• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne düşüneceğimi şaşırmış durumdayım:(

Annenin sölediklerini sölemeseydin keşke kaana. Anneni ikna etseydin bi şekilde.. bence kaan haklı yani... kendine güvenmeden nasıl çıkıcak ailenin karşısına?

onada hak veriyorum tabi ne şekilde çıkıca sorularda cevapsız kalıcak zorlanıcak haliyle.
anneme dedim anne daha işi gücü yok nereye geliyor dedim oda onun sorunu bir an önce iş bulsun o zaman madem seviyor dedi
canım bende ppatladım ama bir yerde sürekli üstüme gelinince sölemek zounda kaldım

annen çok aceleci kendini zor durumda bırakmışsın
erkek arkadaşına yansıtacağına annene daha bunun için erken olduğunu
söyleyebilirdin
illa iş ciddiye binsin merakı nedir anlamam

söledim canım ama iş onda bitiyor dedi iş bulmak kolay mı sanıyorsun dedim

lale arkadaşıma katılıyorum canım
annende kendince düşüncesinde haklı
daha gelenekçi düşünüyor olabilir
saygı duymak gerek

tabi haklı ama benide düşünmeli diye düşünüyorum

çookk gençsinizzzz sakın sakın sakınnnn

ayrıca o kendine guvenebiliyomu sana bakabilecekmi ? acelesi neymiş ? ne var yani sürekli görüşemiyorusnuz ne olmuş beklesin seven adam bekler senede ikşi yada üç kere görüşenler var onlar aşık değilmi sevmiyomu?

valla kaan daha çocuk büyüsün öle gelsinn

bend ebunu merak ediyorum öle olsaydık sanırım çoktan biterdi zaten sölüyor birikim yapmamız lazım diyor kendi evimiz olmalı allah gstermesin sen veya ben işten çıktığımızda bir kişinin maaşı yetmez diyor mantıklı konuşuyor ama bu buluşma konusunda çileden çıkartıyor beni

Aileler öğrenince biraz daha rahat gezip dolaşabilmek için sözü hızlandırıyorlar sanırım...

evet bunu dedi sevgilim birbirimize gider geliriz dedi

birikim yapmak da istiyor bir işe girebilse ev almak istiyor,kirada oturmak istemediğini söledi

izin alma konusunda abim delidir biraz sevgilimle görse öldürür yani öle biri annemde bundan korkuyor işte o yüzden izinn vermiyor haftasonu çıktığımda abim çıkmadan evden ben çıkamıyorum ve arkadaş çevresi çok geniş olduğundan annem bunları söylüyor malesef:(
evlilik için sadece aşkın yeterli olmadığını biliyoruz aşk biryerde bitiyor ama arammızda evlilik için sevgi,saygı,hoşgörü yeterlidir bence
yanlış mı düşünüyorum acaba?

evi geçindirebilicek maddi gücünüzde olması gerek
kimseden yardım almadan geçindirebilmelisiniz..
aksi halde sıkıntı olur..

Sen 15 ayda bu çocuğu askerde bekledin toplamdada 1.5 yıldır beraberiz demişsin cnm bence biraz daha tanıyın birbirinizi ki yaşınız çok genç.. aceleye getirmeye de gerek yok.. sevgilin anlayışlı olmalı bence 3 saat yerine 4 saat görüşmek için bu kadar stres yaşamaya gerek yok..erkek arkadaşın işsiz olarak tabiki nasıl gelip istesin o konuda haklı ama senin ailen de böyle düşünüyorsa saygı duyup beklemek anlayışlı olmak zorunda

evi geçindirebilicek maddi gücünüzde olması gerek
kimseden yardım almadan geçindirebilmelisiniz..
aksi halde sıkıntı olur..

ben zaten çalışıyorum oda işe girse durum belkide çözülücek canım.
evliliklerde ne büyük sorun zaten maddi güç.
sevgilimle konuştuğumuzda zaten hemen evlilik olmamasını , 1-1,5 sene nişanlı kalınıp öyle evlenmemiz gerektiğini konuştuk.

senide düşünmeli tabii
vallahi ortak noktayı bulmak zorundasınız
dışarıda buluşmaya razı değil diye anneni kırma
ama
anneni istesin ler o zaman demesi yanlış bence
çünki bu kişiye geçicimi kalıcımı duygular besliyorsun iyice anlamalısın

Sen 15 ayda bu çocuğu askerde bekledin toplamdada 1.5 yıldır beraberiz demişsin cnm bence biraz daha tanıyın birbirinizi ki yaşınız çok genç.. aceleye getirmeye de gerek yok.. sevgilin anlayışlı olmalı bence 3 saat yerine 4 saat görüşmek için bu kadar stres yaşamaya gerek yok..erkek arkadaşın işsiz olarak tabiki nasıl gelip istesin o konuda haklı ama senin ailen de böyle düşünüyorsa saygı duyup beklemek anlayışlı olmak zorunda

zaten biz görüşüp daha iyi tanımk istiyoruz ama annem işte izin vermiyor canım yoksa benim için erkendi en azından kendine gelsin,bir iş bulsun bikaç ay çalışsın o işte çalışıp çalışmıcağına karar verirsin ve ondan sonra ailler devreye girsin istiyordum ama olmadı ve şu anda bile mutsuzum ben ama sevgilimde anlamıyor beni .ailemde anlamıyor:14:

burcum ne olmuş gene ee kaan demiyor muydu söyle babana diye söyleyince söz falan olacağının farkında değilmi bu çocuk çözemedim valla kaanı ben canım

ben zaten çalışıyorum oda işe girse durum belkide çözülücek canım.
evliliklerde ne büyük sorun zaten maddi güç.
sevgilimle konuştuğumuzda zaten hemen evlilik olmamasını , 1-1,5 sene nişanlı kalınıp öyle evlenmemiz gerektiğini konuştuk.

1-1,5 sene nişanlılık çok uzun bence... kendisini maddi anlamda toparlasın.. birbirinizi gerçekten ömür boyu isteyip istemediğinize karar verin. bu karardan sonra ailenle tanıştır. onunda işi olsunki babanın karşısına geçtiğinde kendine güveni olsun.

zaten biz görüşüp daha iyi tanımk istiyoruz ama annem işte izin vermiyor canım yoksa benim için erkendi en azından kendine gelsin,bir iş bulsun bikaç ay çalışsın o işte çalışıp çalışmıcağına karar verirsin ve ondan sonra ailler devreye girsin istiyordum ama olmadı ve şu anda bile mutsuzum ben ama sevgilimde anlamıyor beni .ailemde anlamıyor:14:

Annenize ayrıldığınızı söyleyin bari bu kadar karışmasın..
Gizli gizli görüşün bari...
Hiç de sevmem şu yalan dolan işleri ama sanırım siz annenize söylemekle de acele etmişsiniz..

senide düşünmeli tabii
vallahi ortak noktayı bulmak zorundasınız
dışarıda buluşmaya razı değil diye anneni kırma
ama
anneni istesin ler o zaman demesi yanlış bence
çünki bu kişiye geçicimi kalıcımı duygular besliyorsun iyice anlamalısın

çok zor canım çok.benim başımda abim olduğu müddetçe böyle olucak
sevgilimde bu ilişki annenin yüzünden biter söliyim diyor.
ben hemen kalkıp evlenmek istemiyordum benm istediğim o işe girsin bikaç zaman çalışsın sonra aileler sokalım işi remiyete dökelim diye istiyordum ama ne annem ne de ablam hiçbiri destek değil bana.en büyük sorunumuz BULUŞMA ondan hariç kafa yapımız uyuyor,her konuda anlaşıyoz ama birte bu konuda tartışma çıkıyor.:14:

1-1,5 sene nişanlılık neden uzun dersen eğer ; ailen baskı yapmaya başlayacak... aileler herşeyin içine giricek ve sorunlar çıkıcak. bu olmayabilirde ama oluyo genelde.. o yüzden birçok şer hazır olduğunda nişanlanınki , evliliği çok uzatmamış olursunuz.. ama önce iş.. aşk karın doyurmaaaaaz..

burcum ne olmuş gene ee kaan demiyor muydu söyle babana diye söyleyince söz falan olacağının farkında değilmi bu çocuk çözemedim valla kaanı ben canım

canım zaten diyordu ama o konu kapanmıştı pazar günü ailler tanışması denildi onun annes benim annem felan annem azı olmadı bu duruma malesef yokosa razı olsaydı işler güzel gidicekti.belkide:(
zaten diyor ailler tanışınca iş söze geliyor diyor eee dedim bişey demiyor hazır değil misin istemiyor muusn beni,sözlenmek mi istemiyorsun diyorum diyorum istemesem ben niye sana bu fikri söliyim diyor.

annene karsı biraz daha anlayışlı olması lazım sonucta sen onun gibi deilsin sonucta bayansın ve annende yanlışlardan korkuyodur.. işsizse acele etme bence gerçekten söz nişan olduktan sonra herşey maddiyata bakıo..

Erkek arkadaşınız kendince haklı bence.
Bu durumda çıkamam karşılarına diyor,daha ne yapsın çocuk..
Seni annesiyle tanıştırmak istemesi de aslında sana değer verdiğini gösterir
ama anneleri de işin içine sokarak biraz problem yaratmışsınız.
henüz yaşınız genç.
evlilik ciddi bir karar.öyle hemen söz vs olaylarına girmeyin derim.
anne biraz geleneksel yapıda,elbet kötülüğümüzü istemez anneler
bu duruma iki tarafı da idare etmek size düşüyor
bence annenize artık bu konuyu pek açmayın
gün gelir 1 saat vaktiniz olur,gün gelir 3 saat,üstüne gitmeyin
yetineceksiniz bir şekilde.
her şey yoluna girene kadar iki tarafı da idare etmekten başka çare yok
bu arada da birbirinizi çoookkkk iyi tanımaya çalışın ve
sakın sakın acele etmeyin..

Ben iki tarafa da anlam veremedim, neden hemen başgöz etmek sen ve erkek arkadaşın bir anlaşın iyice işinizi gücünüzü yolunuza koyun. Annen dışarı çıkmana izin vermiyorsa erkek arkadaşın bunu anlayışla karşılamalı diye düşünüyorum. İsteme olacaksa annen neden dışarda görüşecek, evine davet ediyor işde gelsinler tanışın konuşun ailecek. Sen söyle çekinmesin babandan:27:

1-1,5 sene nişanlılık çok uzun bence... kendisini maddi anlamda toparlasın.. birbirinizi gerçekten ömür boyu isteyip istemediğinize karar verin. bu karardan sonra ailenle tanıştır. onunda işi olsunki babanın karşısına geçtiğinde kendine güveni olsun.

evet çok sorunlar yaanıyor aileler giriyor araya bozulabilyorda okuyorum,duyuyorum ama işte sadece buluşma durumu olmadığından ailleler bilsin ben rahatlıyıjm diyor annem ne bilim anlamadımki artık iice kafayı yedm yani
kaanda öyle diyor baban beni soru yamuruna tutucak bense çalışmıyorum dicem bu şekilde ailenin karşısına çıkamam ben dedi haklı tabi .bana ben seninle evlenmk istiyorum dedi herşeyimiz uyuyor dedi

Annenize ayrıldığınızı söyleyin bari bu kadar karışmasın..
Gizli gizli görüşün bari...
Hiç de sevmem şu yalan dolan işleri ama sanırım siz annenize söylemekle de acele etmişsiniz..

iş çıkışı olsa ablamla aynı yerde çalıştığımdan beraber gidiop geliyoruz olmuyor.
yani dürüst açık açık sölüyorum yinede olmuyor:(
sölesemde birşey değişmicekki herhaftasonu buluşmak istiek ee bend eherhaftasonu dışarı çıkamıcam yine sorunlar yaşıcaz
babamın bile dikkatini çekmiş bu kız niye herhafta sonu dışarı çıkıyor erkek arkadaşı mı var demiş

hadi diyelim geldiler seni istemeye,baban sorduğunda erkek arkadaşına ne is yapıyorsun diye ne cevap verecek erkek arkadasın?susacak mı?baban demiyecek mı 'işsiz güçsüz adam mı getirdin benim karşıma' diye?
bence acele ediyorsunuz..
artı ailen eğer senin gezmene izin vermiyorsa buna erkek arkadasinın saygı duyması lazım..saygı duymak zorunda..onlar senin ailen..yaptıkları ama doğru ama değil..önemli olan bu değil..
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın da..

Erkek arkadaşınız kendince haklı bence.
Bu durumda çıkamam karşılarına diyor,daha ne yapsın çocuk..
Seni annesiyle tanıştırmak istemesi de aslında sana değer verdiğini gösterir
ama anneleri de işin içine sokarak biraz problem yaratmışsınız.
henüz yaşınız genç.
evlilik ciddi bir karar.öyle hemen söz vs olaylarına girmeyin derim.
anne biraz geleneksel yapıda,elbet kötülüğümüzü istemez anneler
bu duruma iki tarafı da idare etmek size düşüyor
bence annenize artık bu konuyu pek açmayın
gün gelir 1 saat vaktiniz olur,gün gelir 3 saat,üstüne gitmeyin
yetineceksiniz bir şekilde.
her şey yoluna girene kadar iki tarafı da idare etmekten başka çare yok
bu arada da birbirinizi çoookkkk iyi tanımaya çalışın ve
sakın sakın acele etmeyin..

bunları bend ebiliyorum ama işte olmuyor sadece büyük sorun buluşamama
sevgilim diyor ekonmik özgürlüğünü aldın eline karışmamalrı lazım sana sonuçta 20 yaşındasın kararlar alabilcek yaştasın diyor bir haftasonun bunada karışmamalılar haftanın 5 günü çalışıyorsun sonuçta diyor.
abimin göremiceği yerlere gidiyoruz ama annen niye hala sorun çıkartıyor anlamıyorumki diyor.
artıkk suuscam üstünede düşmücem bu konunun eğerki sevgilimde annesiyle tanışmam için teklif ederse gitmel miim sizce hem annemle tnıştığında seni daha çok sevecektir diyor.

hadi diyelim geldiler seni istemeye,baban sorduğunda erkek arkadaşına ne is yapıyorsun diye ne cevap verecek erkek arkadasın?susacak mı?baban demiyecek mı 'işsiz güçsüz adam mı getirdin benim karşıma' diye?
bence acele ediyorsunuz..
artı ailen eğer senin gezmene izin vermiyorsa buna erkek arkadasinın saygı duyması lazım..saygı duymak zorunda..onlar senin ailen..yaptıkları ama doğru ama değil..önemli olan bu değil..
yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın da..

erkek arkadaşımda bundan çekiniyor zaten.
bend ebundan korkuyorum iyi yapalım derken iş daha kötüye gitmesinden korkuyorum sevgilimde şu an herşey kötüye gidiyor annen ciddi olsun dedi adımı attım ama yine yaranamadım annene diyor

Back
X