Ne düşünmeliyim bilmiyorum

cileklihurma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mart 2024
1.052
2.857
48
Buraya böyle bir konuda başlık açıp bugünlerde içimde hissettiklerimi dile getireceğimi hiç düşünmezdim , nişanlıyım ve nişanlım askeri personel farklı şehirlerdeyiz 3 haftadır fazlasıyla yoğun ve bunu biliyorum lakin son 1 haftadır her zaman telefonla konuşurken çok aceleci ve hemen kapatma isteğinde olduğunu hissediyorum her zaman dile gelen sevgi sözcükleri de kullanmıyor artık , misal beni sevdiğini söyleyen insan bir süredir söylemiyor gibi gibi hani böyle karşı taraftan gelen içten bir soğukluk hissederiz ya öyle … Diyorum yoğun kafası dalgındır hepimiz zaman zaman böyle olabiliriz falan , ama sanki aramızda bi soğukluk oluştu böyle hissediyorum sebepsiz insan ikili ilişkide olan diyaloglarını bilir bu sebeple sanki iletişimimiz kopuk gibi , aranızda böyle hisseden bunları yaşayan oldu mu ? Gelip geçici bir His mi yoksa sonrasında aranızdaki bağlar koptu mu ?
Bu konuda gerçekten sıkışmış hissediyorum .

Buraya böyle bir konuda başlık açıp bugünlerde içimde hissettiklerimi dile getireceğimi hiç düşünmezdim , nişanlıyım ve nişanlım askeri personel farklı şehirlerdeyiz 3 haftadır fazlasıyla yoğun ve bunu biliyorum lakin son 1 haftadır her zaman telefonla konuşurken çok aceleci ve hemen kapatma isteğinde olduğunu hissediyorum her zaman dile gelen sevgi sözcükleri de kullanmıyor artık , misal beni sevdiğini söyleyen insan bir süredir söylemiyor gibi gibi hani böyle karşı taraftan gelen içten bir soğukluk hissederiz ya öyle … Diyorum yoğun kafası dalgındır hepimiz zaman zaman böyle olabiliriz falan , ama sanki aramızda bi soğukluk oluştu böyle hissediyorum sebepsiz insan ikili ilişkide olan diyaloglarını bilir bu sebeple sanki iletişimimiz kopuk gibi , aranızda böyle hisseden bunları yaşayan oldu mu ? Gelip geçici bir His mi yoksa sonrasında aranızdaki bağlar koptu mu ?
Normalde sık mı görüşüyordunuz? Bazen birbirini görme süresi uzayinca insan özleminden böyle seyler düşünüp hissedebiliyor.
Ama eğer davranışlarında gerçekten bir degisiklik varsa direk hislerinizi söyleyip tepkisini ölçün. Farkında değilse yaptığının önlemini alır. Eğer bilerek yapiyosa soğukluk devam ediyorsa geçmiş olsun hiç iç açıcı değil

Normalde sık mı görüşüyordunuz? Bazen birbirini görme süresi uzayinca insan özleminden böyle seyler düşünüp hissedebiliyor.
Ama eğer davranışlarında gerçekten bir degisiklik varsa direk hislerinizi söyleyip tepkisini ölçün. Farkında değilse yaptığının önlemini alır. Eğer bilerek yapiyosa soğukluk devam ediyorsa geçmiş olsun hiç iç açıcı değil
Meslekte olduğu için çok sık görüşemiyoruz ama bu zamana kadar mesafeler hiç sorun olmamıştı , dediğiniz gibi belki de bir histen ibaret ya da düşündüğüm gibi soğukluk var bilemiyorum , en iyisi sormak

Meslekte olduğu için çok sık görüşemiyoruz ama bu zamana kadar mesafeler hiç sorun olmamıştı , dediğiniz gibi belki de bir histen ibaret ya da düşündüğüm gibi soğukluk var bilemiyorum , en iyisi sormak
Telefonda konuşurken çok aceleci kapatma isteği yazınızı okuyunca sizden kaynaklı olduğunu düşündüm açıkçası. Ama normalde sevgi sözcükleri kullanırdı artık kullanmiyor diyince de supheye düştüm. Eğer öyle bir durum varsa altında mutlaka başka bir neden vardır. Çünkü birden insanların degismesi normal değil.
Bu yüzden bence direk sorun

Benim eşimde askeri personeldi evlendikten çok kısa bir süre önce mesleği bıraktı. Askeri personel çok zor şartları nelerle uğraştığı bilemezsiniz. Hele benim eşim gibi işiyle alakalı ufacık bir şeyi paylaşmıyorsa... biz nişanlı iken birliğine saldırı olmuş ben bunu kuzenimin eşinden öğrendim oda askeri personeldi işinde çok ketumdu. Haliyle psikolojik olarakta ister istemez kapalıydı. Ben sevgili iken bu hakimi beni sevmiyor gibi algılamıştım bir süre ama mesleğinin ağırlığından kaynaklı olduğunu anlamam çok kısa sürmüştü. 6 aylığına Irak’a gönderdiler 11 ay sonra zar zor dönmüştü düğün hazırlığı ev herşeyi tek başıma halletmiştim sadece damatlığını denedi dahil olabildiği tek hazırlık bu olmuştu. Demem o ki nişanlınızın İçinde neler yaşadığını bilemezsiniz destek olun abuk subuk şeylere takılmayın derim. Kaldıramıyorsanız baştan ne kendinizi ne onu yormayın derim. Kuzenim 6 yıllık evli eşi toplasanız 6 ay evinde kalmamıştır... çocuğu babasına alışıncaya kadar izni bitiyor. Bizim düğünümüz oldu Yurt dışından geleli 5 gün olmasına rağmen iki gün sonra farklı bir şehre göreve çağırdılar ve daha neler neler...

Belki işiyle ilgili size yansıtmak anlatma istemediği ancak farkında olmadan davranışlarına yansıyan bir durum olalım. Ağır bir meslek çünkü. Karşıdan kolay gibi görünebilir ancak asla kolay değil.
En iyisi bu durumu kendisiyle konuşmanız. Suçlayıcı dille değil ama daha yumuşak sevecen bir dille.

Back
X