Ne düşüneceğini sapittim

Bunu bir sekilde ogrenin bence, can sıkıcı.. Para saklama mevzulari cok cirkin.
Yani kime sorduysam bankanın imzalattigi protokolde çalışan sayısınin sonradan azalmasında promosyon iptali diye bişey olamayacağı ama tabi net bı bilgi değil. Bende bundan yakiniyorum zaten. Evet darda sikintida oluruz bu devirde özellikle normal ona bişey demiyorum. Benim sıkıntım açık olmaması yani. Sürekli bı kaçış içine giriyo konuyu açtığımda

Yani kime sorduysam bankanın imzalattigi protokolde çalışan sayısınin sonradan azalmasında promosyon iptali diye bişey olamayacağı ama tabi net bı bilgi değil. Bende bundan yakiniyorum zaten. Evet darda sikintida oluruz bu devirde özellikle normal ona bişey demiyorum. Benim sıkıntım açık olmaması yani. Sürekli bı kaçış içine giriyo konuyu açtığımda
Müsrif biri misiniz?

Ben de eşimin e-devlet şifresini bilmiyorum çünkü hiç merak etmedim. Sizi bu derece şüpheye düşüren şey nedir?
Ben bu düşünceye eşimin yakın zamanda kardeşinin büyük bir kaza geçirmesi ve hala yoğun bakımda olmasından sonra girdim. Çünkü kardeşinin banka işi devlet dava işleri vs bizi inanılmaz yordu. O an aklıma ben eşimin başına bişey gelse ne yapabilirim ki,hicbi şeyini bilmiyorum diye düşündüm.

Sence para sakliyorsa bu promosyon olayi doğru ve iptal diye yalan söylüyorsa nereye veriyor parayı? Aile vs?

Para saklama değil de belki kredi borcu falan vardır .

Yada hala anneye yardım ediyor olabilir mi?
Bende bundan kayganiyorum,ya bakın olada bilir. Çünkü şuan kardeşi yoğun bakımda yani her harukarda zaten yapsın,yapmalı da yerine göre. Fakat bana net ve açık olmaması rahatsız ediyo beni. Konu açılınca hayırlar ofkeler havada ucusuyo

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Evlenmeden önce annesi ile yaşıyordu ve annesi tüm parasını alıp harçlık veriyordu koca adama. Acaba bunun bı travması mi bilemiyorum. Ev kirası verdiğimiz yok borcumuz yok ama hep bı darliktayiz,bana öyle diyor en azından. Evlendiğimden beri ne üst baş aldığımız var ne gezme tozma. Sadece evin ve çocuğun barınma ihtiyaclari
Bu konuyu nasıl cozebirim biri bana yol göstersin :KK43:
Asgari ücretle evin çocuğun ihtiyacı anca hatta eksik bile kalır diye düşünüyorum
Eşinizin şu dönemde darlikta olması normal onu geçtim yeni evli sayılırsınız düğünden kalan borç falan mı var 🤔🤔🤔🤔

Sence para sakliyorsa bu promosyon olayi doğru ve iptal diye yalan söylüyorsa nereye veriyor parayı? Aile vs?
Annesi olabir. Ya zaten anne olayı da çok ayrı. Biz hiç anlaşamadık annesi ile. En son evliliğimizin finalini beklediğini söyledi. Öyle çirkin öyle kötü aramız. Ama şu durimda bile yardım ediyorsa zaten etsin ama söylesin kafasindayim

Asgari ücretle evin çocuğun ihtiyacı anca hatta eksik bile kalır diye düşünüyorum
Eşinizin şu dönemde darlikta olması normal onu geçtim yeni evli sayılırsınız düğünden kalan borç falan mı var 🤔🤔🤔🤔
Hayır herhangi bi borcumuz yok. Kiramiz vs de yok. Zaten düğün yapılmadı nikah ve kına oldu,takı vs olmadı yani

Asgari ücretle zaten ayın sonu ucu ucuna denk geliyor . Ayrıca eşinizin e devlet şifresini bile bilmiyorum yazmışsınız 😁 ne alaka e devlet şifresi? Mesela neyi merak ediyorsunuz da e devletten görmeyi umuyorsunuz

Asgari ücretle zaten gecinebildiginize dua edin.
Ha kira vermemek büyük artı ama yine de kolay değil.
Hesabını veremeyeceği bir para da yokki ortada.
Tabi size şüpheci davranıyorsa illaki bir şeyler cakmissinizdir. O başka.

Bende bundan kayganiyorum,ya bakın olada bilir. Çünkü şuan kardeşi yoğun bakımda yani her harukarda zaten yapsın,yapmalı da yerine göre. Fakat bana net ve açık olmaması rahatsız ediyo beni. Konu açılınca hayırlar ofkeler havada ucusuyo
O zaman kesin ailesine yardım ediyo tepkinizden korkuyo

Arkadaşlar hayırlı akşamlar. Ben 2 yıllık evliyim,10 aylık bebeğim var. Benim derdim 2 yılı aşkındır artık ne düşüneceğini bilmiyorum. Evlendiğimden beri eşimin asgari ücret aldığı i biliyorum fakat ona para mevzusinda güvenmiyorum. Bana para konusunda açık değil ve sürekli gündeme getirdiğimde saçmalıyor. E devlet şifresi ne dek bilmiyorum eşimle alakalı. Her yolu denedim. Konuşmaya çalıştım olmadı,tartıştım olmadı.
Evlenmeden önce annesi ile yaşıyordu ve annesi tüm parasını alıp harçlık veriyordu koca adama. Acaba bunun bı travması mi bilemiyorum. Ev kirası verdiğimiz yok borcumuz yok ama hep bı darliktayiz,bana öyle diyor en azından. Evlendiğimden beri ne üst baş aldığımız var ne gezme tozma. Sadece evin ve çocuğun barınma ihtiyaclari
zaten öyle olmalı onun haricicnde bi yere para yetmez. belkide borcu var

Asgari ücretle zaten ayın sonu ucu ucuna denk geliyor . Ayrıca eşinizin e devlet şifresini bile bilmiyorum yazmışsınız 😁 ne alaka e devlet şifresi? Mesela neyi merak ediyorsunuz da e devletten görmeyi umuyorsunuz
Böyle alaycı konuşulacak bir mevzu yok bence ortada e devlet i de örnek olarak söyledim atıyorum bhicbir kadın kocasının banka hesap şifresini bilmiyo değildir bence. E-devlet örneğini de yakın zamanda kardesi büyük bir kaza geçirdi ve o dönem biz hiçbir şeyini bilmediğimiz için deli gibi kosturduk,o an düşündüğüm şey eşimin başına bişey gelse ben neyini biliyorum oldu,bunu yaşamayan bilmez,Allah tankimseye böyle bişey yasatmasin.

Asgari ücretle bu devirde yaşamak dahi zor kaldı gezme kıyafet . Bebeğiniz küçük evden bir iş bulabilirsiniz çok sıkışıksaniz .

Back
X