ne denir inanin bilmiyorum basiniza gelirse siz Farkli renkte terbiyesizlik yapmaz öpersiniz olur mu. midem bulandi malesef.Eleştirirkende üslubunuzu bozmayın. Sizinki de farklı renkte terbiyesizlik.
Yahu ne kin kusayim? sizi tanimiyorum ki. olaylarin bu seklini daha acik ve aci gorurseniz etkilenip dusunursunuz diye dusundum. sinirlenmisim yazmisim masallah en cok bana kizilmis konuda :)tesekur ederim elestiriye acik bi konu oldugunu biliyorum.....ama insanlar kinleri kusmak ihtiyaci hissediyor galiba
Verdiginiz cevaplari da okudum, ceza almisim sizin yuzunuzden cunku.Tarzin uslubun bu senin yapacak bisey yok
Aynen Arkadasim, birde uste cikmasina dayanamadim,kendini gormeden ,senin tarzin o deyince dayanamadim.Bende uslub cezasi aldim ogun,ama hicde onemli degil.Allah boyle insanlardan korusun ,cikarmasin karsimiza.Verdiginiz cevaplari da okudum, ceza almisim sizin yuzunuzden cunku.
Benim hatam, sizde utanma olsa bunlari yapmazdiniz zaten, hata kula özgüdür Allah dusurmesin yapilir ama siz utanmiyorsunuz ki. Gurur duyuyorsunuz sanki yasadiklarinizdan. Allah cikarmasin karsimiza sizin gibileri.Ben utandim uslubum yuzunden ceza da aldm. Kendimden ve diger arkadaslardan ozur dileyerek cikiyorum konudan...
Aynı cezayı bende aldım malesefAynen Arkadasim, birde uste cikmasina dayanamadim,kendini gormeden ,senin tarzin o deyince dayanamadim.Bende uslub cezasi aldim ogun,ama hicde onemli degil.Allah boyle insanlardan korusun ,cikarmasin karsimiza.
Aman, bowser kuzum.Aynı cezayı bende aldım malesef
Valla değerlendirecek bişey yok tipik erkek. Erkekler düzenlerini kolay kolay yıkamaz. Hata etmişsiniz oraya girmenin anlamı yok. Çocuk konusunda sizi yalnız bırakan bir adamdan artık adam olmaz size gelse bile bu saatten sonra mutlu olamazsınız. Ailenizle konuşun derim .Lutfen yargilamadan yorum yaparsaniz cok sevinirim gercek ne dusunecegimi bilmiyorum. Ben 18 yasindayken biriyle tanistim ve cok asik olduk birbirmize aileler istemeyince ikimizde cok uzulduk hastalandik resmen ama olmadi. o gunden sonra hic gorusmedik taaaa ki aradan 17 yil gecene kadar ve tabiki ben evli o evli coluk cocuk var ikimizinde. Oturup bi kahve icelim dedik ve ne olduysa olan o gunden sonra oldu. Ikimizde mutsuzduk ikimizde gorucu usulu evlilik yapmisiz ben esimden ara ara siddet goruyordum o da esini sevmedigini ve mutlu olmadigini bu yuzden evde hep soguk savas oldugunu felan soyledi. Ve suan biz 5 yildir birlikteyiz ve o arada ben bosandim tabiki onunla birlikte mutlu olmak icin ve kendisi bana herzaman ben hazirim biz birimizin hakkiydik zaten diyerek bu yola ciktik. Sonuc ben ayrildim ve o yan cizdi ilk baslarda bana yapamiyorum cocuklarim kizlarimi birakamam dedi sonra onlar buyusun o zaman bosanacam dedi ama kesin bosanacam ama simdi deyil cocuklar buyunce diyor. Ve ben bu arada ondan hamile oldugumu ogrendim. Bunu soyledigimde onun tepkisi soylediydi ya aldiririz simdi mumkun deyil yada dogur simdilik kimse benden oldgunu bilmesin oldu. Ve tabi boyle bisey mumkun deyil zaten basli basina yanlisin icindeyim ve daha fazla kaldiramadim bahanelerini soylediklerini ve tartisma cikti ona serefsizsin karaktersizsin deyip ( buna bende dahilim kendimle asla gurur duymuyorum) ondan ayrildim. artik tamamen bittsin eger gelirse bosanip gelsin yoksa yok. size sormak ve sizin dusunceleriniz neler inanin cok merak ediyorum. ilk askim olmasa zamaninda cok sevmeseydim inan boyle bi isin icine girmezdim. Peki siz bunun bu tuttumunu nasil degerlendiriyorusunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?