- Konu Sahibi Haloha2022
Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Evlenmeden önce annesi ile yaşıyordu ve annesi tüm parasını alıp harçlık veriyordu koca adama. Acaba bunun bı travması mi bilemiyorum. Ev kirası verdiğimiz yok borcumuz yok ama hep bı darliktayiz,bana öyle diyor en azından. Evlendiğimden beri ne üst baş aldığımız var ne gezme tozma. Sadece evin ve çocuğun barınma ihtiyaclari
Bu konuyu nasıl cozebirim biri bana yol göstersin
Evlenmeden önce annesi ile yaşıyordu ve annesi tüm parasını alıp harçlık veriyordu koca adama. Acaba bunun bı travması mi bilemiyorum. Ev kirası verdiğimiz yok borcumuz yok ama hep bı darliktayiz,bana öyle diyor en azından. Evlendiğimden beri ne üst baş aldığımız var ne gezme tozma. Sadece evin ve çocuğun barınma ihtiyaclari
Bu konuyu nasıl cozebirim biri bana yol göstersin