ne dusunecegimi bilmiyorum

O adamin karisi buna bisey dese , kocana sahip ciksaydin da der bu .

O adamin karisi buna bisey dese , kocana sahip ciksaydin da der bu .
O senin tarzindir kesin

Kendi kini nefretini kusma yeri deyil canim takdir edilecek bi durim yok zaten oyle bi iddiamda yok hadini asma
Benim kinim sizin gibilere kaç ailenin yuvası yıkılıyor biliyo musun sen.. kendini o adamın karısının yerine koy aldatılmak için mi evlendi gelsin eski aşkı yuvamı yıksın diye mi evlendi beni ne olarak gör biliyo musun?..o hiç bişeyden haberi olmayan kadının sesi olarak gör...!!sen haddini aşma yeterince aşmışsın zaten...!

Kesin öyle der o potansiyel var belli ki.!ya gerçekten deli oluyorum ben buraya yazıyorlar yüzleri kızarmadan birde takdir etmemizi bekliyorlar ne günlere kaldık..
Cok acilar yasamis bi tanidigimiz vardi, derdiki , boyleleri icin, o.... adamin al... kalkarda ,tùù pe...k diye yuzune tukururmus.Allah islah etsin.

O senin tarzindir kesin
Hele hasbama bak.Adami boynuzlayan sen,baska adamin altina nikahsiz yatan sen, cocuklarindan utanmayan, Allah tan korkmayan kuldan utanmayan sen.Tarzzda benim tarzim mishic gulesim yoktu.Senin gibiler adamin altindan kalkar ,tuh pezevenk diye yuzune tukururmus.Yaptiklarin guzel see ,dogruysa kendini gizlemeden burda bize degil, cik cevrene anlat yasadiklarini.Dogurda , nufusuna aldir cocugu ,2gr aklin varsa , onuda burda bize laf sokmaya ugrasmakla yeme anam , kendine lazim olur

Tarzin uslubun bu senin yapacak bisey yok

Cok daha farkli tarzdada konusabiliyorum,saygili ve kibarda olabiliyorum ama senin yazdigin cevaba gore de bu tarzi kullaniyorum .Senin yasadigin hayata ve bana yazdigin cevap tarzina uygun olan buydu ,hic kusura bakma.O adamin karisinin ahi tutacak seni zaten.Yuva yikanin yuvasi olmazmis.Bunuda hatirlatmak isterim.Emin ol , o sevgili mùsvettesi adamin dedigi gibide bir esi yoktur.Seni zaten cok zor gunler bekliyor, hadi gulum, daha fazla kotu yazmak zorunda birakma beni.

Adam size kızlarım yüzünden boşanamam daha çok küçükler demiş siz onun yüzünden bebeğinize kiymişsiniz yani aşk hayatınız hakkında yorum bile yapmak istemiyorum ama annelikte iyi değilsiniz bence.

Giremedim iki gündür engellenmişim sanırım söylediklerinde çok haklısın

Eleştirirkende üslubunuzu bozmayın. Sizinki de farklı renkte terbiyesizlik.
Sinirlenmiş olabilirim en nihayetinde insanım, sizin de beni uyarırken kullandığınız uslup daha baska mavide bi terbiyesizlik. Ben o cocuklara uzuldum kendimi tutamadim benim ailemde de malesef aldatmalar yasandigi icin hassasim bu konuya. size ne denir inanin bilmiyorum basiniza gelirse siz Farkli renkte terbiyesizlik yapmaz öpersiniz olur mu. midem bulandi malesef.

tesekur ederim elestiriye acik bi konu oldugunu biliyorum.....ama insanlar kinleri kusmak ihtiyaci hissediyor galiba
Yahu ne kin kusayim? sizi tanimiyorum ki. olaylarin bu seklini daha acik ve aci gorurseniz etkilenip dusunursunuz diye dusundum. sinirlenmisim yazmisim masallah en cok bana kizilmis konuda :)
bence yaptiginiz yanlis... o kadar olay anlatilmis madalya mi vermeliydim olayda cocuklar da var... bir sey demiyorum cidden. umarim duzelir durumlariniz.

Verdiginiz cevaplari da okudum, ceza almisim sizin yuzunuzden cunku.
Benim hatam, sizde utanma olsa bunlari yapmazdiniz zaten, hata kula özgüdür Allah dusurmesin yapilir ama siz utanmiyorsunuz ki. Gurur duyuyorsunuz sanki yasadiklarinizdan. Allah cikarmasin karsimiza sizin gibileri.Ben utandim uslubum yuzunden ceza da aldm. Kendimden ve diger arkadaslardan ozur dileyerek cikiyorum konudan...

Aynen Arkadasim, birde uste cikmasina dayanamadim,kendini gormeden ,senin tarzin o deyince dayanamadim.Bende uslub cezasi aldim ogun,ama hicde onemli degil.Allah boyle insanlardan korusun ,cikarmasin karsimiza.

Valla değerlendirecek bişey yok tipik erkek. Erkekler düzenlerini kolay kolay yıkamaz. Hata etmişsiniz oraya girmenin anlamı yok. Çocuk konusunda sizi yalnız bırakan bir adamdan artık adam olmaz size gelse bile bu saatten sonra mutlu olamazsınız. Ailenizle konuşun derim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…