Ne düşünüyor olabilir?

nina4010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2017
36
20
3
Selamlar.

6 ay önce bitmiş bir ilişkiden sonra sevdiğim bey beni her yerden sildi. Üniversitede her gün birbirimizi görüyor olmamız bu işi bir hayli zorlaştırıyor. Bir de zaten aynı arkadaş çevresine sahibiz.

Ama olayın değişik kısmı beni gerçekten her yerden siliyor olması. Ve konuştuğum arkadaşlarımla araya kesinlkle bi mesafe bırakıyor. En yakın arkadaşıyla bile daha az samimiymiş.
2 hafta önce de gerçekten yanlışlıkla farkettiğim whatsapp engeli sonrasında kafam çok karıştı.

Bir insan neden bu kadar itinayla uzak durmaya çalışır. Şahsen ben takmayıp istediğim insanla konuşmaya devam ediyorum. Ama bu kadar benden nefret edeceği bir şey de yapmadım. Yani ben nefref olarak algılıyourm ?

not : arkadaşlar şöyle diyeyim beni görmemek için arkadaşlarını bile siliyomuş öyle bir silme

Son düzenleme:
Selamlar.

6 ay önce bitmiş bir ilişkiden sonra sevdiğim bey beni her yerden sildi. Üniversitede her gün birbirimizi görüyor olmamız bu işi bir hayli zorlaştırıyor. Bir de zaten aynı arkadaş çevresine sahibiz.

Ama olayın değişik kısmı beni gerçekten her yerden siliyor olması. Ve konuştuğum arkadaşlarımla araya kesinlkle bi mesafe bırakıyor. En yakın arkadaşıyla bile daha az samimiymiş.
2 hafta önce de gerçekten yanlışlıkla farkettiğim whatsapp engeli sonrasında kafam çok karıştı.

Bir insan neden bu kadar itinayla uzak durmaya çalışır. Şahsen ben takmayıp istediğim insanla konuşmaya devam ediyorum. Ama bu kadar benden nefret edeceği bir şey de yapmadım. Yani ben nefref olarak algılıyourm ?
Yeni birisi vardır belki hayatında

Normal olan? İnsanlar birbirleriyle hayatının sonuna kadar nefret duyarak yaşaması normal bir şey gibi durmuyor?
Bu davranislari neden nefret olarak degerlendiriyorsunuz ki? Ben de bitirdigim iliskilerim sonunda tum bagimi koparirim. Tesadufen karsilasmak dahi istemem. Bitmis gitmis. Neden nefret edeyim. Gormek gorusmek istemiyorum. Ne var ki bunda?

Seni tamamen sildim, hayatımdan çıkarmak istiyorum demek.

Görmek acı veriyordur belki .umursamayam sevmeyen erkek ,uğraşmaz bile silmeyle milmeyle:eğlence:

Bu davranislari neden nefret olarak degerlendiriyorsunuz ki? Ben de bitirdigim iliskilerim sonunda tum bagimi koparirim. Tesadufen karsilasmak dahi istemem. Bitmis gitmis. Neden nefret edeyim. Gormek gorusmek istemiyorum. Ne var ki bunda?

Bu normal bir şey ama bu şahıs hala bu hareketlerine devam ediyor. Arkadaşlarını bile silmeyi göze almış. Ve daha garibi çok fazla göz göze geliyoruz. Arkamdan çok fazla baktığını beni izlediğini duyuyorum.

Eğer görmek istemiyorsa neden sürekli karşılaşıyoruz? Koskoca üniversite. Gidebileceği tonla yer varken neden gelip benim bulunduğum çevrede takılıyor?

Görmek istemeyen bir insan mantıken göz göze de gelmez diye düşünüyorum

İşte benim de düşündüğüm bu... umursamayan bi insan neden hala uğraşır ki?
Erkekler böyle cins işte .böyle yaparak sizi peşinden koşturmaya çalışıyor herhalde :KK48:
Seviyorsan konuş derdin ne seninden başla devamı gelir .ama sevmiyorsan bırak takılsın bi köşede :KK53:

Bu normal bir şey ama bu şahıs hala bu hareketlerine devam ediyor. Arkadaşlarını bile silmeyi göze almış. Ve daha garibi çok fazla göz göze geliyoruz. Arkamdan çok fazla baktığını beni izlediğini duyuyorum.

Eğer görmek istemiyorsa neden sürekli karşılaşıyoruz? Koskoca üniversite. Gidebileceği tonla yer varken neden gelip benim bulunduğum çevrede takılıyor?

Görmek istemeyen bir insan mantıken göz göze de gelmez diye düşünüyorum
Kendisiyle cebelleşiyor gibi geldi bana. Muhtemelen seni gormek canini acitiyor. Barismak icin adim atmamak icin kendisini bu sekilde kisitliyor olabilir ya da olur da baskasi ile gorusmeye baslarsan, sizin hakkinizda birsey duymak veya gormek istemedigi icin yapiyordur tum bunlari. Eski sevgilinle empati kurabiliyorum su an cunku ben de sanirim boyle bir surecten gecmistim ( emin degilim :) )
Kisacasi, sorun seninle degil kendisiyle. Sana karsi bitiremedigi ve bastirmakta zorlandigi hisleriyle..

Bence her iki ihtimal de olabilir.

Yani hem umursadığı için böyle davranıyor olabilir, ya da gerçekten tamamen bitmiştir nefret bile yoktur umut vermemek için de yapıyor olabilir. Şu aşamada anlamak zor gibi.

Hayatımda bir daha asla görmek,iletişime geçmek istemediğim insanlara böyle yaparım ben de ve asla umursadığımı göstermez,
Aksine hiç olmamış olmasını temenni ettiğim için silerim.

Back
X