Kumru;
Beni cok iyi anliyorsun biliyor musun,
Ben cok gururlu bir insanimdir, gururuma yediremiyorum ben..
Kendime olan ozguvenim sarsildi, yemin ederim 3 yildir kendime gelemedim..
Kocama karsi hep soguk duruyorum, onu adam yerine koymuyorum yeri geliyor..
Gururum kirildi hissediyorum..
arkadaşım diyorum ya başına gelen daha iyi biliyor. evet eda çocukta çok önemli çocuk olunca iki kere hatta 10 kere düşünüyosun buse nihal eşimi seviyorum diyosun canım yarın hem eşin için hemde kendin için birşey yap ve unut düşünme eşine bi süpriz yap mutlu et. bu hem ona hemde sana iyi gelecek eşinle aran iyi oldukça rüyalarına da girmicek. bunu kendin içinde yapmalısın. eşine içten bi davranış hem onu mutlu edecek hemde onu ne kadar özlediğini hissdeceksin eşin uzak değil sen uzaklaştııyosun eşine sarıl ve sana ait olduğunu düşün kendinden uzaklaştırma ltf
insa akıldan sonra kalınca sınıflar dağılıyor ve tek ortak nokta unuttuktan sonra unutamamak ve o sınıfta kalmak.sende o sınıftan çıkıp nefes aldıktan sonra beyindeki gelişimlerden sonra ellerine göre bir görsel sevda bulunur.
arkadaşım diyorum ya başına gelen daha iyi biliyor. evet eda çocukta çok önemli çocuk olunca iki kere hatta 10 kere düşünüyosun buse nihal eşimi seviyorum diyosun canım yarın hem eşin için hemde kendin için birşey yap ve unut düşünme eşine bi süpriz yap mutlu et. bu hem ona hemde sana iyi gelecek eşinle aran iyi oldukça rüyalarına da girmicek. bunu kendin içinde yapmalısın. eşine içten bi davranış hem onu mutlu edecek hemde onu ne kadar özlediğini hissdeceksin eşin uzak değil sen uzaklaştııyosun eşine sarıl ve sana ait olduğunu düşün kendinden uzaklaştırma ltf
okudukca hem agliyorum hemde halime sukur ediyorum. allah yardimcin olsun
evet eda ben yaptım bunu yazmıştım okumadın heralde zaman zaman aklıma gelmiyor değil.benimki çok uzun aslında önce aynaya baktım kendimi dağılmış bi halde buldum. kendimi toplayıp hemen bi kuoföre ardında alışverişe gittim. kendimi baştan yeniledim.eşim görünce çok şaşırdı. şimdi bağırıp çağıran biri değilim artık.eşime hem sevgi gösteriyorum hem mesafe koyuyorum. erkekler en azından benim eşim kovalamayı seviyor kaçan kovalanır hesabı,tabi fazla nazda aşık usandırır.ona göre davranıyorum yani benimle vakit geçirmek istemeyen adam şimdi kendi çağırıyor.
Sana ne oldu, sen niye ağlıyorsun şimdi? bak ağlayacak bişey kalmadı ortada. Herşey güzel olacak. Kızlar dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey. Ben kendimi seviyorum yetmez mi? Siz kimleri seviyorsunuz. Hadi bakalım sulugözlülük yok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?