Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

insa akıldan sonra kalınca sınıflar dağılıyor ve tek ortak nokta unuttuktan sonra unutamamak ve o sınıfta kalmak.sende o sınıftan çıkıp nefes aldıktan sonra beyindeki gelişimlerden sonra ellerine göre bir görsel sevda bulunur.

Haklısın, insanın gururunun kırılması tamiri olmayan bişey ama sakin ol. Şimid Kumru'nun sorununu da halledeceğiz. Hadi kızlar, geçmişte kalan tozlu şeyler için kendinize sorun yaratmayın. Tamam işde adamların canına okumuşsunuz, adamlar artık korkudan anaları ile bile konuşamayacak. Hadi sakinleşin artık, Bir güzel karışık bitki çayı lazım size....

Offf offf EDANAZ`IM ....

Keske senin gibi bir dostum olsaydi yani basimda.. Ne kadar isterdim varligini inan buna..
Allah senden razi olsun...

Evet hayret beni aradi, merak ettim sizi diyor..
Bende merak edilecek birsey yok, sen nasilsin, basin agriyor mu dedi, bende evet! dedim..
Uyuyacagim dedim, tamam dedi..

Yani konusmayacagim bu konuyu gece gece..

Ne olur Rabbim oyle kabuslar gormeyeyim yine.. Gercekten tahammul edemiyorum.

BIR INSANIN GURURUNUN kirilmasi ne kadar kotu birsey... Sahiden anliyorum bunu...

arkadaşım diyorum ya başına gelen daha iyi biliyor. evet eda çocukta çok önemli çocuk olunca iki kere hatta 10 kere düşünüyosun buse nihal eşimi seviyorum diyosun canım yarın hem eşin için hemde kendin için birşey yap ve unut düşünme eşine bi süpriz yap mutlu et. bu hem ona hemde sana iyi gelecek eşinle aran iyi oldukça rüyalarına da girmicek. bunu kendin içinde yapmalısın. eşine içten bi davranış hem onu mutlu edecek hemde onu ne kadar özlediğini hissdeceksin eşin uzak değil sen uzaklaştııyosun eşine sarıl ve sana ait olduğunu düşün kendinden uzaklaştırma ltf

en ne yapmayı düşünüyorsun? Sende aynı şeyleri uygulamayı düşünüyor musun?

Degisik bir anlatim olmus arkadasim seninkiside.. Umarim cikarim o unutamamak sinifindan.. Hala o siniftayim

Kumru ve Edanaz

sizi arkadas ekliyorum okey, kabul edersiniz forumda..

okudukca hem agliyorum hemde halime sukur ediyorum. allah yardimcin olsun

Diğer konunu sonradan hatırladım, sana aynı şeyleri söyleyemeyeceğim, seninki maalesef sadece kuşku değil. Sadece şimdilik sakin ol diyeceğim sana. Sakin ol, iyice düşün, yazışalım, tartışalım mutlaka bir yol bulunur. Sadece kendini hırpalama. Kumrular ürkek olur, ürkme. Sen bir annesin, cesursun, güçlüsün, bak iki kişilik düşünüp, iki kişilk hareket ediyorsun. Üzme kendini. Bu arada evlilik terapisti sözümü geri alıyorum. Nedenini sonra açıklayacağım. Sadece şimdi daha fazla kendini hırpalama, zateb-n başkası yeterince hırpalamış, canını acıtmış senin. Kıyamam sana, küçük kumruuuu

evet eda ben yaptım bunu yazmıştım okumadın heralde zaman zaman aklıma gelmiyor değil.benimki çok uzun aslında önce aynaya baktım kendimi dağılmış bi halde buldum. kendimi toplayıp hemen bi kuoföre ardında alışverişe gittim. kendimi baştan yeniledim.eşim görünce çok şaşırdı. şimdi bağırıp çağıran biri değilim artık.eşime hem sevgi gösteriyorum hem mesafe koyuyorum. erkekler en azından benim eşim kovalamayı seviyor kaçan kovalanır hesabı,tabi fazla nazda aşık usandırır.ona göre davranıyorum yani benimle vakit geçirmek istemeyen adam şimdi kendi çağırıyor.

okudukca hem agliyorum hemde halime sukur ediyorum. allah yardimcin olsun

Sana ne oldu, sen niye ağlıyorsun şimdi? bak ağlayacak bişey kalmadı ortada. Herşey güzel olacak. Kızlar dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey. Ben kendimi seviyorum yetmez mi? Siz kimleri seviyorsunuz. Hadi bakalım sulugözlülük yok....

Sen adamın ince damarını bulmuşsun, oradan çekip hizaya getiriyorsun. Aferin bacım. Gene de kendini hırpalma, her ne kadar bunları yazsan da biraz da ümitsizlik var gibi. İstediğin zaman konuşuruz.

olmaz olur mu? gururum kırıldı bir kere ama bunu asla ona belli etmiyorum. zayıf olduğumu onun için üzüldüğümü neden bilsin ki. onun için üzüldüğümü bilip havaya gireceğine beni seviyor mu sevmiyor mu diye düşünsün.

sana özet geçeyim mi esin seni çok seviyor burdaki bazı kadınların aklını karıştırmasına izin verme

Yasadiginiz cok kötü üzüldüm sizin icin ama anlamadigim bisiy var;

hem bu insandan zamaninda dayak yiyorsunuz hemde suanda icinizi kemiren bi kuskuyla hayatinizi mahfediyorsunuzda peki neden ayrilmayi düsünmüyorsunuz? sizi ona baglayan baska nedenlermi var?

hersey iyi hos ben hemen gemileri yakan biriside diilim ama isin icinde daya var,kusku var sizin yipranmaniz var..vs.vs.ee güzelim yipratma kendini ,bu halinle cocuklarinizada verimli olamazsiniz bi süre ayri kalin yada bosanin. Hersey sevgi demek diilki,keske birazda saygi hosgörü olsa.

SEN VARYA 1 TANESIN..
Gormeden sevdim seni ................................ olumunekankayizsmile

Kumrucum iyi yapiyorsun,izledigin yol guzel, benim esimde oyle. .Ben yuz vermeyince,deli oluyor pesime dusuyor..

Akasia;

Arkadasim sende aglama,insaniz iste insanoglu nelere alismiyor ki...

bu edanaz iyi niyetli niyetleri kör istimal su istimal etmeden desen destek olmak için biçilmiş kaftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…