Merhaba 6 aylık evliyim Düğünüm esnasında eşimin ailesi bize destek oldu Düğünümüzü yaptılar Takılarını ne az ne çok gerektiği kadar taktılar Düğün bittikten sonra kayınvalidem küçük altınların yarısı ve paralar bizde kalsın demiş Borçlara verelim demiş onları zaten bana değil misafirler onlara verdiği için ben de olur dedim Masraf çok oldu onlarda kalsın dedim Evimizin eşyalarının da yatakodası hariç onlar aldı Eşimin babası seneler önce TOKi den 2 tane ev almış Bu evlerden birini evlenmeden önce eşim 3-4 yıl ödedi Geçen ay çok sıkışmış Eşim de son kalan 5 bin borcu kredi çekip verdi Bana hiç sorma gereği bile duymadı Eşimin bir de abisi var Doğru düzgün işi yok Sürekli ailesi ona destek olmak istiyor Eşimi de gözetiyorlar ama ona her yıl toplu para gidiyor Şimdi de evi satıp yarı yarıya paylaştıracaklarmış Evin değeri 100 bin Zaten son çektiğimiz krediyle birlikte 30 binini eşim ödedi Abi hiçbir şey yapmadan evin yarısını alıyor Başka şeylerde de böyle Sizce ne düşünmeliyim Bizmiyiz enayi olan yoksa karışmamak mı doğru olan ? Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum