Ne dusunursunuz

Dunyanin en iyi annesi

Eski ama yeni...
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
223
635
18
İyi geceler hanımlar. Konu benimle ilgili değil baştan söyleyeyim. Uzun yıllardır sevgili olduğunuz kişiyi, eski sevgilisi Instagram'da eklese ve bu kişi de insanı olarak merak edip takip etse ama tepkinizi görünce takipten çıkarsa ancak bütün diretmelerinize rağmen eski sevgili denen kişiyi takipçilerinden cikarmasa ve eski sevgili, sevgili denen kişinin gönderilerini beğenmeye devam etse ne düşünürsünüz?

Arkadaşıma bunlar bir iş ceviriyor, yoksa seni uzme pahasına o kızı takipçileri arasında tutmazdi dedim ki şuan kız sırf bu konu yüzünden ayrılmış ve o eski sevgili kız hala takip ediyor adamı. adamin gonderilerini beğenmeye devam ediyor.

Adam komple instagramını kapatsın. Adam da, eski sevgili de, şu an ki sevgili de kurtulsun. Herkes mutlu mesut yaşasın.

Adam komple instagramını kapatsın. Adam da, eski sevgili de, şu an ki sevgili de kurtulsun. Herkes mutlu mesut yaşasın.
Kapatmamis adam. O köprüden çok sular akti demiş eski sevgiliyle ilgili. Kabul etmiyor hiçbir suçlamayı.

Baş başa bırakır, daha da muhattap olmazdım.
Kız da öyle yaptı ama çok zoruna gidiyor bu durum. Kız kıskanç biri, adamı çok kiskaniyordu özellikle adamın beğenilerini falan hep kontrol ediyordu. Çok kere Instagram, face benzeri oluşumlar yüzünden kavga edip, ayrıldılar. Üstüne bir de bu.... Adam bir şey yapmıyorum havasında ve kızın ne dediği de umrunda değil, son paylaşımları gayet neşeli.

Kız takip edip boşuna kendini üzmesin.

Çok sıkıcı bir konu değil mi sence de yaa

Demek ki doğru söylemişim ben arkadaşıma. Bunlar gerçekten bir şeyler çeviriyor demek ki. Adam da kıza ölüyordu güya. Erkek milleti işte.

Çok sıkıcı bir konu değil mi sence de yaa
Sikici mi bilmiyorum ama arkadaşım için açtım konuyu çünkü o ayrıldı ve canı çok sikkin. haklı miyim acaba diye çok suçladı kendini. Ben de ona destek oldum ayrılması için. Baktım ki herkes benim gibi düşünmüş, yanlış yönlendirmedigim için sevindim açıkçası.

Adam sadece arkadaşım diyor, o anlamda zerre sevmiyorum diyor ama takip etmesine ve beğenilerine de izin veriyor eski sevgilisinin.

Eğer ilişki bittikten sonra silmeyip, ekli kalsalar ve arkadaşınız hayatına girse denilebilir ki hani sen hayatına girdiğinde varmış bu durum diye belki adamın silmemesinin mantıklı bir yanı olurmuş ancak ; birden adamın hayatında başkası varken sosyal medyadan ekleyip birde üstüne paylaşımlarını takip ettiğini göstermek için sürekli beğenmi atma , kendini hatırlatma çabasıdır, kendini bilen insanın baştan bunlara izin vermemesi, ilişkide yok yere sorun çıkarmaması gerekir. Arkadaşınızın sevgilisi ilişkisini bitirme ihtimaline rağmen , o kişiyi hayatında tutuyorsa o da karşı tarafın mesajını görmüş ve hoşuna gitmiş demektir. Arkadaşınız önüne baksın ve hayatındaki insanı bu konularda boşuna baskılamasın. Zira doğru insan senin baskın olmadan bunlara izin vermeyendir zaten. Onun zoru ile yapılan şeyler bir yerde patlar böyle

Arkadaşım şöyle bir şey dedi en son, eğer eski sevgiliyle aldatacak olsa, başka bir hesaptan ekleyip aldatirdi. Gozumun önünde yapmazdı diyor. Ne dersiniz bu düşünceye? Arkadaşım ayrıldı ama hala konduramiyor.

Eski sevgilisi adama kendini hatirlatiyor! İşte bu cümle herseyi ozetliyor. Adamın da canına minnet oh. Çok sular aktı demekle olmuyor demek ki. Pislik ya, arkadaşıma üzüldüm şimdi yine.

Arkadaşlar, peki bu adam, arkadaşımın gerçekten ayrıldığına ikna olursa bir zaman sonra ve eski sevgilisini takip edenler listesinden silerse arkadaşım ne yapmalı. Bunca yaşanandan sonra olur mu artık?

Eski sevgiliye gelene kadar bu ilişki baştan sorunlu zaten. Ne arkadaşınız gibi biriyle sevgili olurum ne sevgilisi gibi umarsız bi tiple. Herkesin yolu açık olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…