Ne düşüneyim

Oglak kizi

✝️
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2015
4.405
6.191
158
Az önce kv bizim evde tepemin tasını attırdı, ben mutfakta birşeylerle uğraşıyordum, onlarda 2-3 kişi oturuyordu, eşim yoktu orda, ben duymadım sanıp birşey söyledi, onların memlekete eşimi ergenken öpen erkek delisi deli bi kadın varmış onada öbür odayı aççam diyip gülüştü, yanındaki de sus gibi bişey dedi ben duymayım diye, bu kadına ne denir, bu nasıl bir kötü niyettir, şaka yapacak başka şey mi kalmadı, benim evimde başka kadına ev açma iması ne demek, elim ayağım titredi o kadar sinir oldum ki

Az önce kv bizim evde tepemin tasını attırdı, ben mutfakta birşeylerle uğraşıyordum, onlarda 2-3 kişi oturuyordu, eşim yoktu orda, ben duymadım sanıp birşey söyledi, onların memlekete eşimi ergenken öpen erkek delisi deli bi kadın varmış onada öbür odayı aççam diyip gülüştü, yanındaki de sus gibi bişey dedi ben duymayım diye, bu kadına ne denir, bu nasıl bir kötü niyettir, şaka yapacak başka şey mi kalmadı, benim evimde başka kadına ev açma iması ne demek, elim ayağım titredi o kadar sinir oldum ki
ciddiye bile almam, hatta onlarla bir bende gülerim...

Resmen rezillik bayağılık duyduğunuzu bile belli etmeyin. Böylesiyle tartışmanın da faydası yok yüz göz olduğunuzla kalırsınız. Mesafe koyun bitsin
Belli etmedim o kadar sinir oldum ki bütün modum düştü, ben insanları kırmak istemezken herkes beni kırıyor, zaten mesafe koydum elimden geldiğince, gelmişsin insan gibi otur

aklınca şaka yapmış , ciddiye bile alınacak birşey değil bence.

Böyle durumlara pez**enlik deniliyor sanırım. Kendi kendini o konuma koymuş bir şey demene gerek kalmıyor ki :)

Valla pek iyi niyetli düşünme. Demek arkandan da bu tür şakalar yapılıyor. Soğuk konuşup belli et kv bence.

Eşinizle paylaşın olayı, annesi ile konuşsun bi zahmet

Anlattım ona gittiklerinde oda kimmiş o deli kadın ben hiç hatırlamıyorum uydurmuş söylediğide hiç doğru değil ben konuşçam dedi ama, karşımdaki kadın cahil konuşsa ne olacak?

En azından eşiniz annesine çekmemiş buna da şükür. Benim de kv çok cahil eşim hep der annem çok cahil diye. Cahille uğraşmak bu dünyadaki en zor şey. Cahillikten kastım hiç bir şey bilmemek değil. Hiç bir şey bilmediği halde herşeyi bildiğini sanmak

Erkek delisi nedir ya
Sizde pek kv den eksik değilsiniz hani
Bu bir ithamdır
Şimdiye kadar kaç erkekle gördünüz şahit oldunuz

Espri yapmak zeka işidir. O da bu esprisiyle IQ seviyesini ortaya koymuş. Boşver, mesafeli ol. Kocana bunu anlatıpta huzurunuz bozulmasın.

Back
X