NE DÜŞÜNSEM BİLEMEDİM.

Ben de eski konuları hatırlıyorum hatta bazen stalkluyorum profili cidden yorum alabilecek bi seviyede mi yoksa öyle dinlemez anlamaz boş boş konu mu açar diye. Kötü bişe değil ki bu boşvet bu konusahibini saçmalamış

Özel gayrete gerek yok ki.
Uzun yıllar foruma üyeyseniz özellikle bdv de aktifseniz eğer bazı konular dikkat çeker, hafızalarda yer edinir.
Burayı geyikten ibaret görenler için muhabbetler çerezdir elbette neyi hatırlasın ki.
Ama derdimizle dertlenen, destek olmaya çalışan üyeler var.
Hatırlaması, özellikle takip etmesi, seneler sonra nasılsın diye sorması çok doğal..

Konuya yorumum ise şu.
Arkadaşca değer veriyor gibi.
Böyle bir arkadaşım vardı.
O kadar ince bir adamdı ki özel jestler yapar, çok farklı hediyelerle şaşırtirdi.
Hatta bana ilgisi var sanmıştim artık

Sonra anladım ki doğası bu.
Ince bir insan.
Değer verdigi herkese yapıyor bunları.

Adama şimdiden mahçup, özgüvensiz felan diyorsun. Ilişki istemek niye? Sirf eski eşin sevgili buldu diye, önune gelen ilk erkek ile beraber olma.

Ki bunda öyle bir şansta yok. Adam sana o göz ile bakmiyor işte. Barizde söylüyor. Adam kod dili kullanmiyor. Bu arada verdiğin yanitta çok garip. Cocuk icin niye evlenilsin? Bu nasil düşünce tarzi? Aşk sevgi saygi evlenme nedenleridir. Boşanmişsin zaten. Gercekten sadece çocuktan ötürü bir evlilikmi istiyorsun?

arkadaşım sa na ne senin niye tepen attı:)) aşırı komiksiniz aynen kellesini vuralım çünkü saçma sapan yorumlar çok olduğu için ..sen kimsin ki bana yol veriyorsun okumazsın yorum yapmazsın olur biter hadi arkadaşım işine bak kekini böreğini yap hadi koş

Aynen canim sana katiliyorum

Sen yazip yazmayacagima karar veremezsin onun karariñi ben veririm ayrica senin okudugunu anlayamama gibi bir problemin de varmis ilk msjmi eger tekrar tekrar okuyalayabilirsen ne yazdigimi az da olsa anlarsin belki... ayrica cooook da tinnnnn eski kocan yok sevgilin ne halin varsa gor ama dikkat et bu kadat hiz insani yorar

Aynen canim sana katiliyorum

Yukarda bana koş kek börek yap demiş ya aslında ben Hacıhüsrev tarafımla bel altı vurup çok güzel anladığı dilden konuşurum da şurdaki diğer üyelerden utanıyorum yoksa benden edepsizini kolay kolay bulamaz

Sen özellikle mi buluyon böyle içi geçmiş, mıymıy, kompleksli, hazır önüme gelse de yesem diye bekleyen tipleri? Bi yardım mı alsan ilişki düşünmeden önce?

Canim sen ne kadar anlatmaya calissan da konu sahibinin okudugunu anlamama gibi bir sorunu war o yuzden hiccc yorma kendini kuzum sen :)

Var böyle acaip tipler adam 40yaşına gelmiş hala evlenmekten korkarım vb.. 70yaşına kadar gider o adam öyle köşesinde kuruduğuyla kalır, böyle adamlardan bir b.k olmuyor. Kadınlar da bir duruyorlar iki duruyorlar bakıyorlar ki bundan bir nane olmuyor kaçıyorlar

Adam açıkça söylemiş işte. Sizinle sizin düşündüğünüz gibi bir şey kurmuyor kafasında. Ayrıca çocuk için evlenilir bu forumda duyduğum en garip cümlelerde top 10a girer. Daha 1 aydır tanıdığınız 3 kere yüzünü gördüğünüz adamla hemen evlilik muhabbeti yapmak, kafada bunu sorgulamak için çok erken. Akışına bırakın biraz.

Şunu da eklemek isterim şu eski konular açıldığında üyeler niye sinirleniyor anlamıyorum. Siz açtınız konuyu siz yazdınız. Kimse olmayan bir şeyi söylemiyor.

ee peki nie yeni tanıştığı bir insanla insan arkadaş olmak ister ki bir sürü arkadaşı vardır ne biliyim yanımda heyecanlanıyor falan
İnsanin tanıştığı insanla arkadaş olmak istemesinden doğal ne var ki? O zaman evli insanlar,hayatında biri olanlar kimseyle tanışmasın
Konuya gelince, bana arkadastan ziyade flört ediyorsunuz gibi geldi . Ama adamın niyeti evlenilmeyen bir ilişki olabilir.
Ben de birkaç sene daha evliliği düşünmüyorum (yaş29) , kesinlikle kendimi hazır hissetmiyorum. Bu yüzden hayatımdaki erkeklerle konu acılinca sizin çocuğa benzer tepkiler veriyorum. Yani sevgililik iyi hoş, beraber tatiller, sarılıp film izlemeler falan OK ama evlilik konusunun acilmasi beni rahatsız ediyor. Çocuk da bu kafadan geldi bana. Sizin de istediğiniz ilişki bu tarz bir ilişkiyse, "hele bir başlayalım da yillaaaaar sonra bakarsın ikinci perdeye geçeriz" diyebiliyorsaniz florte devam edin. Ama niyetiniz 'yasim geldi,evleneyim yuvam olsun' ise boşuna kıymetli vaktinizi bu adama harcamayın

Benim de gittiğim bir eğitimde Norveçli bir adam vardı, inanılmaz kibar birisiydi. Ben otururken sandalyeyi çekerdi, bıçak almayı unuttuğum için kalkacakken dur der koşa koşa bıçak getirirdi, saunaya gittiğimde oturulan yer doluydu, hemen kalkıp bana yer vermişti ,kendi ayakta durmuştu falan. Ben de 'kesin bana yürüyor' diye düşündüm ama adam kesinlikle tipim değil.
Bir gece bizim odaya geldiler o ve ülkesinden bir arkadaşı, yanlarında içki falan getirmisler. Konuyu ilişkilerden falan açtılar. Ben diyorum ki içimden, 'tamam başlayacak şimdi. Sevgilim var diyim bari'
Sonra çocuk başladı ben gayım diye hayat hikayesini anlatmaya:)) ilk defa bir müslümana açılmış, tepkimi çok merak ediyormuş
Olay bundan ibaretmiş.

Gerçekten güldürdü beni bu hikaye. Ben Erasmusa gitmiştim üniversitedeyken sınıfta beğendiğim bir İtalyan çocuk vardı, bir şey sordum dersten sonra vaktin varsa bir kahve içelim anlatayım dedi, nasıl kibar ama baya sohbet ettik. Ertesi gün hemen yanına gittim laf arasında konuşurken sevgilimle izlemiştik o filmi demesin mi. Bütün hayallerim yıkıldı sanki üç çocukla terk edilmiş gibi hissettim sonra düşündüm çocuk bana bir şey yapmadı ki. Gayet insani bir tavır sergiledi aslında ama biz o kadar flört odaklıyız ki centilmence bir tavır görünce hemen beni beğeniyor oluyoruz

Adam sizinle evlenmek istemiyor
Siz niye bu kadar çok istiyorsunuz
Sonuç belli bu iş olmayacak

Adam anlamış sende bir kıpırdaşmalar var evlenirsin diyip önünü kesmiş bana yaklaşma der gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…