sana özet geçeyim mi esin seni çok seviyor burdaki bazı kadınların aklını karıştırmasına izin verme
tabi konuşabiliriz eda ben burda yeniyim busenihali ekledim sende gönderirmisin arkadaşlık
Busenihalcim anliyorum yani anlamaya calisiyorumda bu sekilde daha huzursuz olmuyormu cocuklarin? Hem bu senin hayatin önemli olan senin ne istedigin be canim.Bende gurbetteyim yurtdisindayim ve inan bana böyle bi durumda hayatimi dahada karamsarlastirmazdim.önemli olan neyi istedigin tabiki,kirilma yorumuma insl.atlatirsin..
Sana ne oldu, sen niye ağlıyorsun şimdi? bak ağlayacak bişey kalmadı ortada. Herşey güzel olacak. Kızlar dünyayı güzellik kurtaracak bir insanı sevmekle başlayacak herşey. Ben kendimi seviyorum yetmez mi? Siz kimleri seviyorsunuz. Hadi bakalım sulugözlülük yok....
Esinizin yaptıgı cok ayıpmıs gercekten .. Sizi ablasına sikayet ettigi yetmiyormus gibi,birde ahh teyze kızı ne olurdu kabul etseydin falan ne demek ya !! Hic mi saygısı yok size .. Siz nasıl 3 yıl dayandınız pes dogrusu ..
Peki sizce o söylenenlerden sonra esinizin sizi hala sevdigine inanıyormusunuz!! mafoldumben
Kızlar ben artık yatıyorum. Yarın yolculuğum var. Ve şükürler olsun ki çok uzun zamandan beri artık rahat uyuyabiliyorum. Herkese iyigeceler yarın görüşürüz. Hepinizi kocaman öptüm. Bu arada aklımda iken hayat herşeye rağmen çok güzel. "Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım, ahdım olsun"
Evet cok AYIP etti bana ... Ben o ana kadar esimin gercekten beni cok sevdigine emindim.. Ama artik emin degilim son 3 yildir ... 3 yil nasil dayandigima gelince, ben cok sabirli biriyim, sineye cok cekerim.. Gururum kirilsa da belli etmem, ona soylemek istemem.. AMA birkac kez bu konuda tartistigimizda "Yazik! kendini ne hale dusuruyosun gozumde,teyze kizindan bahsederek ikidebir kuculuyosun gozumde " dedi...
Utanmadan birde hakaretini duydum..
Valla ben inanmiyorum onun icinde ukde kalmis Teyze kizi.. Bide ayni sehirde oturuyorlar, biz Turkiyeye gittigimizde illaki o kizi gorucez,veya bir haberi gelicek.. Bilmiyorum neler olucak.. insallah beni cok uzen seyler yasanmaz orda.. Yoksa cok kotu patlarim!!!!
ınsallah yasanmaz kötü birsey ..
Esinizin teyzesinin kızı evli degil mi?
Ve madem ukde kaldı diyorsunuz .. Peki daha ne kadar dayanabilirsiniz .. Yada hadi diyelim dayandınız bir sekilde ama mutlu olamayacaksınız ki ..bilmiyorumkismile
canim bence esinin teyzekizi icinde ukde felan kalmadi..
evet o lafi sinirle söyledigine inaniyorum..
sen abartmissin arkadasim 3 sene boyunca sürdürmüssün
esin hatali olabilir o cümleyi söyleme konusunda ama 3 sene senin gülmeyen yüzünü iyi cekiyor yine diye düsünüyorum..
bence bu olayi unutmalisin adam daha ne yapsinki sana inandirmak icin, okadar yeminler etmis..
hem facesine eklesin diyorsun o kiza karsi bisey hissetmiyorsa diye,
ben asil erklerse süphelenirdim acikcasi
nie ekliyor resimlerinemi bakiyor, ondan habermi almak istiyor diye
eklememesi, onla karsilasmaktan korkuyor cekiniyor anlamina gelmezki, ona karsi hala bisey hissediyor anlamina gelmezki.
sen huzursuz olma diye eklemiyodur..
bilmiyorum ama bence esine normal davranmalisin, böyle ömür sürmez arkadasim..
Gülüm bir uzmana görünmeni tavsiye edicem cünkü icindeki süpheyi kendi kendine atamiyorsun belliki...
Yani ömür boyu süphe icinde omak insani delirtir..
Ben esinin seni sevdigine inaniyorum
ve o kiza karsi zerre kadar bisey hissettigini sanmiyorum
bu yüzden bu konuyu kökten kapatman senin icin daha iyi, ailen icinde daha saglikli olucaktir :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?