sevgili anlamında bakmıyor değilmiSize yaklaşımı tamamen arkadaşça. Yaptığı jestler de verdiği değerle alakalı
Kesinlike o anlamda bakmıyor ama art niyetli de değilsevgili anlamında bakmıyor değilmi
ee peki nie yeni tanıştığı bir insanla insan arkadaş olmak ister ki bir sürü arkadaşı vardır ne biliyim yanımda heyecanlanıyor falanKesinlike o anlamda bakmıyor ama art niyetli de değil
yok eminim bekar hatta telefonunu falan yanımda düz bırakıyorAdamın bekar olduğundan emin misiniz? Sizi ümitlendirmemek için böyle konuşuyor olmasın?
Bence genel hali öyle. Sizi sevgili olarak görseydi bile beklentileriniz çok farklı. Yine de olmazdı bu ilişkiee peki nie yeni tanıştığı bir insanla insan arkadaş olmak ister ki bir sürü arkadaşı vardır ne biliyim yanımda heyecanlanıyor falan
Arkadasim sen daha gecen aya kadar eski esinle barismak istemiyor muydun?ben mi yanlis hatirliyorum ?bu ne hiz adam soylemis acik acik fikirlerini.Ayrica sen evlenip gidersin ne demek!!!!!!bu cumle bile yeterli aslinda sana sevgili gozuyle bakmadigi.Benim fikrim kusura bakma ama adam seninle bos vakit geciriyorarkadaşlarım sizden bir fikir almak istiyorum.ben boşandım.karşıma hoşalanabileceğim bir kişi çıktı.kendisi benden 7 yaş büyük ama kendisini beğenmiyor sanırım sürekli ben yaşlandım ya falan diyor.aşırı mahçup,konuşmalar arasında telefonum bozuldu desem telefoncuyla konuşan aaa o kitap mı dediğimde kitap getireen benim için kurabiyeler yapan biri,..bir aydır konuşuyoruz ama öle sıkta değil,bir aydır görüşüryoruz.ama iki defa kahve içmeye gittik bir defada yürüyüş yaptık.asıl burda sormak istediğim şu bir gün yürüyüş yaparken.konu abisinden çıktı kendisi evlenmemiş konuşurken "ya bende evliliği düşünmüyorum,zor hep yalnız yaşadım,"dedi bende dedim ki evet zor ama insan çocuk için evlenir dedim "oda ben çocukda istemiyorum"dedi.ama adam bana farklı hiçbir şekilde yaklaşmadı yada konuşmaları öle değil.hatta bana sen evlenir gidersin falan diyo.yani anlayamadım bu insan 39 yaşında ne amaçlı konuşuyo kardeşmi,arkadaş mı nedir sizce bir fikir verebilirmisiniz
Burdaki bazi insanlar hafiye gibi. Kim necidir cok iyi takipcisiniz kötü niyetle soylemiyorum, bunlari gördükçe biraz şaşırıyorum ben isimlere bile bakmıyorum okurken yine ismine bakmadigim bir üye taaaa 1 senelik olan mevzulari art arda dökmüş gecen gun hayretler icinde okudum dedim helal olsun nasil bir hafiza var masallah yaArkadasim sen daha gecen aya kadar eski esinle barismak istemiyor muydun?ben mi yanlis hatirliyorum ?bu ne hiz adam soylemis acik acik fikirlerini.Ayrica sen evlenip gidersin ne demek!!!!!!bu cumle bile yeterli aslinda sana sevgili gozuyle bakmadigi.Benim fikrim kusura bakma ama adam seninle bos vakit geciriyor
öncelikle beni takip edecek kadar boş vaktiniz varsa bunu daha değerli şeylerle harcayın derim.evet eski eşim diyodum.o eski eşim hayatına bakmaya başladı ve oturdu beni unuttu. ben burda saf gibi aylarca oturup onun için ağladım burdaki herkes yapma etme değmez bu adama dedi dinlemedim ama hayat doğruymuş,ayrıca siz ciddi yorum yapmayın ya gerçekten çıkın sayfamdanArkadasim sen daha gecen aya kadar eski esinle barismak istemiyor muydun?ben mi yanlis hatirliyorum ?bu ne hiz adam soylemis acik acik fikirlerini.Ayrica sen evlenip gidersin ne demek!!!!!!bu cumle bile yeterli aslinda sana sevgili gozuyle bakmadigi.Benim fikrim kusura bakma ama adam seninle bos vakit geciriyor
çok iyi dediniz gerçektenBurdaki bazi insanlar hafiye gibi. Kim necidir cok iyi takipcisiniz kötü niyetle soylemiyorum, bunlari gördükçe biraz şaşırıyorum ben isimlere bile bakmıyorum okurken yine ismine bakmadigim bir üye taaaa 1 senelik olan mevzulari art arda dökmüş gecen gun hayretler icinde okudum dedim helal olsun nasil bir hafiza var masallah ya
yok zaten sevgili olarak bende istemiyorum şuanda sadece arkadaş gibi konuşuyoruz böle şeyler için çok erken diye düşünüyorum ama söyledikleri sözlerde tuhaf geldi o yüzden fikir almak için yoksa yeni boşandım öle hemen evlilik düşünmem en az 2 sene olur heraldeozguven problemi var gibi. kendine guvenip de ne istedigi ne istemedigi durusunu size gosteremiyor gibi.. bir tek cocuk istemedigini acikca soylemis. siz istiyorsaniz bu isi devam ettirmeyin. burada cok konu var esim cocuk istemiyor diye.. sonunuz oyle olmasin.
Kusura bakma isine gelmeyince sayfamdan cikin diyemezsin bunu buraya yaziyorsan her turlu elestiriye acik olman lazim.ayrica bunun hafiyelikle alakası yok.arkadasin yazdigi konular dikkatimi cekmisti oradan aklimda kaldi.sunu da belirtmek isterim ki senin kadar bosvaktim olmadigi kesin ki yanimda olan adamin bariz olan davranislarini tekrar tekrar düşünecek zaman bulamam hersey belliyken hemdeöncelikle beni takip edecek kadar boş vaktiniz varsa bunu daha değerli şeylerle harcayın derim.evet eski eşim diyodum.o eski eşim hayatına bakmaya başladı ve oturdu beni unuttu. ben burda saf gibi aylarca oturup onun için ağladım burdaki herkes yapma etme değmez bu adama dedi dinlemedim ama hayat doğruymuş,ayrıca siz ciddi yorum yapmayın ya gerçekten çıkın sayfamdan
Aynen ben de oyle .Gercekten hic aklimda tutamiyorum.Burdaki bazi insanlar hafiye gibi. Kim necidir cok iyi takipcisiniz kötü niyetle soylemiyorum, bunlari gördükçe biraz şaşırıyorum ben isimlere bile bakmıyorum okurken yine ismine bakmadigim bir üye taaaa 1 senelik olan mevzulari art arda dökmüş gecen gun hayretler icinde okudum dedim helal olsun nasil bir hafiza var masallah ya
Kusura bakma isine gelmeyince sayfamdan cikin diyemezsin bunu buraya yaziyorsan her turlu elestiriye acik olman lazim.ayrica bunun hafiyelikle alakası yok.arkadasin yazdigi konular dikkatimi cekmisti oradan aklimda kaldi.sunu da belirtmek isterim ki senin kadar bosvaktim olmadigi kesin ki yanimda olan adamin bariz olan davranislarini tekrar tekrar düşünecek zaman bulamam hersey belliyken hemdeaer
arkadaşım sen iimisin sen eleştiri yapmıyosun eskiden bunu açmıştın konu olarak eskiden böle olmıştu şeklinde ifadelerin var.eleştiri yapan insan okuduğu konu hakkında yorum yapar.ayrıca biraz ii okusaydın konunun nasıl bir şey olduğunu anlardın hala diyorum yazmayın belli oluyor kimin boş vakti olduğu,Kusura bakma isine gelmeyince sayfamdan cikin diyemezsin bunu buraya yaziyorsan her turlu elestiriye acik olman lazim.ayrica bunun hafiyelikle alakası yok.arkadasin yazdigi konular dikkatimi cekmisti oradan aklimda kaldi.sunu da belirtmek isterim ki senin kadar bosvaktim olmadigi kesin ki yanimda olan adamin bariz olan davranislarini tekrar tekrar düşünecek zaman bulamam hersey belliyken hemde
öncelikle beni takip edecek kadar boş vaktiniz varsa bunu daha değerli şeylerle harcayın derim.evet eski eşim diyodum.o eski eşim hayatına bakmaya başladı ve oturdu beni unuttu. ben burda saf gibi aylarca oturup onun için ağladım burdaki herkes yapma etme değmez bu adama dedi dinlemedim ama hayat doğruymuş,ayrıca siz ciddi yorum yapmayın ya gerçekten çıkın sayfamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?