Ne düşünmeliyim, unutamıyorum ?

sana özet geçeyim mi esin seni çok seviyor burdaki bazı kadınların aklını karıştırmasına izin verme

Sagol Arkadasim..Bende farkindayim seviyor ama o lafindan sonra yikildim,ister istemez suphe dogdu icime... Burdaki arkadaslardan suana kadar yazistiklarim sagolsun bana cok yardimci oldular.. Aklimi karistiran olmadi cok sukur,yinede cok tsk. ederim beni dusundugun icin seray33.. sagol canim

Cilek;

Gurbetteyim ve cocuklarim var,onlarin boyunlari bukulsun istemem, Esimin ARTI yanlari cok..Birde ailem kaldiramaz ayriligi..

Busenihalcim anliyorum yani anlamaya calisiyorumda bu sekilde daha huzursuz olmuyormu cocuklarin? Hem bu senin hayatin önemli olan senin ne istedigin be canim.Bende gurbetteyim yurtdisindayim ve inan bana böyle bi durumda hayatimi dahada karamsarlastirmazdim.önemli olan neyi istedigin tabiki,kirilma yorumuma insl.atlatirsin..

Sagol canim ekledigin icin beni, Tsk. ederim..

Evet sende anlat, rahatlarsin..
Allah razi olsun sizlerden beni mutlu ettiniz... Bin kez Tsk. etsem de azdir size...

Sagol canim yok kirilmam ben ne demek, dusunmen yeter..
Sende biliyorsun iste gurbette bide bunlari yasamak insani iyice hirpaliyor..
Cocuklarda huzursuz oluyor tabi biz tartisinca. Ama yinede belli etmemeye calisiyorum..

insallah Aminn sagolasin atlatirim bu durumu..
inanmak istiyorum esime, guvenmek istiyorum...

Kızlar ben artık yatıyorum. Yarın yolculuğum var. Ve şükürler olsun ki çok uzun zamandan beri artık rahat uyuyabiliyorum. Herkese iyigeceler yarın görüşürüz. Hepinizi kocaman öptüm. Bu arada aklımda iken hayat herşeye rağmen çok güzel. "Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım, ahdım olsun"

Psikiyatriye gitmeyi düsündünmü hic?Daha cabuk atlatirsin,hem bu adamla bi ömür sürüp hemde kendi kendine atlatman sanmiyorumki kolay olsun.

Hayatim yurtdisinda bu konudaki imkanlar kendi ülkemizinkinden dahada güvenli ve rahat,ayaklarinin üzerinde durmaya yardimci olucak bircok dernek kurulus var.Neyse sen hem esinle olmak hemde unutmak istiyorsun anladigim kadariyla.Bari atlat bian evelde yavrularin üzülmesin.

dayak yedigin ogrenince kotu oldum. su an esimi seviyorum

Esinizin yaptıgı cok ayıpmıs gercekten .. Sizi ablasına sikayet ettigi yetmiyormus gibi,birde ahh teyze kızı ne olurdu kabul etseydin falan ne demek ya !! Hic mi saygısı yok size .. Siz nasıl 3 yıl dayandınız pes dogrusu ..

Peki sizce o söylenenlerden sonra esinizin sizi hala sevdigine inanıyormusunuz!! mafoldumben

Evet cok AYIP etti bana ... Ben o ana kadar esimin gercekten beni cok sevdigine emindim.. Ama artik emin degilim son 3 yildir ... 3 yil nasil dayandigima gelince, ben cok sabirli biriyim, sineye cok cekerim.. Gururum kirilsa da belli etmem, ona soylemek istemem.. AMA birkac kez bu konuda tartistigimizda "Yazik! kendini ne hale dusuruyosun gozumde,teyze kizindan bahsederek ikidebir kuculuyosun gozumde " dedi...

Utanmadan birde hakaretini duydum..

Valla ben inanmiyorum onun icinde ukde kalmis Teyze kizi.. Bide ayni sehirde oturuyorlar, biz Turkiyeye gittigimizde illaki o kizi gorucez,veya bir haberi gelicek.. Bilmiyorum neler olucak.. insallah beni cok uzen seyler yasanmaz orda.. Yoksa cok kotu patlarim!!!!

Canim benim sana iyi yolculuklar Allah kazadan, beladan korusun seni..
Kendine iyi bak, yine gel olur mu benim basligima, seni bekliycem..
Yazdigin soze bayildim .. super

"Hayat kadere inat seni sil baştan yaşayacağım, ahdım olsun"

İnsallah yasanmaz kötü birsey ..
Esinizin teyzesinin kızı evli degil mi?
Ve madem ukde kaldı diyorsunuz .. Peki daha ne kadar dayanabilirsiniz .. Yada hadi diyelim dayandınız bir sekilde ama mutlu olamayacaksınız ki ..bilmiyorumkismile

Canim benim, evet Teyzesinin kizi evlendi 2 yil oluyor, aman Allahim evlendigi gun, kameradan izledim canli canli, nikah salonunda kamera oluyormus yeni sistem.. Bana tel aciyordu diyorduki " cektinmi,cek bende bakarim" hic orali olmuyordum,cunku umursamiyordum,kucuk dusmemek icin.. Birde kizi var teyze kizinin..

Bence ukde kaldi.. Ben oyle dusunuyorum.. Gunahini da almak istemiyorum aslinda.. Ama bu lafi eden bir adamdan daha ne beklenir ki.. Hemde ablasina oyle bir icten,oyle bir yurekten diyordu ki, ses tonundan anladim ben bunu, YIKILDIM resmen.. karsisina dikilince SOK oldu bana bakakaldi, hemen kapadi ablasinin yuzune teli.. O gunden sonra niye ablasini aramadi, ben sinirle soyledim diye.. ? Arar mi hic...Beni resmen yerle bir etti, yemin ediyorum bak unutamiyorum ,cok kirginim.. yuzune yeri geliyor guluyorum,konusuyorum ama hep vuruyorum tokat gibi yuzune... !

Ben yillar once cok sevdigim ve ayrilmak zorunda kaldigim adama rastladim facebook da.. Beni eklemis,kabul ettim.. Bunu gordu ben anlatmistim, " aaa sil onu,gorunce etkilenirsin,eskiler gelir aklina " diye beni uyardi kocam.. Ben de dedim ki, niye etkilenim ki, hicte etkilenmem,kalsin listemde bana ne zarari var,arkadasimdir artik o benim dedim,iyi olsun isterim dedim.. Kocamda bana " ERKEKLER KOLAY KOLAY UNUTMAZ BUYUK IZLERI,SEN NEKADAR KENDINE GUVENSEN DE, BIR ERKEK UNUTMAZ,O SENI ELDE EDEMEDIGI ICIN UZULUYORDUR ICTEN ICE,ULASAMADIGI ICIN," dedi.. Bende hemen sildim.. Tamam siliyorum dedim..inanin benim icin fark etmiyordu listemde olmasi,ben kendimden emindim sonucta.. Kendinden emin olamayanlar eklemez listesine(!) ornek: kocam gibilerr.

O zamanlar anlam veremiyodum, ama simdi cok iyi anliyorum ki, demekki bununda bir yarasi varmis, yarasi olmasa, nerden biliyor bu hisleri, heee sen onun icin bana o kadar esnek davrandin o zaman ?? diye kendine de sordum.. hicbirsey diyemediii !!!!!!!!!!!!!!!

Son düzenleyen: Moderatör:
canim bence esinin teyzekizi icinde ukde felan kalmadi..
evet o lafi sinirle söyledigine inaniyorum..
sen abartmissin arkadasim 3 sene boyunca sürdürmüssün
esin hatali olabilir o cümleyi söyleme konusunda ama 3 sene senin gülmeyen yüzünü iyi cekiyor yine diye düsünüyorum..
bence bu olayi unutmalisin adam daha ne yapsinki sana inandirmak icin, okadar yeminler etmis..
hem facesine eklesin diyorsun o kiza karsi bisey hissetmiyorsa diye,
ben asil erklerse süphelenirdim acikcasi
nie ekliyor resimlerinemi bakiyor, ondan habermi almak istiyor diye
eklememesi, onla karsilasmaktan korkuyor cekiniyor anlamina gelmezki, ona karsi hala bisey hissediyor anlamina gelmezki.
sen huzursuz olma diye eklemiyodur..
bilmiyorum ama bence esine normal davranmalisin, böyle ömür sürmez arkadasim..

Haklisin yuzum gulmuyor ve iyi cekiyor beni 3 yildir..
O da senin dedigini dedi, niye eklim ki, ne gerek var dedi.. Bugun gorsem konusurum, merhaba diye, teyze kizim sonucta dedi...

Boyle omur gecmiyor cok haklisin...
Esime normal davranmaya calisiyorum ama o sesi,o soyledikleri kulaklarimdan silinmiyor, cinliyor kulaklarimda.. Dayanamiyorum.. (((

10 yillik evliyim icimde hep bir suphe biraktilar arkadasim inan bana.. Ondan boyleyim ben, ondan boyle oldum.. sorun bana karsi durust olmamasi.. Ondan guvenimi kazanamiyor.. sagol yorumun icin...

Gülüm bir uzmana görünmeni tavsiye edicem cünkü icindeki süpheyi kendi kendine atamiyorsun belliki...
Yani ömür boyu süphe icinde omak insani delirtir..
Ben esinin seni sevdigine inaniyorum
ve o kiza karsi zerre kadar bisey hissettigini sanmiyorum
bu yüzden bu konuyu kökten kapatman senin icin daha iyi, ailen icinde daha saglikli olucaktir :1hug:

Arkadasim cok tsk.ediyorum sanada Allah razi olsun
Evet delirtir sahiden de beni, eminim..
Hele bir Turkiyeye gelelimde hayirlisi ile,orda da izliycem kocamin hareketlerini,belki huzura ererim..Suphelerimi kaldiracak biseyler olur umarim iyi yonde..

Ne guzel yaziyorsun,sagol icimi ferahlattin gece gece...
Bu konuyu kokten kapatmam iyi olucak, cunku o kizin isminin bile evimde gecmesini istemiyorum !......

aynen öyle canim kökten kapatman gerekiyor bu konuyu
huzurunuzu kacirma bosver
hem sürekli hatirlatip esininde aklina sokma, birak unutsun oda,
hem o hatirlamaz, hem sen unutursunuz, huzurlu mutlu yasarsiniz insallah :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…