- 11 Nisan 2021
- 223
- 635
- 18
- Konu Sahibi Dunyanin en iyi annesi
-
Adam komple instagramını kapatsın. Adam da, eski sevgili de, şu an ki sevgili de kurtulsun. Herkes mutlu mesut yaşasın.İyi geceler hanımlar. Konu benimle ilgili değil baştan söyleyeyim. Uzun yıllardır sevgili olduğunuz kişiyi, eski sevgilisi Instagram'da eklese ve bu kişi de insanı olarak merak edip takip etse ama tepkinizi görünce takipten çıkarsa ancak bütün diretmelerinize rağmen eski sevgili denen kişiyi takipçilerinden cikarmasa ve eski sevgili, sevgili denen kişinin gönderilerini beğenmeye devam etse ne düşünürsünüz?
Arkadaşıma bunlar bir iş ceviriyor, yoksa seni uzme pahasına o kızı takipçileri arasında tutmazdi dedim ki şuan kız sırf bu konu yüzünden ayrılmış ve o eski sevgili kız hala takip ediyor adamı. adamin gonderilerini beğenmeye devam ediyor.
Kapatmamis adam. O köprüden çok sular akti demiş eski sevgiliyle ilgili. Kabul etmiyor hiçbir suçlamayı.Adam komple instagramını kapatsın. Adam da, eski sevgili de, şu an ki sevgili de kurtulsun. Herkes mutlu mesut yaşasın.
Kız da öyle yaptı ama çok zoruna gidiyor bu durum. Kız kıskanç biri, adamı çok kiskaniyordu özellikle adamın beğenilerini falan hep kontrol ediyordu. Çok kere Instagram, face benzeri oluşumlar yüzünden kavga edip, ayrıldılar. Üstüne bir de bu.... Adam bir şey yapmıyorum havasında ve kızın ne dediği de umrunda değil, son paylaşımları gayet neşeli.Baş başa bırakır, daha da muhattap olmazdım.
Kız takip edip boşuna kendini üzmesin.Kız da öyle yaptı ama çok zoruna gidiyor bu durum. Kız kıskanç biri, adamı çok kiskaniyordu özellikle adamın beğenilerini falan hep kontrol ediyordu. Çok kere Instagram, face benzeri oluşumlar yüzünden kavga edip, ayrıldılar. Üstüne bir de bu.... Adam bir şey yapmıyorum havasında ve kızın ne dediği de umrunda değil, son paylaşımları gayet neşeli.
Çok sıkıcı bir konu değil mi sence de yaaİyi geceler hanımlar. Konu benimle ilgili değil baştan söyleyeyim. Uzun yıllardır sevgili olduğunuz kişiyi, eski sevgilisi Instagram'da eklese ve bu kişi de insanı olarak merak edip takip etse ama tepkinizi görünce takipten çıkarsa ancak bütün diretmelerinize rağmen eski sevgili denen kişiyi takipçilerinden cikarmasa ve eski sevgili, sevgili denen kişinin gönderilerini beğenmeye devam etse ne düşünürsünüz?
Arkadaşıma bunlar bir iş ceviriyor, yoksa seni uzme pahasına o kızı takipçileri arasında tutmazdi dedim ki şuan kız sırf bu konu yüzünden ayrılmış ve o eski sevgili kız hala takip ediyor adamı. adamin gonderilerini beğenmeye devam ediyor.
o köprüden akan sular ters akmisKapatmamis adam. O köprüden çok sular akti demiş eski sevgiliyle ilgili. Kabul etmiyor hiçbir suçlamayı.
Sikici mi bilmiyorum ama arkadaşım için açtım konuyu çünkü o ayrıldı ve canı çok sikkin. haklı miyim acaba diye çok suçladı kendini. Ben de ona destek oldum ayrılması için. Baktım ki herkes benim gibi düşünmüş, yanlış yönlendirmedigim için sevindim açıkçası.Çok sıkıcı bir konu değil mi sence de yaa
Öyle hoşuna gitmiş ki, arkadaşımın restini falan görmüyor. Nasıl olsa döner sanıyor yine herhalde.İyi düşünmezdim kesinlikle.
Aralarında ilişki olmasa bile begenilmek ve takip edilmek beyimizin hosuna gitmiş belli ki.
Olabilir. Bunca yıl sonra ne mana yani.o köprüden akan sular ters akmis
adam halen o köprüde duruyor bence
iste yazdım eskiler depreşmiş olabilirOlabilir. Bunca yıl sonra ne mana yani.
Eğer ilişki bittikten sonra silmeyip, ekli kalsalar ve arkadaşınız hayatına girse denilebilir ki hani sen hayatına girdiğinde varmış bu durum diye belki adamın silmemesinin mantıklı bir yanı olurmuş ancak ; birden adamın hayatında başkası varken sosyal medyadan ekleyip birde üstüne paylaşımlarını takip ettiğini göstermek için sürekli beğenmi atma , kendini hatırlatma çabasıdır, kendini bilen insanın baştan bunlara izin vermemesi, ilişkide yok yere sorun çıkarmaması gerekir. Arkadaşınızın sevgilisi ilişkisini bitirme ihtimaline rağmen , o kişiyi hayatında tutuyorsa o da karşı tarafın mesajını görmüş ve hoşuna gitmiş demektir. Arkadaşınız önüne baksın ve hayatındaki insanı bu konularda boşuna baskılamasın. Zira doğru insan senin baskın olmadan bunlara izin vermeyendir zaten. Onun zoru ile yapılan şeyler bir yerde patlar böyle
Eski sevgiliye gelene kadar bu ilişki baştan sorunlu zaten. Ne arkadaşınız gibi biriyle sevgili olurum ne sevgilisi gibi umarsız bi tiple. Herkesin yolu açık olsun.Kız da öyle yaptı ama çok zoruna gidiyor bu durum. Kız kıskanç biri, adamı çok kiskaniyordu özellikle adamın beğenilerini falan hep kontrol ediyordu. Çok kere Instagram, face benzeri oluşumlar yüzünden kavga edip, ayrıldılar. Üstüne bir de bu.... Adam bir şey yapmıyorum havasında ve kızın ne dediği de umrunda değil, son paylaşımları gayet neşeli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?